bugün

(bkz: boş çar)

popülist söylemlerle keriz silkeler ancak.

darbeci, siyasetçi, zengin çocuğu milliyetçisi.

dünyada en rahat silkelediğin kerizler milliyetçilik duyguları olan kerizlerdir sonuçta.
Sinan Oğan'ı aday yapacağına kendini aday yapsaydı daha iyiydi.
Sol liboşlara karşı sığınmacı kaçak konusunda kendisini desteklediğim fakat popülist söylemler nedeniyle aşırı abartıldığıda gerçek olan biri şüphesiz.. Ha kendisinin akp artığı devacı liboşlar siyasal islamcılar kürtçüler ve hayatı toz pembe gören melislerce faşist kafatasçı olarak lanse edilmesini doğru bulmuyorum.. Avrupadaki faşistlerle bir tutulması çok yanlış..
Yemin diyorum bu adam var ya. Harbiden adam gibi adam!

https://youtu.be/liifvFEAuCs

Özdağ, Türk topraklarından arazi alan yabancılara seslendi.
"Hepsinin bedelini bizim belirlediğimiz fiyatta kamulaştıracağız. Zarar ediceksiniz, almayın. Alıp Türk milletine geri iade edeceğiz"

Senin gibi 3 5 tane daha adam olsa ülkemizdeki piçleri yaka paça, sürükleye sürükleye siktir ederdik..
seçimde hdp ile aynı yola baş koyan siyasetçi.

yalansa yalan deyin.
Allah senden razı olsun reis.

Türk düşmanı halil Konakçı hakkında çağlayan adliyesinde suç duyurusunda bulunmuştur.
Dilerim kısa süre içinde Türk düşmanının tutuklandığını görürüz..
Mülteci işgali elini çok güçlendiriyor.

Eğer bu kozu iyi değerlendirirse büyük destek alır.

Zira Son umudumuz kendisi...
kürt sorunu ve suriyeli sorunu ile ilgili çalışmaları olan, tokyo'da doğmuş, zamanında mhp'den ve iyi parti'den haksız yere gönderilmiş, ileri derecede ingilizce ve almanca bilen, hatta friedrich nietzsche gibi batı felsefesine damga vurmuş bir filozoftan çeviri yapmış profesör ve zafer partisi'nin genel başkanıdır.

Bu adamın en sevdiğim yanı dobra olmasıdır. Hiç oy alacağım diye antipatik bir şekilde yağ çekmiyor kimseye. doğruları açık açık konuşuyor. Zamanında trabzonlu kel bu adama soros çocuğu dedi ve ailesine hakaret etti. o pasif agresif kelin hakkında bir işlem yapıldı mı? hayır. ülkede adalet mi var? adamın sinirlenmesi normal. adamın kendisine de hakaret edilmiyor, direkt ailesine ediliyor. ülkenin içişleri bakanı yapıyor, bir de bunu düşünün. lanet 53-61 lobisi adamı çileden çıkarıyor. doğruya doğru yani. ulan betonsever ve arapsever, üçkağıtçı, rantçı, düzenbaz, hain 53-61 lobisi tarafından yönetiliyoruz. ülkenin ve toplumun hali ortada. hem ekonomik hem toplumsal büyük bir çöküş içindeyiz. insanlar patlamaya hazır bomba misali oldu iyice.

suriyeliler konusunda ise dibine haklıdır. adamların ülkeye girdiğinden beri yemediği nane kalmadı. hatay'ı ve diğer illeri vuran depremde bile yağmaya giriştiler. yağmaya giriştiler diyorum... mersin'deki kız yurduna yerleştirildiler, hemen tecavüz haberleri gelmeye başladı sonra.

ne kadar irrasyonel, insanı artık çileden çıkaracak ve insanın anksiyetesini tetikleyecek olay varsa 20 yıldır gerçekleşiyor ve ardı arkası kesilmiyor.

şu sakinlik konusuna gelirsek bizim toplum genel olarak sakin bir toplum değil ki sakinliği ile takdir toplasın bu adam. rizelu gürcü çok mu sakin? tam bir anadolu irfanı tezahürü kendisi. anadoluda neden bu kadar seviliyor sanıyorsunuz? anadolu insanı rizelu gürcüde kendi yansımasını görüyor çünkü. insanlar kendilerine benzeyeni daha kolay bir şekilde severler.

bizim toplumda sakinseniz ve kibarsanız direkt ezik, top, korkak diye ezilmeniz an meselesidir. ataerkil sistemin, dinciliğin, gelenekçiliğin, kabileciliğin, hemşoculuğun, mafyatik vasat dizilerin prim yaptığı bir toplumda ümit özdağ az bile tepki gösteriyor bence.

sinan oğan meselesinde sadece özdağ'a üzüldüm. adam zan altında kaldı. o kadar uğraştı, insanlarla konuştu, düşük bütçeye rağmen il il gezdi... sonuç 2 milyon oy. ne denebilir ki. deveye diken insana silken yaranır her zaman.
https://www.instagram.com...9L/?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==

Adam doğruları söylüyor.
Ve adam bizler için mücadele ediyor.

Ümit özdağ gibi biri var ve sizler bu adamın kıymetini bilmiyorsunuz.
Muhsin yazıcıoğluna göre amerikan ajanıdır.
Geçenlerde oturup yeniçağ Gazetesindeki köşe yazılarını tek tek okuduğum; Keşke meclise sokabilseydik adamın partisini dediğim siyasetçi. Kendisini Avrupa'daki ırkçı Le Pen gibi tiplerle kıyaslayıp adamı ırkçı faşist gibi gösteriyorlar oysa adam birçok yazısında ve konuşmasında ırkçı olmadığının altını çizip duruyor. Demografik yapının bozulmasına karşı çıkmak, ülkeye ithal seçmen getirip bunlara vatandaşlık verilerek yıllardır türkiye topraklarında yaşamış insanların iradesini gasp edilmesine ses çıkarmak ve açık kapı politikasının yanlış bir şey olduğunu söylemek ırkçılık ya da faşistlik değildir.

Geçenlerde Hatay'ı Arap toprağı gören, fransız işgali altında zulmün olmadığını dile getiren Türk düşmanı zevat hakkında suç duyurusunda bulunmuş ama bundan pek bir şey çıkacağını sanmam.

Bunun yanında seçim kampanyası sırasında altılı masaya -özellikle CHP- nazaran daha iyi çıkışlarda bulunmuş ve kılıçdaroğlu'nun üzerinde durmaktan kaçındığı birçok konuya parmak basarak kimi seçmenin gönüllerinde taht kurmuştur. Adama o sırada demediğini bırakmayanlar, ilk tur sonrasında ve Kılıçdaroğlu'nun o kadar da demokrat olmadığını gördüklerinde Özdağ'ın değerini yeni yeni anlamaya başlamışlardır ne yazık ki, evet.
yalan siyaseti güden siyasetçi.
yalancıdır ayrıca linçcidir.

suriye toprakları 7000 yıldır türk toprağıdır diyecek kadar tarih cahilidir.

yenisahra-ataşehir kağıt toplayanlar olayında az daha insanlar bunu yüzünden birbirini öldürecekti.

ayrıca tokyoludur ve çerkez'dir.

türkçüymüş doğrudur yahudi leon d. cahun ve kürt ziya'nın yolundadır. bunların yüzünden ülke bir adım ileri gidemedi ,1950 sonrası.

ırkçılık hastalıktır. (siyasal islamcılar bu zırtoyu eleştirdim diye beğenmesin yazımı onlarda aynı)

yaşasın komünizm.
ümit özdağ Türkiyenin Hitleridir.
cem yılmazdan daha yetenekli komedyendir. net..
çiçek abbas filmini yeniden çekseler, şener şen'in yerine ümit özdağ oynasa süper olur...

ilyas salman-ümit özdağ
ikisi de atatürkçü-nasyonalist ikisi de kafatasçı..

filme doyulmaz , filmi beğenmeyenler direk gaz odasına.
görsel
Ümit Özdağ: “Çocuklarımız öldürülüyor. Bu cinayetlerin ASIL sorumlusu AK Parti’dir.”
sıradan bi pazarcıyı bu partinin başına koysan ümitten daha iyi yönetir. bu yaşa geldim hayatımda tanıdığım en samimiyetsiz siyasetçilerden biri. ekrem 1 bu 2.
Çoğu politikacı mülteci krizini ciddiye almazken bu adam bu kriz esasında kesinlikle harika bir duruş sergiledi
Eğer Cumhurbaşkanı adayı olsaydı
Kesinlikle bu adama oy verirdim.
Artık kesinlikle güvenmiyorum.

Sanırım perinçek bir kez daha yanılmadı.
Dün youtubeda cemre Demirelin seçim sonrası konuşmasını ai cover ile kendisine söylemişler videolu oluncada inandırıcılığı artmış aq ne güldüm.. linki bulursam atarım yada merak eden aratsın bulsun aq sjsj..
tweter 'da rastladım, lbgti haklarının devlet güvencesinde olduğunu ,kimsenin de karışmaması gerektiğini karışamayacağını söylemiş.
helal olsun.

inşallah sözünden dönmez yan çizmez.

bazı hallerde ,örneğin anavatan söz konusu olduğunda faşistlerle asgari müştereklerde işbirliğine gidilebilir ,ülke savunmasında beraber savaşılır.
bu anti-faşist cepheyi içermez.

mevcut iktidarın yabancı konusunda bilerek-tasarlayarak ülkeyi felakete götürdüğünü farz edersek ,bugün artık anavatan savunması mübrem hale gelmek üzeredir.

bundan sonrası tufandır.
görsel
görsel
ha valla ha billa ha talla bu adam hem TÜRKiYE düşmanı hem TÜRK düşmanı uyuyanlar uyuyun siz daha.