bugün
- mauro icardi16
- hristiyan türkler10
- joffrey'nin tipi11
- jose mourinho8
- bir sözlük erkeğine sarılıp uyumak8
- sarı çiçek ilahisini söyleyen erkek karizması12
- hamas kaç sivili öldürdü sorunsalı8
- bakire misin diye soran erkek18
- kocanızı keseler misin11
- sözlüğün seviyesini arttıran yazarlar11
- arkadaşlar birazdan sözlüğe meme atacağım14
- okan buruk12
- anın görüntüsü14
- 8 kasım 2024 cumaya gitmeyenler sıralı liste12
- 34 plakanın diğer illerdeki karizması10
- türkiye'nin en kötü cumhurbaşkanı23
- kitap okuyan kitle9
- galatasaray'ın oynadıgı futbol9
- merinos olmaya çeyrek kala9
- sürekli dert anlatan insan16
- 7 kasım 2024 az alkmaaar fenerbahçe maçı39
- 1 1 ev bıcır bıcır manita10
- 7 kasım 2024 galatasaray tottenham maçı80
- kuresel8
- rte'nin trump'a dostum demesi32
- şeriat allah'ın değil insanların kanunudur29
- gecenin şarkısı21
- yeni inşaat ev planlarının kullanışsızlığı19
- maymundan geldiğimiz gerçeği27
- müslüman ilahileri10
- yazarların bir ilişkiden beklentileri25
- ben albay kemal sorularınızı cevaplıyorum24
- galatasaray tottımı yensin 1 kişiye 1000 tl vercem10
- kemalistlerin namaz kılmaması12
- hristiyan ilahileri17
- mala benzeyip profile fotoğraf koymak10
- dinde zorlama yoktur17
- patlıcan yemeyen insan21
- 30 yaşından sonra penis uzar mı14
- sen ne kadar edersin diyen kadın10
- bu akşam viski içecek olmam16
- true yetkili olmazsa sözlüğü bırakacak yazarlar9
- true'nun seçilmiş kişi olması8
- 165 boy 85 kilo balık etliyim diyen kız11
- bekaret nerede olmalı10
- 190'dan kısa erkeklerin yaşama amacı8
- bakir erkek istiyoruz21
- balık kuyruklu kolye takan erkek9
- sözlük yazarlarının bugünkü kıyafetleri9
- judas'ın düğün şarkıcısı gibi giyinmesi9
fenerbahçemizin uefa avrupa kupası 2.tur ilk maçı
fenerbahçemizin rövanş için avantajlı bir skor elde edeceği karşılaşma olacaktır.
bu ara oynansa ciddi ciddi tehlikeli maç olacaktı. son dönemde lille hem ligde hem de avrupa'da çok iyiydi. şubat ayına kadar işler değişir. ama dikkat etmek lazım gelir. hayırlısı olsun. turu alırız.
(bkz: adil rami)
edit: ligde oynadıkları son 7 maçta 6 galibiyetleri var. o sebeple yazdım bunu.
(bkz: adil rami)
edit: ligde oynadıkları son 7 maçta 6 galibiyetleri var. o sebeple yazdım bunu.
diğer takımlara göre en iyi alternatif olmuştur.
ancak bu takımı elediği anda liverpool ile oynama ihtimali olduğu için, galibiyete yani tur atlamaya sanki pek sevinemeyecez gibi geliyor.
ancak bu takımı elediği anda liverpool ile oynama ihtimali olduğu için, galibiyete yani tur atlamaya sanki pek sevinemeyecez gibi geliyor.
Lille in kadrosu
Players
Goalkeepers
No. Name
1 Ludovic Butelle
16 Mickal Landreau
30 Alexandre Oukidja *
33 Sammy Ndjock *
40 Barel Mouko
Defenders
No. Name
3 Jerry Vandam *
15 Emerson
18 Franck Beria
23 Adil Rami
25 Nicolas Plestan
32 Pape Souare
Midfielders
No. Name
2 Mathieu Debuchy
4 Florent Balmont
5 Yannis Salibur *
7 Yohan Cabaye
10 Ludovic Obraniak
22 Aurlien Chedjou
24 Rio Mavuba
26 Eden Hazard *
29 Stphane Dumont
31 Idrissa Gueye
34 Pierre Baherle
35 Arnaud Souquet *
Forwards
No. Name
9 Tlio De Melo
11 Pierre-Emerick Aubameyang
14 Robert Vittek
17 Pierre-Alain Frau
20 Larsen Tour
27 Gervinho
28 Emil Lyng
sağlam kadroları varmış adamların *
Players
Goalkeepers
No. Name
1 Ludovic Butelle
16 Mickal Landreau
30 Alexandre Oukidja *
33 Sammy Ndjock *
40 Barel Mouko
Defenders
No. Name
3 Jerry Vandam *
15 Emerson
18 Franck Beria
23 Adil Rami
25 Nicolas Plestan
32 Pape Souare
Midfielders
No. Name
2 Mathieu Debuchy
4 Florent Balmont
5 Yannis Salibur *
7 Yohan Cabaye
10 Ludovic Obraniak
22 Aurlien Chedjou
24 Rio Mavuba
26 Eden Hazard *
29 Stphane Dumont
31 Idrissa Gueye
34 Pierre Baherle
35 Arnaud Souquet *
Forwards
No. Name
9 Tlio De Melo
11 Pierre-Emerick Aubameyang
14 Robert Vittek
17 Pierre-Alain Frau
20 Larsen Tour
27 Gervinho
28 Emil Lyng
sağlam kadroları varmış adamların *
yıllar yıllar evveliydi. bir fenerbahçe lyon maçı vardı. fanatik fenerli bir arkadaşım sadece şunu dedi: ''frau bize koymasın da...''.
o akşam ya hat trick yaptı, ya iki gol attı frau... hatırlamıyorum tam.
ben de şimdi açık açık diyorum ki: frau bize koymasın da.*
o akşam ya hat trick yaptı, ya iki gol attı frau... hatırlamıyorum tam.
ben de şimdi açık açık diyorum ki: frau bize koymasın da.*
lille takımında gervinho'nun gol atacağı maçtır.
ola ki fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanırsa, spor gazetelerinden en az bir tanesinin manşetini süsleyecek maç. ben şansımı fotospor için kullanıyorum. dediydi dersiniz.
"haydilililililili"
"haydilililililili"
fenerbahçe yönetiminin alıcı bir gözle gervinho'yu ve mavuba'yı izlemesini dilediğim müsabaka. çok şey istemiyorum. bir kere de menejerler yerine siz izleyin alın birini. maça gelince işimiz çok zor.
sizler için üşenmeyip pes 2010'da oynadığım maçtır. maçın hikayesi:
saha ve zemin futbol oynamaya elverişliydi. tam bir dostluk havasında başlayan maç hoş olmayan futbolla devam etmekteydi. iki takım da gol konusunda isteksiz göünmesine rağmen gol veya gollerin geleceği açıktı. çünkü lille osc, iyi basan fenerbahçe'nin orta sahasını geçebilirse gol atacağını biliyordu.
maç 0- 0 devam ederken defansın hatasını değerlendiren p. a. frau adlı oyuncu ceza sahası çizgisinin yaklaşık 1- 1,5 metre yakınlarından yaptığı güzel vuruşla volkan'ı avladı.(1-0)
ahan da fotoğrafı:
http://img301.imageshack.us/img301/1765/lilles.png +
fenerbahçe bu gol üzerine cristoph daum gol atmalarının gerekli olduğunu fark etti ve genç semih'i oyuna uğur boral'ın yerine aldı. bu değişiklikten sonra ataklarını sıklaştıran fenerbahçe gökhan gönül'ün ortasına yükselen güiza'nın kafasıyla bir gol bularak skoru eşitledi.(1-1)
ahan da fotoğrafı:
http://img442.imageshack.us/img442/7023/guiza.png +
kalan dakikalar iki takımın da skora razı olduğunu gösterdi. kontrollü futbol sonucunda skor 1- 1 olarak skorboardda belirdi.
ahan da fotoğrafı:
http://img260.imageshack.us/img260/8493/sonuc.png +
bir avrupa ligi maçı da böyle sona erdi.
saha ve zemin futbol oynamaya elverişliydi. tam bir dostluk havasında başlayan maç hoş olmayan futbolla devam etmekteydi. iki takım da gol konusunda isteksiz göünmesine rağmen gol veya gollerin geleceği açıktı. çünkü lille osc, iyi basan fenerbahçe'nin orta sahasını geçebilirse gol atacağını biliyordu.
maç 0- 0 devam ederken defansın hatasını değerlendiren p. a. frau adlı oyuncu ceza sahası çizgisinin yaklaşık 1- 1,5 metre yakınlarından yaptığı güzel vuruşla volkan'ı avladı.(1-0)
ahan da fotoğrafı:
http://img301.imageshack.us/img301/1765/lilles.png +
fenerbahçe bu gol üzerine cristoph daum gol atmalarının gerekli olduğunu fark etti ve genç semih'i oyuna uğur boral'ın yerine aldı. bu değişiklikten sonra ataklarını sıklaştıran fenerbahçe gökhan gönül'ün ortasına yükselen güiza'nın kafasıyla bir gol bularak skoru eşitledi.(1-1)
ahan da fotoğrafı:
http://img442.imageshack.us/img442/7023/guiza.png +
kalan dakikalar iki takımın da skora razı olduğunu gösterdi. kontrollü futbol sonucunda skor 1- 1 olarak skorboardda belirdi.
ahan da fotoğrafı:
http://img260.imageshack.us/img260/8493/sonuc.png +
bir avrupa ligi maçı da böyle sona erdi.
adil rami denilen adamı ara transferde alırsak süper olur bu bilica denilen katliamın yerine.
tanım: 2 farklı yenilirsek turu zora sokarız maçı. lille iyi bir takım. hatta eski yıllarda daha çok deplasman takımı görüntüsündeydi. o sebeple bunları kendi taktiği ile vururuz biz. yürüyün kadıköy cengaverleri, kim tutar lan sizi!
tanım: 2 farklı yenilirsek turu zora sokarız maçı. lille iyi bir takım. hatta eski yıllarda daha çok deplasman takımı görüntüsündeydi. o sebeple bunları kendi taktiği ile vururuz biz. yürüyün kadıköy cengaverleri, kim tutar lan sizi!
turu geçen tarafın, liverpool-urziceni eşleşmesinin galibiyle karşılaşacağı maçtır.
fenerbahçe akıllı oynarsa bu turu rahat geçer ama diğer tur için liverpoola karşı hem akıllı oynayıp hemde yüreğini ortaya koymalı geçmesi için.
fenerbahçemin gol yemeyeceğini düşündüğüm maç.daha 2 aylık bir süre var.devre arası mutlaka takviye yapılacak takıma.ayrıca 2.yarıyla birlikte formda volkan,lugano,emre,andre santos,uğur boral bu maçlar için umut veren faktörler.tabi daniel gonzalez guiza'yı düşününce insan karamsarlığa düşüyor.ama herşeye rağmen alex'in de katkısıyla fenerbahçe'nin en azından yenilmeyeceğini düşündüğm maç.
fenerbahçe'nin turu geçmesi halinde liverpool ile eşleşeceğinden tüm beşiktaşlıların fenerbahçe'yi destekleyeceği maç.
lille evindeki bu mnacta fenerbahce'ye en az uc (3) fark atacaktir.
fenerbahçe nin eğer transfer yapmazsa yağlı kazığa fena oturacagı maçtır.
(bkz: #7269548)
fenerbahçe'nin en az onbir tane isaac'le mücadele edeceği maç.
hava sartlarinin gercekten onemli olacagi mac.
evinde son 5 lig maçında 14 (maç başına 2.8) gol atan lille osc (ligte toplam 24 maçta 46 golü var, ort. 1,92), uefa avrupa ligi grup karşılaşmalarında da 6 maçta 15 (maç başına 2.5) gol kaydetmiş. ligde toplam 6 mağlubiyetinin 5'ini deplasman maçlarında alan lille deplasman maçlarında (ortalama) iki kat daha fazla gol yiyor.
ligde 46-75. dakikalar arasında 20 gol atan lille, en fazla golü ise son 15 dakikalık 76-90 aralığında yemiş.
fenerbahçe için de istatistikler benzer, evinde oynadığı tüm maçlarda 2,31 gol atıp 0,71 gol yiyen, deplasmanda ise 1,43 atıp 1,14 gol yiyen bir fenerbahçe var. içeride oynadığı 10 maçtan 8g 1b çıkaran fenerbahçe'nin turu geçmesi için mutlaka fransa'dan en az bir gollü beraberlik çıkarması gerekiyor. son dakikaların hastası fener'in de, mağlup duruma düşse dahi son 15 dakikada bir gol bulup beraberlik yakalaması pek de zor değil.
(arat: alex ferguson/mini ete)
ligde 46-75. dakikalar arasında 20 gol atan lille, en fazla golü ise son 15 dakikalık 76-90 aralığında yemiş.
fenerbahçe için de istatistikler benzer, evinde oynadığı tüm maçlarda 2,31 gol atıp 0,71 gol yiyen, deplasmanda ise 1,43 atıp 1,14 gol yiyen bir fenerbahçe var. içeride oynadığı 10 maçtan 8g 1b çıkaran fenerbahçe'nin turu geçmesi için mutlaka fransa'dan en az bir gollü beraberlik çıkarması gerekiyor. son dakikaların hastası fener'in de, mağlup duruma düşse dahi son 15 dakikada bir gol bulup beraberlik yakalaması pek de zor değil.
(arat: alex ferguson/mini ete)
bazı ebleh suserlerin fenerin maçıyla uğraşmayı bırakıp kendi takımlarının hallerini düşünmeleri gerektiğini gösteren maç. öyle ki bizim şu an ki halimiz galatasaraya oranla çok daha umut verici. forvetsiz ve yarım yamalak defans kadrosuyla atletico karşısına çıkacak olan ezeli rakip, ebedi dost için perşembe gecesi akıllara tek bir cümle geliyor.
(bkz: sikmeseler bari)
(bkz: sikmeseler bari)
fenerbahçemizin uefa maçlarına daha konsantre çıktığını bizlere gösterecek olan maçtır. alınacak göllü beraberlik tur kapısını açıcaktır kanımca.
Dsmart'ın ibnelik yapıp maçı star'dan euro futbol kanalına aldığı maç. Para vermiycem ulan yinede.
http://www.dsmart.com.tr/hazirlik.aspx
http://www.dsmart.com.tr/hazirlik.aspx
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar