bugün

(bkz: 2112)
galatasaray'ın kadıköy'de hüsrana uğrayacağı, uğramaya devam ettiği yıllar silsilesinden birisidir. eğer söz konusu yıl içerisinde olur da galatasaray fenerbahçe'yi kadıköy'de yenerse bu olay en büyük kıyamet alametidir zaten. marduk falan hikaye yani *
(bkz: marduk un türkiye yi teğet geçmesi)
2013'ten önce, 2011 den sonra gelen yıldır. * * *
yakın çağ'ın kapanıp yeni bir çağın açılacağı yıl.
yeni fragmanı yayınlanmış film.

http://www.sinekolog.com/2009/06/fragman-2012.html
frangmanıyla insanı etkileyen, anlık bir dizi sövme tabirlerine neden olan film. heyecanla bekliyoruz.
sıradan bir yıl olucak marduk falan hikaye. tek enteresan olayı bu yıldan sonra 12.12.2012 gibi enteresan tarihlerin yaşanmayacağı yıllara giricez. 13.13.2013 ve sonraki yıllarda bu numeratik hoş ahenk olmayacak. illa bir şey bulucaksak 2012 ile ilgili ben bunu buldum, ben en çok buna üzülcem. başka da bişey olmaz rahat olun.
(bkz: kıyamet gelsede kopsak)
gelse de gitsek, bitsek yılı.
zira bu hayat çok sıktı daha en başındayken..
hayvani fragmanıyla göz dolduran film. kasımda vizyona girecektir.
10,000 BC, The Day After Tomorrow, Independence Day gibi filmlerin yönetmeninden dünyanın tehlikede olduğu bir film daha.
fragmanı etkileyici bakalım film nasıl olacak.
http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/2012/
Sony Pictures Entertainment ve Roland Emmerich rejisörlügü tarafindan hazirlanmis, abd yapimi harika bir film. Dünya capinda 13. kasim 2009 tarihinde sinemalara gelecek olan filmdir.
bas rollerinde John Cusack, Amanda Peet, Danny Glover, Thandie Newton, Oliver Platt, Chiwetel Ejiofor ve Woody Harrelson oynamaktadir.

filmin hipotezi maya kalenderine dayali olarak, dünyanin yok olusu. tabi bunun yaninda dünyanin baska türlü cöküsünü de barindiran hipotezlere de yer verilmis.

Filmin yapimi yaklasik 200 Milyon dolara mal olmustur. Sony Pictures Entertainment bu film icin bir cok reklam kampanyasi baslatmistir. web siteleri, triller, afisler vs vs. gibi. örnek vermemiz gerekirse "http://www.thisistheend.com " bu kampanyalardan biridir.

sabirsizlikla bekledigimiz filmlerin en basinda yer alir.
kendi iyiden iyiye tanıdıgın kendini fark ettigin yıl.
fragmanı etkileyici olan, tekrardan kıyamet senaryolarıyla aklmızı donatacak olan filmlerden biridir.

sinemada izleyerek korku ve endişe katsayımızı artırmak kişisel olarak daha büyük bir haz olacaktır.
* *
10000 BC nin yönetmeni roland emmerich'in yönetmiş olduğu 2009 kasım ayında vizyonda olacak film. 2012 yılına ait kehanetleri ve dünyanın yok oluşunu anlatır, şimdiden fragmanından şahane olduğu anlaşılmıştır.
maya takvimine göre dünyanın sonunun geldiği yıl.
şurda; (#5910627) gayet açık bi şekilde çözümünü verdiğim halde bişeler yapılmazsa, başımıza gelecek olanları çok net gösteren film...* kendimize gelelim artık.
eger böyle birşey varsa çok sevinecegim kesin. ne kürt sorunu ne darwin sorunu nede açlık ne sefillik sorunu hiç bir şey kalmayacak. ama bizde bu nefis varken zaten ölüyken bile yine bir olaylar buluruz.
Felaket tellallığı yapıldığı yıl. Kardeşlerim ne yapıyorsunuz siz ya o tarihte evleneceğim ben. Karamsarlığa göndermeyin beni. * * * *
sonrasından çok öncesi merak edilen yıldır.

2010: nasa ve abd yoğun çalışmalara başladı. japonya ile ortak birlik kurulabilir.

2011: yoğun sığınaklar ve özel gemiler üretildi, mahsun tüm dünya televizyonlarına çıkıp '-hepimiz kardeşiz, bu kıyamet ne diye.' gibisinden şarkı söyledi.

2012: kıyamet kopmak üzere.

2013: bi bok olmadı, dağılın mına koyim!

büyük ihtimalli böyle gelişecek bir süreçtir. yine de ölürsek şimdiden 'hepimiz kardeşiz, bu kıyamet ne diye, lavlar oy oy oy...' !!!!
Dedikoduların,söylentilerin ve kıyamet senaryolarının aksine tarihi bir olayı yaşayacağımız yıldır.Planet X veya Marduk olarak bilinen bir gezegenin Dünya'nın (daha önce geçmediği kadar) yakınından geçiceği yıldır.
mayalar 6'lık sayı sistemini kullanıyorlardı. nasıl bizim 10'luk sayı sistemi 10 ve onun katları olarak gidiyorsa onlarda da 6 ve katları diye gidiyor. bundan 3663 yıl önce marduk adı verilen güneş sisteminin 10 gezegeni dünyaya yaklaşır ve büyük doğal afetlere sebeb olur. 3666 da 2012 ye denk gelmektedir.
13 kasım 2009'da gösterime girecek filmin 5 dakikalık sneak peek'i türkçe altyazılı olarak nessima'ya dü$mü$tür.

http://www.nessima.com/ci...ltyazili-mutlaka-izleyin/
grip hapının son kullanma tarihi.