bugün
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları13
- rakının berbat bir içki olması11
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- gecenin şarkısı11
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- anın görüntüsü15
- homofobik yazarlar birliği9
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi23
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor10
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- wolverine gibi tırnakları olan kız8
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu23
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı34
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- güzel erkek isimleri11
- etek giyersen tecavüzü hakedersin10
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- geceye bir şarkı bırak8
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
- 200 tl lik banknot16
- hobileriniz10
- yüz yıkama jeli kullanan erkek21
- ak parti'nin gideceğini sanan enayi15
- namaz16
- 20 cm in üzerinde tam 4 saat zıplamak16
entry'ler (35)
Geçtiğimiz haftalarda Türk erkekleriyle ilgili bir bölüm yaptı. Bu kadar boş sorular, bu kadar boş konuklar dedirten programın hala CNN Turk ekranlarında olmasının bir sebebi olmalı. Sevim Gozay akıllıdır, hangi kanalda işler kiminle ilerler iyi bilir. TV'de sevgilisi yapımcı Murat Aykul'a metinlerinin tamamını yazdıran hatun kişinin Baran adında da bir kölesi vardı. Önünde el pençe divan durmaktan kamburu çıkan bu çocuğun ahvalini merak ettim şimdi.
Referans Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni. Kıbrıs'ta yaptığı askerliğini tamamlamasına bir ay kalmıştır. 5 aydır gazetesinin başında olmayışı işlerin biraz sarpa sarmasıyla sonuçlanmıştır.
Guzel stajer avcisi, ulasamadigi stajerlere de tu kaka dedigi tescillenen ankir kisisi.
"Bush'u da asalim o zaman" sloganinin dunyada yayilmasina sebep olmus hadise.
-iliskimiz yuzunden kilo aldim.
cok atilsin Sertan.
-ben firtinali denizlere aidim, sense durgun sulara.
-Ben henuz yasamam gerekenleri yasamadim, bana izin ver.
-seni seviyorum ama sana asik degilim.
(bkz: hadi len)
-bir elmanin iki yarisi miyiz sence?
dogru soyle bak? sence oyle miyiz?
-kiz/erkek arkadaslarimla tatile cikmam seni rahatsiz eder mi?
cok atilsin Sertan.
-ben firtinali denizlere aidim, sense durgun sulara.
-Ben henuz yasamam gerekenleri yasamadim, bana izin ver.
-seni seviyorum ama sana asik degilim.
(bkz: hadi len)
-bir elmanin iki yarisi miyiz sence?
dogru soyle bak? sence oyle miyiz?
-kiz/erkek arkadaslarimla tatile cikmam seni rahatsiz eder mi?
bazilari perhidrol kullanarak siyah killari altin sarisina cevirtirler. yolun sonu gorunmuyor dedirten bir eylemliliktir cunku killar dipten siyah ciktikca goruntu yine nahoslasir. her seferinde perhidrol kullanimi da killari yakar yikar.
zirt diye gecen, arkadasindan su dokmenin bile mumkun olmadigi yaslardir. 25'e kadar ergenlikten kurtulunmaya calisilir, musade vardir. 20lerin ilk 5 senesi hic fark ettirmeden gecer gider. Kimse ses etmez.
20li yaslarda milat 25'tir. 25'i gecmek "hayatta kalici isler yapma" donemine girmek demektir. Bu kalici islere cocuk yapmak, yazlik, araba, yat, kat almak, kari, koca edinmek girmektedir. butun bunlarin hizla yapilmasi icin toplumda sirttan abayi eksik etmez. 25'ten sonra yaptiginiz her kotu(!) seyin hava, su yol ve elektrik olarak geri dondugu surekli hatirlatilir. Kisaca hayat 25'ten sonra feci degisir. Ulkemiz standartlanrinda "yas 25 yolun yarisi eder" demek de mumkundur. 20li yaslarin sonu da 30lardan korkarak berbat edilir. bu noktada 20li yaslar pek bir sey anlamadan yasanilan yaslardir da denebilir.
20li yaslarda milat 25'tir. 25'i gecmek "hayatta kalici isler yapma" donemine girmek demektir. Bu kalici islere cocuk yapmak, yazlik, araba, yat, kat almak, kari, koca edinmek girmektedir. butun bunlarin hizla yapilmasi icin toplumda sirttan abayi eksik etmez. 25'ten sonra yaptiginiz her kotu(!) seyin hava, su yol ve elektrik olarak geri dondugu surekli hatirlatilir. Kisaca hayat 25'ten sonra feci degisir. Ulkemiz standartlanrinda "yas 25 yolun yarisi eder" demek de mumkundur. 20li yaslarin sonu da 30lardan korkarak berbat edilir. bu noktada 20li yaslar pek bir sey anlamadan yasanilan yaslardir da denebilir.
cahilliktir, irkciligin ta kendisidir.
Sanal ortamda carpilma, sevdalanma durumudur. Bir gecede baslayip, basladigi hizla bitmesi mumkundur. (bkz: istersen hic baslamasin)genelde ayri mekanlarda bulunan iki kisinin klavyelerinin basinda hayal kurmasiyla baslar. Sukut-u hayalle sonuclanabilecegi gibi tersi de mumkundur. Kisilerin derin gibi gorunen ama aslinda yuzeysel bir paylasima ev sahipligi yapmalariyla percinlenir.(sonradan derinlesebilir, o ayridir) Birbirini hic gormeden hizla "askkimm, bebegiimm" safhasina gecilmesi kisileri zor durumlara sokabilecegi gibi, birbirini gordukten sonra "invizibilin cakilmasi" da basa gelebilecek hadiselerdendir. Bu donemlerde is verimi, hayat beklentisi,olumluluk gibi degiskenlerin arttigi gorulmus, pc basinda yasandigindan kilo alimi gozlenmistir.
yaratici geliskenlerdir. (gelisken nedir? gelismeye acik, surekli bir hareket bereket deviniminde olan, kafalari acik, turkceye sigamayan insanlardir) burada ince nokta, uretilen kelimelerin cumle ici kullaniminda "cuk" diye bir ses cikarmasidir. tersi durumlarda kelimeler heba, yazar fena olur.
(bkz: taci)
amerika'da kredi notunuz iyiyse zirt pirt basiniza gelen olay.
reklamcilik terimidir. Urunun ve urun sahibinin isminin gosterildigi reklamin son karesine denir.
Eskiden tv8'de yayinlanan pack shot programinin sunucu/yapimcisi sempatik hatun kisi. Reklam gecmisi vardir, tv8 in kurumsallasmasinda cok emegi gecmistir. Ayrica 10 seneden fazla Almanya'da kaldigi icin sakir sakir almanca konusur.
Daha sonra da ATV'de Reklamix'i yapmistir.
Daha sonra da ATV'de Reklamix'i yapmistir.
Filmde kapilarin acilisi sesi aynen soyledir: "husssst", "kusssst".
annelerle yavrular arasindaki sevecen iletisimden bir kesittir. caresiz yavruyu pislikten arindirmak icin tuvaletin cevresinden beklesen annenin q'su dur.
Farkliliklara tahammulu olmayip tektip insan yetistirmeye meyilli olan kurum. Sevgili kuzucuklar isik ana okuluna adimlarini attiklari andan itibaren derilerinin altina islenen "isiklisin, ozelsin" bilinciyle yetisirler. 11 yasinda isikli olmayan her seyi ve herkesi paramparca etme tavina gelmislrdir. Daha sonraki yillarda bu sendrom ergenlikle birlesip beter bir hal alir. Ergenler, bu irfan ve tirpan yuvasindan 17 yasinda mezun olup hayatlarinin geri kalaninin normallesmeye calisarak gecirirler. Aralarinda daha parlak olanlari normal okullara girip nispeten normallesirken, bir diger grup ozel okullara devam edip omurleri boyunca ozel olduklari sanrisiyla yasarlar.
(bkz: vah yazik)
(bkz: vah yazik)
insanin herhangi cins iki arkadasi olmasi kadar olagan bir durumdur, zira gaylerde insandir. Seksist yaklasimlara mahal vermeden insanlari olduklari gibi kabul etmektir.