bugün

entry'ler (37)

çıkla

ankara'da da kullanılan sözcüktür.

-annee, ben tabağımı bitiremicem.
+çıkla çıkla ye kızım, bitirirsin.

pis yedili

arada dil bilgisi kuralları tadında bilgiler falan sıkıştırmaları güzel aslında.

naneli gökkuşağı

çikolataların hasıdır.

camel active

modelleri aşırı yakışıklı olan giyim markası. daha başka bi özelliğini bilmem.

ışınla bizi scotty

(bkz: beam me up scotty)
(bkz: beam me down scotty)

ikizler burcu kadını

yükseleni de balıksa, iyice ikilem, hatta üçlem içerisinde olan kızdır. (bkz: jainasolo)

itazura na kiss

yıllar önce animeyi bıraktığım bir dönemde karşıma çıkmış olan tatlı seri.

bokum gibi olmuş işte zaman tüneli

an itibariye fikir babasının ve çizerin Rıza Türker olduğunu öğrendiğim karikatür.

klaus nomi

kesinlikle "yalnızca" görüntüsüyle gündeme gelmemiştir. çok başarılı bir kontratenör olmasının yanı sıra, david bowie'nin back vokalliğini de yapmıştır. hatta şu meşhur kostümü de bowie'nin bi kostümünden esinlenerek oluşturulmuştur. yalnız ben bowie'yi sevmem klaus'u severim. hatta çok severim, sevgili klaus! diye hitap ederim ona.

Bu meşhur kostümü:
görsel
Bu da sahne kostümlerinden biri
görsel
Dünyalı kılığında Nomi:
görsel
görsel

sakuragi hanamichi

hep başkaarını düşünen baş karakterlerin aksine, aşırı derecede bencil olan fakat aşırı sempatik, karizmatik bi karakterdir. ailecek seviyoruz.

baker gurvitz army

Ginger Baker ve Gurvitz kardeşlerin 1974'te kurmuş olduğu blues rock grubu. hard rock diyorlar bana göre asla direkt "hard rock" denemez. Elysian Encounter albümleri müthiştir. dinleyen varsa bana ulaşsın demek istiyorum çünkü last.fmde dahi 40 yaş üzeri bir kitle tarafından dinleniyor.

midichlorian

bkz: i'm a vampire and i want to drink your midichlorian

muskat

vivendi'nin tarifini elimde tutuyorum şu an, evet. uyuşuk bi his bırakıyor ağızda. yanına hawkwind dinliyorum bir de acaba neler olacak? yahoo answers'da bir şey vardı o aklıma geldi: "alright i just drinked like 10g grounded nutmeg with milk now i want to know when will i start feeling the effects and how long will it last and at are the effects" ooh i get high with a little help from nutmeg falan. *tadı iğrenç*

sevdasından geberse de ilk adımı bekleyen mal kız

utanırım evet ama, bi şekilde sevdiğim anlaşılır falan. dolayı olarak ilk adımı ben atmış olurum yani. ancak bir gün gerçekten birini seversem, ilk adımı direkt atabilirim. sorun yok bence.

blind faith

eric clapton, ginger baker, steve winwood ve ric grech tarafından kurulmuş ingiliz "super-band". yalnızca bir albümleri vardır. albümdeki bütün şarkılar muhteşemdir ayrıca hyde park'ta verdikleri konser de beni benden alır.
blind faith dinlettiğim arkadaşlarım grubu genelde "uzun bateri soloları" yüzünden sevmiyor ancak ginger baker'ın olduğu bir grupta sizce de doğal değil midir bu? herneyse.
son olarak albüm kapak fotoğrafı çok ihtilaflı olmuştur.
biz şöyle sansürlü halini koyalım. http://farm4.staticflickr...53278904_765893bca3_b.jpg

gary chambers

türk gibi türkçe konuşur, müthiş tatlıdır. Marmara Üniversitesi ingilizce öğretmenliği bölümünde "etkili iletişim" ve "sözlü iletişim" derslerine girer.

birbirinde kalan kızların gece yaptıkları

ironinin dibine vurmak, pembe bir odada pantera eşliğinde headbang yapmak, arkadaşın kardeşiyle "metin2'de kaç lvlsin" muhabbeti yapmak ve buna benzer bi çok tatlı şey.

janna

nedense iyi oynadığımı düşündüğüm hero. seviyorum ya.

çocukken yapılan şerefsizlikler

bi tane çocuk vardı, akşama kadar beraber oynardık, sonra onu dövüp eve yollardım. her gün böyleydi bu. ama en unutamadığım ve en şerefsizce davranışım çocuğun kafasına limon sıkmamdı.

nasus

ses tonu çok seksidir ama.