bugün

2012 yılından sonra 2013 yılında da avrupa ekonomisi sıkıntı yaşarken türkiye ekonomisinin büyüme göstermesidir.
görsel
(bkz: kendi açacağı başlığı parsellemek)
meclise vatandaşın vergileriyle alınan espresso makinesi (12 bin tl değerinde) en büyük örneğidir değil mi.. ekonomi çok büyüdü çok.
2013'ten haber getiren rosava'nın söylemidir. adam zaman yolcuğunun sırrını çözmüş, sözlüklerde çürüyor.
(bkz: görünen köy kılavuz istemez)
büyüyo da senin benim gibi halkın büyümesi değil ali ağaoğlu gibi kodamanların büyümesiyle oluyor. sende yetenek sizsinizi izle çekirdek çitleyip bir de ülkem büyüyor maşşallah inşallah de.
vergilerle, zamlarla yapılacak büyümedir. üretim yok bir şey yok o şekilde büyüsen ne olur büyümesen ne olur.
aslında bu olayın gerçeği "2013 avrupa sıkıntıdayken türkiye'nin hayvanlar gibi vergi almasıdır."
şeklen doğru bir önermedir.
ama nasıl büyüdüğümüz irdelendiğinde inovasyona dayalı hiçbir enstrümanın olmadığı görülecektir.

Ayrıca, (bkz: dünyaya gelen büyüyor)
bir tane yerli cep telefonu markan yok, 25-30 milyon cep telefonu abonen var. telefon değiştirme frekansın 24 ay hem de...

petrol çıkan yer bir iki tane, ortalıkta 7-8 milyon motorlu araç var. hem de montaj sanayisi hariç, hiç yerli otomobil markası yokken...

ortalıkta doğalgaz rezervi yok. evler kombiyle ısınır...

yerli kömür düşük kalorilidir, ithal kömür yakılır...

ee yavrukuş, hangi büyümeden bahsediyorsun sen?

arabın sıcak parası, güçlü ekonomi makyajı için avcuna konmuş, yarın amerikan seçimleri bitince avucundan çekecekler. o zaman büyüyen şeyin ne olduğunu hep birlikte göreceğiz.

kısacası yanlış açılan başlık. 2013'te avrupa sıkıntıdayken türkiye'nin poposunun büyümesi olarak değiştirilmesi gereken başlık.
amerika sart kosmasa araplara petrol paranizla türkiyeyi fonlayacaksiniz paralar bir ay türkiyede duracak diye görürdüm ben seni seklinde karsilik bulan baslik. Amcik agizlilar deyiverin sunu da bes sene önce asgari ücet kac tane ceyrek altin aliyordu bu gün kac tane senin büyüyen götünün adi ne zaman türkiye ekonomisi oldu?
he amk. götümüz arşa değdi.
sorulması gereken soru şu. büyüme dışa doğru mu yoksa içe doğru mu ? *
garip bir tespittir. büyüyen türkiye değildir. türkiye'nin kanserli hücreleridir.
müslüman ülke olmadığımız anlamına gelir. nerden mi bu anlamı çıkardım? e komşusu açken tok yatan bizden değildir demez mi bizim dinimiz?
ibrani dinlere mi geçiş yaptık nedir? *

özetle, yemeyin bu ayakları, totonuzu iyi koruyun. hazırlıyorlar, ne zaman ki menfeatler çatışması yaşar çıkarcıbaşıları işte o zaman haşırt tu dı blekbörd canım.
(bkz: bi bitmediniz amk)
büyüdü büyüdü rte ile büyüdü,
halkın cebine göre hala küçücük.
Farkımız budur işte. Hatta ekonomiyle kalmayıp, yakındırki bütün kıtalara hükmedeceğiz denilebilir. Bu; bizim Türk milletimizin istikbalidir.
mesele sıcak paradır, kaynağı bilinmeyen sıcak para ile türkiye büyümekte, cari açığı azalmaktadır. lakin sıcak para bir gün ülkeye gelmezse ne olacağı meçhuldür.
Bariz olan durumdur.
kutusunda büyük hissedenlerinin hezeyanı olup zenci sevdasına yakalananların kaptığı bir çeşit semptomdur, koyun pskolojisinden ileri gelen bir virüsten bulaşmaktadır.
cevap teomandan geliyor:
- hayalperestsin güzel hayaller peşinde...
gurur duyacağım andır.
ekonomi analistleri tersini söylemektedir.2013 2012 ye göre daha sıkıntılı, daha az büyüme ile sonuçlanabilir demektedir.tasarruf paketleri de bunun göstergesi midir acaba?
züğürt tesellisi. Adamlar senin bilmem kaç katınken sen büyüsen neye yarar.
Neyse olumlu bakacağım fark kapanıyor.