bugün

yine fakirlik yine arzu edilen hedeflere ulaşamamak.
o değilde bir 2010 yılı vardı noldu ona.
(bkz: geleceği gören yazarlar).
yazarın şapşikliğine gelen,normalde 2012 ye girerken yazılması gereken entry'dir.
elimin altından kayıp giden üç sevdiğim pırlanta gibi insan.
ruhları şad olsun.
i melik gökçek yolları tuzladım hadi yalasana

hakan şükür şike konusunda ben bilmem büyüklerim bilir

sağlık bakanı, görmediğin halde sana iş vermişiz, daha ne?

ajda pekkan, egemen bağışa, biz sizin için canımızı vermeye hazırız

bülent arınç, hayat seksten ibaret değil

ibrahim akın'ın şike parası için hocadan fetva alması ve bunun dinlemeye takılması

maliy bakanı, zam değil güncelleme

diyerek 2011 in akılda kalması sağlanmıstır.
sigaraya yapılan büyük zam.
apple'ın patronu steve jobs'un ölümü.
van depremi.
milletvekili emeklilerine yapılan büyük ve saçma zam.
4 büyük takımın tamamının küme düşme korkusu yaşadığı tek yıl olması. Ve 3 TANESinin bu korkuyu atlatırken birisi yeni yıla da aynı korkuyla girecek olması.
AMY WiNEHOUSE ÖLÜMÜ..
doğduğundan beri yaşanılan şehirden ayrılmak ve artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilmeyerek sadece zamana bırakmak her şeyi.
sigaralar yarı fiyatınaydı.
üniversite sınavına girdim şifre oldu dediler iptal edilmedi. twitter açtım kız düşürdüm.
geceleri dizi tekrarı izlenerek geçirilen yaz.
daha genç olduğumuz elbette.

insanı en çok kahreden “daha dün gibi” kelimesi galiba.
Kıyamet 2012 de kopacak diye ürküp durmak, sonra anahaber bültenlerinde, şirince'de ellerinde senelik şaraplarla kıyameti bekleyen ayyaşların mutluluğunu izlemek.
hayatimin en buyuk hatasini yapmis oldugum ve aci aci kivrandigim,hayatim boyunca da hergun her dakika bana bu aciyi hatirlatacak ve bedel odetecek lanet olasi yildir.
Lisedeydim. Okula gidip öğlene kadar uyur sonra kalkar yemek yiyip tekrar uyurdum. Ne güzeldi ya.
2011 yılında, tam da bu ayda -yani eylülde; eşimle sevgili olmuştuk.
agrı-doğubayazıtta askerligimi uzun dönem astek olarak yaptım
tendürek dağında çıkan çatısmada aydınlı askerim samet teskeresine 20 gün kala şehit oldu
onun naaşını sırtımda 1 km taşıyıp kanları benim boynumdan süzülerek dağdan asağı indirmiştim.
Benim hatırımda hiçbir şey yok amk.
Kandıra kocaeli. Şehir dışında okul hayatı. Köklü değişim.
günde 3-5 saat gta san andreas oynardım. yatma vaktine kadar oynar, oyundaki kızlara ot31 çekip yatardım * ertesi gün sarhoş gibi okula gider okul bitene kadar sırada uyurdum. bir nevi hayat okul ve sonrasında pc idi.
O zaman 6 yaşındaydık ve mutluyduk. Off ulan off. Çok özlüyorum o günleri.
Kadroya geçişim ve sevmediğim okuldan mutlu olduğum bir okula tayinimin çıkması.
sünnet düğünüm .d