türk telekom bilinmeyen numaralar servisinin yeni numarası.
efsane 118'in yeni numarası... alışması zor olacak. *
11811'i aklımızda tutamayacağımızdan dolayı, kimi arasak da öğrensek diyebileceğimiz telekomun yeni bilinmeyen numaralar servisi.
(bkz: 118'i arayıp yeni bilinmeyen numara servisi kaç diye sormak)
türk telekomun "insanlardan nasıl daha fazla para söğüşleyebilirim" mantığıyla hizmete soktuğu servis.
özel servis numaralarının standart hatt tarifesindeki ücretleri dakika başına arıza servisleri için 0.068 ytl; bazı danışma, şikayet gibi servisler için 0.081 ytl iken bilinmeyen numaralar servisinin dakika başı ücreti 0.479 ytldir. yani diğer servislere göre 6-8 kat civarı daha yüksek bir ücreti vardır.
siz telefon numarası isterken size fax numarası veren abuk call center elemanlarına sahip telekomun bilinmeyen numaralar servisi. tabi siz ararsınız ulan bu sekreterde amma konuşuyor dersiniz falan sonra bakarsınız biiiiiiiip diye fax sesi gelir tabi sizin ağzınızdan da bu 118 elemanına güzel bir biiip çıkıverir.
11 yıldır şükrü saraçoğlu stadında galibiyet göremeyip hala miyavlayan pisicikler için açılmış olması muhtemelen telekom hizmeti.
118 ler arasında unutulup gitmiş servis. huooop aloooo, kimse yokken bunlar vardı lan.
telekomun kendi bilinmeyen numaralar servisi 11811 hala açık durumdadır ve dk/tl olarak 54 kuruş alıyor , periyodlar ise 10 sny üzerinden hesaplanıyor. fakat özel şirketlerin elindeki diğer 118-33,80,18 gibi eklentilere sahip numaralar reklamlarıyla bizi bayılttığı gibi dk/tl olarak 1,17 tl alarak hem bize geçirmekte hemde fazlasıyla reklamların izlenirliğini düşürmekteler.
tüm havaalanlarının telefonlarına rahatça ulaşılabilecek türk telekom servisi.