daha neler göreceğiz dediğim haber.
adana'da facebook'ta tanıştığı erkek için evden kaçan 16 yaşındaki kız, 16 günde 23 kişinin tecavüzüne uğradıktan sonra babasına teslim edildiği ileri sürüldü.
devamı .. http://www.sabah.com.tr/Y...kiza-23-kisi-tecavuz-etti
adana'da facebook'ta tanıştığı erkek için evden kaçan 16 yaşındaki kız, 16 günde 23 kişinin tecavüzüne uğradıktan sonra babasına teslim edildiği ileri sürüldü.
devamı .. http://www.sabah.com.tr/Y...kiza-23-kisi-tecavuz-etti
1 musibet 1000 nasihattan iyidir durumu.
yine bir (grup) ahlak timsali tarafından (her ne gerekçeyle olursa olsun) tecavüzü hak etmiş şeklinde yorumlanan olay. tecavüz bir travmadır, kimse bunu hak etmez. bunu ne gerekçeyle olursa olsun haklı görene de denecek çok laf var ama kendime saklıyorum.
ek: (grup) ibaresi eklendi.
ek: (grup) ibaresi eklendi.
kız aranmış yani resmen, 16 yaşında rahat g*tüne mi batıyor, kır dizini otur babanın yanına, böyle kurban gidersin kızım aa!
edit: eksileyene batıyor mu kız facebooktan abisi yaşındaki adama kaçıyor arkadaşlar neyin açıklaması tecavüzü bu?
edit: eksileyene batıyor mu kız facebooktan abisi yaşındaki adama kaçıyor arkadaşlar neyin açıklaması tecavüzü bu?
tecavüzü haklı görenler bacılarının kardeşlerinin olduğunu unutmaktadır. yine aynı insanlar o kadar ahlaklılardır ki millete ahlak dersi vermeye kalkarlar. olayda bahsi geçen 16 yaşında kanı kaynayan bir çocuk. hangimiz sevdiğimiz uğruna yanlış şeyler yapmadık, hangimizin gözü dönmedi ki. olayı azgınlığa indirgeyenler dönüp bir de kendilerine baksınlar.
sonuna kadar hak etmiş oros*uluk yapan kendi, adama kaçıyor sonra tecavüz edince ah vajişim olayına dönüyor. hayat sanki sevgiden ibaret polyannacılık oynamayın.
(bkz: ileri sürüldü)
insanların çocukları için korkmasını, internetten uzak tutmasını hedefleyen bir haberdir.
ben inanmıyorum kısaca.
şunu da gördük ki bu haberi görüp hala kızı suçlayan şerefsizler var.
mantıkları şu: "mini etek giyiyorsa bakarız, giymeseydi!"
ek olarak da bir kızı sevip onun kendisine kaçması karşısında duyguları nirvanaya çıkacak olan herifler var.
kaçarken ne güzelsin, kaçıp tecavüze uğrayınca orospu! kalıbınızı sikeyim.
insanların çocukları için korkmasını, internetten uzak tutmasını hedefleyen bir haberdir.
ben inanmıyorum kısaca.
şunu da gördük ki bu haberi görüp hala kızı suçlayan şerefsizler var.
mantıkları şu: "mini etek giyiyorsa bakarız, giymeseydi!"
ek olarak da bir kızı sevip onun kendisine kaçması karşısında duyguları nirvanaya çıkacak olan herifler var.
kaçarken ne güzelsin, kaçıp tecavüze uğrayınca orospu! kalıbınızı sikeyim.
--spoiler--
Sevk sırasında zanlıların "Bizim gözaltına alınmamız insan haklarına aykırı" demesi dikkat çekti.
--spoiler--
insan haklarının ne demek olduğunu biliyorsunuz bir de öyle mi? umarım o ç.klerinizi/ç.künüzü fareler yer. Allah belanızı versin hepinizin!
edit: o kızın evden kaçması 23 kişinin onun ırzına geçmesi için bir sebep değildir. bunu sebep olarak görenlerde o 23 kişiden biridir ne yazık ki. benim seni eksilediğim gibi sende beni eksileyebilirsin seni sapık bir tecavüzcü olarak gördüğüm için. bunun dışında haberi ç.künle mi okuyorsun derler adama; kızın annesi babası ayrıymış belli ki bunalımda yaşı 16. ergen bu kız ergen sevgiye ilgiye ihtiyacı var, cahil bir çocuk daha, genç kız bile değil, çocuk ya çocuk 18'ine girmemiş henüz, aklı selim düşünemeyecek bir ruh halinde olduğu bu kadar açıkken haketmiş zaten demek insanlıktan çıkmış olmak demektir.
Sevk sırasında zanlıların "Bizim gözaltına alınmamız insan haklarına aykırı" demesi dikkat çekti.
--spoiler--
insan haklarının ne demek olduğunu biliyorsunuz bir de öyle mi? umarım o ç.klerinizi/ç.künüzü fareler yer. Allah belanızı versin hepinizin!
edit: o kızın evden kaçması 23 kişinin onun ırzına geçmesi için bir sebep değildir. bunu sebep olarak görenlerde o 23 kişiden biridir ne yazık ki. benim seni eksilediğim gibi sende beni eksileyebilirsin seni sapık bir tecavüzcü olarak gördüğüm için. bunun dışında haberi ç.künle mi okuyorsun derler adama; kızın annesi babası ayrıymış belli ki bunalımda yaşı 16. ergen bu kız ergen sevgiye ilgiye ihtiyacı var, cahil bir çocuk daha, genç kız bile değil, çocuk ya çocuk 18'ine girmemiş henüz, aklı selim düşünemeyecek bir ruh halinde olduğu bu kadar açıkken haketmiş zaten demek insanlıktan çıkmış olmak demektir.
kızın psikolojisi zaten bozukki faceten tanıştığı biri için evden kaçmış ama cezası yada layığı tecavüz değildir kimse tecavüzü haketmez.
hapishane içindeki adalete güvenmek istiyorum. içeride de onlara tecavüz ederler umarım rahat gün göstermesinler şerefsizlere.
tanım: şerefsiz köpeklerdir.
tanım: şerefsiz köpeklerdir.
haha şimdi herkes kızı savunuyor sanki adamlar evden zorla kaçırdılarda tecavüz ettiler kız kendi ayağıyla gitti adamlara be, iki tarafta cezasını çeksin şimdi.
sizin ablanız kardeşiniz yapsa asıl oro*splklarını bırakmazsınız elalemin azmış tutuşmuş kızını mı savunuyorsunuz şimdi?
sizin ablanız kardeşiniz yapsa asıl oro*splklarını bırakmazsınız elalemin azmış tutuşmuş kızını mı savunuyorsunuz şimdi?
orospulukla açıklanamayacak olay. bu bu kadar basit. ayrıca, orospu bile olsa istemediğin biriyle birlikte olmaya zorlanmak tecavüzdür, tecavüz bir orospu için bile onur kırıcı, psikoloji bozucu, kişilik yaralayıcıdır. ha, tabi on altı yaşında çocuğun psikolojisini, onurunu, kişiliğini düşünmeyen fahişeninkini mi düşünecek, bendeki de laf hani.
tecavüz her koşulda insanlık dışı bir olay, herhangi bir şekilde mağduru "hak etti" diyerek fail durumuna getirmek de en az tecavüz kadar onur kırıcı ve yaralayıcı bir tutum. onu da geçtim, on altı yaşındaki bir kızdan bahsediyoruz. hepimiz hatalar yaptık, aşık olduk, yanlış kişilere güvendik. o bizden biraz daha yanlış bir kişiye güvendi diye, tecavüzü hak etti demek nasıl bir psikolojinin ürünü?
tecavüz her koşulda insanlık dışı bir olay, herhangi bir şekilde mağduru "hak etti" diyerek fail durumuna getirmek de en az tecavüz kadar onur kırıcı ve yaralayıcı bir tutum. onu da geçtim, on altı yaşındaki bir kızdan bahsediyoruz. hepimiz hatalar yaptık, aşık olduk, yanlış kişilere güvendik. o bizden biraz daha yanlış bir kişiye güvendi diye, tecavüzü hak etti demek nasıl bir psikolojinin ürünü?
olay türkiye'de geçmektedir.
habere göre "yapanlar türk uyruklu değildir" denmemektedir.
habere göre "yapanlar türk uyruklu değildir" denmemektedir.
sözlük içerisinde nice 24. adam 25. adamların var olduğunu gözler önüne seren olay.
gerçekten utanmadan adamlara hak verme ya da kızda kabahat bulma derdine nasıl girebiliyor bir insan evladı.
ya hu 16 yaş diyorsun, o yaşın sorgusu algısı görgüsü nedir ki.
gerçekten utanmadan adamlara hak verme ya da kızda kabahat bulma derdine nasıl girebiliyor bir insan evladı.
ya hu 16 yaş diyorsun, o yaşın sorgusu algısı görgüsü nedir ki.
türkiye'de normal karşılanacak bir başka vahşet.
bir de haketmiş diyen tipler var bu ülkenin içinde hatta sözlükte. ne söyleyebilirsin ki bu insanımsılara. zaten söylesen ne kadar idrak edebilir o da tartışılır. ama yine de bir umut belirteyim, 16 yaşında olan kız orda ki 23 kişiyle kendi isteğiyle yatmak için gitse bile *
kız reşit olmadığı için aldığı kararlar mantıklı sayılamaz, istemiş yapmış, giderken amacı neymiş gibi zırvalar yasa önünde anlam taşımaz. yapılan tecavüzdür. suçtur.
bir de haketmiş diyen tipler var bu ülkenin içinde hatta sözlükte. ne söyleyebilirsin ki bu insanımsılara. zaten söylesen ne kadar idrak edebilir o da tartışılır. ama yine de bir umut belirteyim, 16 yaşında olan kız orda ki 23 kişiyle kendi isteğiyle yatmak için gitse bile *
kız reşit olmadığı için aldığı kararlar mantıklı sayılamaz, istemiş yapmış, giderken amacı neymiş gibi zırvalar yasa önünde anlam taşımaz. yapılan tecavüzdür. suçtur.
hukuksal olarak suçlu tecavüzcüler olsa da kız da her ne kadar coşkunlar kadar olmasa da suçludur. 16 yaşında, henüz lise ikiye geçmiş ama facebook'Ta tanıştığı oğlana kaçmayı biliyor. ne için kaçıyordu, bilimsel makaleler konuşmak için mi?
ebeveynler 16 yaşında bir erkeğe kaçmayı bilen bir kız yetiştirdiği için suçlu tabi. bir de, acaba o kız evden neden kaçtı diye ebeveynleri suçlayanlar var. tabi bir insan annesinden babasından çok bıkıyor sıkılıyor ve sadece sanaldan tanıdığı bir erkeğe kurtulmak için kaçıyor. ne ihtişamlı bir zeka! eminim kendisine kraliçe elizabeth gibi davranılacağını sanıyordu. bu tür kızlardan çok ebeveynlerine üzülüyorum ben asıl.
ebeveynler 16 yaşında bir erkeğe kaçmayı bilen bir kız yetiştirdiği için suçlu tabi. bir de, acaba o kız evden neden kaçtı diye ebeveynleri suçlayanlar var. tabi bir insan annesinden babasından çok bıkıyor sıkılıyor ve sadece sanaldan tanıdığı bir erkeğe kurtulmak için kaçıyor. ne ihtişamlı bir zeka! eminim kendisine kraliçe elizabeth gibi davranılacağını sanıyordu. bu tür kızlardan çok ebeveynlerine üzülüyorum ben asıl.
ülkemizdeki içler acısı durumlardan biridir. bir de kız sağlam karakterli çıkıp "psikolijik travma" yaşamaz ve hayata küsmezse bu heriflere ceza indirimi bile gelebilir. ve de kızlar face'den carttan curttan sağdn soldan tanıdığınız size her güzel laf eden erkeğin peşine takılmayın. insan ayrıca kendi güvenliğindende sorumludur.
16 yaş ı çocuk niyetine koyan entellerin olduğunu göstermiştir.
16 , akıl olarak olmasada vücut olarak her türlü eyleme uygundur.
kaldı ki yasalar da 18 den 16 ya düşürülmesi ab de abd de tartışılmaktadır.
ayrıca tecavüz diye kakalamaya çalışan medyanın gazına gelemiyorum artık.
evden kaçan bir kızın ağzından dinlediğim hikayeyi anlatayım.
evden kaçıyor , e haliyle sokaklarda yatmıyor. ona evinin kapılarını açan erkekler oluyor. 1 hafta boyunca yaklaşık 4-5 kişinin evinde konaklıyor. 3 düzine kişi ile ilişkiye giriyor.
ve yaşı 16 olduğu için olayın akabinde bu 3 düzine kişiye "tecavüz etti" diye dava açılıyor.
ama tecavüz mü? hayır değil.
edit: dava açılanların hepsi beraat etti. sen kendi isteği ile ilişkiye giren 16 yaşındaki kız yüzünden kimseye ceza kesemezsin zaten.
16 , akıl olarak olmasada vücut olarak her türlü eyleme uygundur.
kaldı ki yasalar da 18 den 16 ya düşürülmesi ab de abd de tartışılmaktadır.
ayrıca tecavüz diye kakalamaya çalışan medyanın gazına gelemiyorum artık.
evden kaçan bir kızın ağzından dinlediğim hikayeyi anlatayım.
evden kaçıyor , e haliyle sokaklarda yatmıyor. ona evinin kapılarını açan erkekler oluyor. 1 hafta boyunca yaklaşık 4-5 kişinin evinde konaklıyor. 3 düzine kişi ile ilişkiye giriyor.
ve yaşı 16 olduğu için olayın akabinde bu 3 düzine kişiye "tecavüz etti" diye dava açılıyor.
ama tecavüz mü? hayır değil.
edit: dava açılanların hepsi beraat etti. sen kendi isteği ile ilişkiye giren 16 yaşındaki kız yüzünden kimseye ceza kesemezsin zaten.
üzüldüğüm bir olay.
ailesini de sorgulamak gerekiyor kızın.
evden kaçmasına tek sebep facebookta tanıştığı sevgili olmamalı.
ailesinden kaçıyordur bu kız.
zevklerinin peşine değil.
ailesini de sorgulamak gerekiyor kızın.
evden kaçmasına tek sebep facebookta tanıştığı sevgili olmamalı.
ailesinden kaçıyordur bu kız.
zevklerinin peşine değil.
Kızın neden evden neden kaçtığı kimseyi ilgilendirmez. Doğru ya da yanlış diyebilirsin tabi ama kız bu yüzden ailesi dışında kimseye hesap vermek zorunda değil. Ama o tecavüzcü pezevengler bütün millete hesap vermek zorunda. Yaptıkları bu şerefsizlik ile haberi okuyan ''insan evlatlarının'', ''vicdan sahibi insanların'' hepsinin içini kan ağlattılar. Bu ülke öyle bir hale geldi ki kız olmak başlı başına bu ülkeden nefret etmek için bir sebep. Anne babalar kızları her sokağa çıktığında kuşku ve endişeyle onların yolunu gözlüyorlar bu yüzden. Bir kızın başına gelebilecek en kötü olay. Hem de daha 16 yaşında, hem de 23 kişi tarafından. Kız belki de sevişmek için kaçmış da olabilir. Size ne lan yavşaklar? isteyerek sevişmekle 23 kişi tarafından tecavüze uğramak aynı şey mi? O kıza tecavüz edenler de olayda adamları kınamadan kızı suçlayanlar da hepsi vicdansız heriflerdir. ikinci bahsettiklerim için söylüyorum. Eğer birazcık insanlıktan nasibinizi aldıysanız kendinizi o kızın babasının annesinin yerine koyup düşünün. Tecavüzcülere ise diyecek bir şey yok zaten. Yakalanırlarsa cezaevi onları güzel bir sürprizle karşılayacaktır inşallah.
ülkemizde sıradanlaşan olaylardan biridir. burdaki ve dışardaki bazı öküzler haketmiş amk diyorlar, adli süreçtede muhtemelen hakim de haketmiş amk der olay kapanır gider. herşey bir kenara ben kız arkadaşımla gezerken veyahut sahilde bira içerken karşımda durup bakışları ve el kol hareketleriyle bana ahlaksız, şerefsiz muamelesini yapan kişilerin, aynı zamanda bu tarz haberlerde de yer alması cidden zoruma gidiyor. ayriyetten hiç bir koşulda tecavüz haklı olamaz, bunu anlamak için (bkz: tecavüz), ulan şu an yazma isteğim gitti , boşa konuştuğumuzu farkettim , siz her zaman ahlak emsali fakat tecavüz yanlısı olacaksınız, bizde eleştiricez. pehh
''kız sevişmek için gitmişse sanane lan yavşak'' diyenlere ''senin mantığına göre diğer 23 kişi de biraz sevişmek istemiş'' diyebileceğimiz olay.
talihsiz kızdır.kimse tecavüzü ne şekilde ya da ne yapmış olursa olsun hak etmez. ama biraz da düşünecek bu kızımız. annen baban ayrı olabilir sevgi arıyor da olabilirsin ama facebook gibi yerden tanıştığın senden muhtemelen yaşça büyük bir adamın evine gidilir mi hiç. ne şerefsiz ne adi adamlar var. her gün gazetelerin üçüncü sayfalarında bas bas bağırılıyor böyle haberler biraz dikkatli olmak gerek. umarım en ağır şekilde cezalandırılırlar.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar