bugün

cevab veremedi, cevab veremedi. aklımızla dalga geçti.
(bkz: dikey geçiş sınavı).
Nasıl?
Yok daha neler!
dgs eğitim sisteminin sıkıntılı konularından biri büyük haksızlık ama yapan için büyük bir avantaj tabi. Puanın yetmediği bir bölüm var çünkü alan sınavında çok kötüsün, Türkçe mat çözerek iki yıllık bir bölüm okuyorsun sonra tekrar Türkçe mat çözerek 4 yıllık bölüme geçiyorsun.
ilk bine girenle son bine giren bir olur mu? oldurmuşlar işte.
2 senelik bölümlerde okuyan öğrenciler belli bir başarı ortalamasını tutturdukları taktirde böyle bir hakka sahipler diye biliyorum.
üniversite bitirdiğini beyan eden birisinin 2 senelik yüksek öğrenimden ( ön lisans ) 4 senelik fakülteye geçilebiliyor olduğunu bilmemesi kadar tuhaf değildir.

daha dikey geçişi bilmeyen birisine "kampüs" desen mesela ya mars yüzeyinde kurulu nasanın bir tesisi ya da tropikal bir meyve zanneder muhtemelen *
Onu biliyorum melim biliyorum da bir katakulli var sanki?
kesin ip var kanka * ya olm diploma yok ile başladınız diploma ortaya çıktı usulsüz dediniz. üniversite nal kadar belge paylaştı herhangi bir usulsüzlük yok dedi daha neyin peşindesiniz ?

diğeri diplomasının varlığını bile ispatlayamıyor 1 kere sorgulamıyorsunuz. belediye başkanının diploması olsa ne olmasa ne diğer tarafta adam "yasalara aykırı" olarak üniversite mezunu değilken cumhurbaşkanı oluyor bir kere sordun mu nerede lan bu diploma nerede rte nin üniversite arkadaşları diye ? la bir allahın kulu çıkıp "evet fakültede beraberdik" demiyor aynı dönem mezun olanların hepsi ölmüş mü ne olmuş.. adam daha o tarihte inşaatının temeli atılmamış olan okuldan mezun oldum diyor siz hala neyi eşeliyorsunuz..
Diğeri diplomasını gösterdi şimdi haksızlık etme.
Sadece 3 yıllık olayı tartışıldı.
Peki ya bu?
Bu sahtekarlık be canım ciğerim.
valla bazen size imreniyorum kanka ne yalan söyleyeyim. biz kek gibi beynimizi çalıştıracağız diye boşuna enerji harcıyoruz ömrümüz kısalıyor. vücudun harcadığı enerjinin yarısını beyin harcıyor bizde onu kullanmasak muhtemelen hem daha uzun ömürlü hem daha mutlu hemde daha sağlıklı bireyler olurduk..

diplomayı sadece akp lilere göstermiş demek ki biz bir şey görmedik.
Gösterdi gösterdi canım benim.
Nasıl da üste çıkıyorsunuz çakallar.
Sahtekarlığı kamufle etme çabaları. Kih kih kih
tamam diplomasını gösterdiği videonun veya haberin linkini atar mısın ? ben kaçırmışım demek ki paylaş ben de bilgileneyim.

oğlum gökten cebrail a.s inip dese ki diploma temiz siz gene inanmazsınız.. konunun muhatabı olan imamoğlu söyledi konunun diğer muhatabı olan üniversite her şey yasalara uygun dedi gerekli belgeleri de paylaştı. nasıl ikna olacaksınız siz ? olmayan diplomaya ayetle var denmiş gibi iman edip olan diplomayı kabul etmemek nedir lan.
Anasının ak sütü gibi helaldir.
Dikkatleri başka yöne çekme çakallığınıza hayranım üstad. Kih kih kih
linki bekliyoruz..