bugün

Arada 30 santim bulunan, kimine göre komik, kimine göre şirin, kimine göre de boy farkına bakmadıkları için takdir edilen ilişki durumudur.Öpmek erkek için boynun ve belin zamanla arıza vermesiyle sonuçlanabilicek bir eylem olmuştur artık.
(bkz: kısa boylu kızların uzun erkek hastalığı)
dengesiz ikilidir.
1.90lık erkeğin kendinden 30 cm ekside bulunan sevgilisiyle oluşturduğu, konsept.
noktayla virgül gibidirler.
(bkz: skim kadar boyu var türlü türlü huyu var)
(bkz: evire çevire)
(bkz: ele avuca gelmek)
(bkz: yazar burda fantazilerine yenik düşmüş)
(bkz: internet aşkı)
aynı derde maruz kalmış biri olarak önceden topuklu giydirirdim sevgilime iyi görünürdü, ama artık bırak topukluyu takunya giydirecek sevgili bile yok.
aşk; boya, posa, yaşa, makama bakmazın en güzel örneklerindendir.
öpüşmeleri gayet zor olacak olan çifttir.
erkeğin kucağına alması veya kızın bir şeyin üstüne çıkması gerekir herhalde*.
kız için üzücü bir durumdur.
düşünsenize, sevgilisini öpmek için bile merdiven dayaması gerekecektir. boyunuza göre alın şunları kardeşim.
yolda yürürken bile oral sexe imkan sağlayan durumdur.
Abi-kardeş ilişkisine benzer durum.
Birbirlerini seviyolar mı? Evet. Sorun yok o zaman.
tam tersi olsaydı nasıl olurdu acaba diye düşünür insan.
(bkz: impossible is nothing) var böyle birşey, heryerde görüyorum. enteresan geliyor, yadırgamıyorum, bazen gözüme şirin bile geliyor. ama ben tam boyu boyuma kızları tercih ederim.
ilgilendirmemekle birlikte göz var nizam var.
(bkz: 1 85 boyunda kız ve 1 70 boyundaki sevgilisi)
rakamlar tamı tamına tutmasa da 3 yıl boyunca çektim ben bu derdi. 1.65'e 1.98 topuklu giymekten anam ağlamıştı. ayrıldıktan 1 hafta sonra gittim 3 çift yeni converse aldım. arada zemini hissediceksin arkadaş.
(bkz: yaran tezatlar)
(bkz: 1 90 boyunda kız ve 1 60 boyundaki sevgilisi)*
uzun boylu kızlar tarafından sinir olunan kızlardır.çık 1.70 erkekle sana herkes uzun.niye uzun boylu erkeği rezerve ediyosun.
rezalet olandır. görüntü kirliliği olarak belediye ceza kesmelidir. evet.
minyon hatun her zaman uzunu kapar mottosunun gerçekliğini gözler önüne saran birlikteliği vareden sevgilidir. aga kısa hatunlar uzunları her zaman sikertir. lagalugaya gerek yok.
kız izmirlidir aradığı şey bellidir.
türkiye'de olduğunuzun en güzel ispatıdır.
uzak durulması gereken resimdir efendim. hoş deil.