bugün
- sahurdayız uludağ sözlük20
- muz çilek ve kivi tabağı yapan erkek12
- başka bir evde uyumak14
- gecenin şarkısı9
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- pantolonunun son düğmesini açık bırakan kız16
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız17
- kimsenin yanına kalmaz8
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek11
- ateistlere sorulacak sorular8
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek11
- canlı balıkları kızgın yağa atan vietnamlı9
- başkanlık sistemi gelince uçacaz9
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir11
- 2013 yılında 33 bin tl'ye sıfır araba varmış15
- ekrem imamoğlu'nun ilkokul diploması10
- gecenin şiiri10
- ramazan günü sokakta sigara içen insan19
- küresel ıkınma23
- güzel kadın görünce söylenen replikler14
- limonlu makarna8
- ah oh sesleri gelen komşuyu kibarca uyarmak9
- sunulan yemekte kusur bulmak13
- doğan l8
- türkiye'nin ab üyesi olmasını istiyoruz8
- kızlarda uzun boylu erkek takıntısı12
- klarnet calan sarapci koala 617
- kimseden nefret edemeyen insan14
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları19
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek12
- en sevdiğiniz aktörler14
- bir kadına kilosunu sormak15
- ayak fetişizmini kabulleneceksiniz10
- anın görüntüsü14
- judas'ın sözlüğe vedası42
- arkadaşlar teraviye neden gelmediniz9
- mariyya gibi giyinmek10
- en sevdiğiniz 4 yazar21
- insan olmaya ceyrek kala'nın ayakkabıları10
- peygamber efendimizin şakalaşmayı sevmesi16
- anneannenin ölmesi11
- tesettürümle ak parti den chp'ye geçtim13
- v a m p i r o v14
- suriyede linç edilen alevi33
- esed 800 bin sünni öldürdü diye sevinen tip13
- bu yaz hayata geçirilecek planlar23
- en sevdiğiniz 3 filmi puanlamak9
- en sevdiğiniz tatlı nedir20
- manyak olmaya karar verdim18
- bana gidelim mi diyen kadın10

entry'ler (530)
500 liraya aldığı güneş gözlüğünü bir kere takiyim diye alıp tekrar vermemektir.
Ne kadar basit dertleriniz karmaşık iliskileriniz varmis insta yok eski sevgili yok kafa rahat.
Bizim zamanımızda doktor yoktu üc sene o ağrıyla yaşadım daha dayanabilirdim ama dis dayanamadı koptu gitti böylelikle birbirimizden ayrıldık.
Emine Ülker Tarhan .
(img:#1027203)
Kivrilmadan boylu boyunca yatıp uyumak ve ayaklar yukari gelcek sekilde ters durarak uzatabilirsin bu hareketin kanın tersden akacagi için vücudu genclestirdigi de soylenir.
Şunu da unutmamak gerek boy uzadiginda kalp aynı kalacagi için pompalayacagi mesafe artacak ve daha çok yorulacaktir yani dert etmeyin yapiniza göre en ideal boydasiniz zaten.
Şunu da unutmamak gerek boy uzadiginda kalp aynı kalacagi için pompalayacagi mesafe artacak ve daha çok yorulacaktir yani dert etmeyin yapiniza göre en ideal boydasiniz zaten.
Hiç olmadı ki nerden bilelim yeniliyor mu iciliyor mu salamurası mi iyi olur konservesi mi iyi olur bu konuda muzdaribiz o zaman şu cümleyle olayı baglayalim gözlerimi sana yumdum asklanmayan sobe ey sevgili.
Hiç alisamadigim bir eylem hele kış aylarında aklıma gelirse haftada bir bardak ancak iciyorum ama alisiyorum artık yavaş yavaş içmeye başladım .
Olmayan korkudur evlenme teklifini hep erkekler yapmıştır korkan bir insan teklif eder mi kadınlar evlilikten kaçar teklifi kabul etmez daha küçüğüm ben gezecem der bir suru bahane bulur korkar ama erkek 20 yaşında bile olsa korkmaz gece gündüz çalışır evime bakarım der.
görsel
Havuz başı yapalım.
Havuz başı yapalım.
Kesinlikle asustur.
iyi erkekleri uzdugunuz için kullanıp kullanıp bir kenara attığınız için hayata küsmüş insan içine çıkmıyor olabilirler sen çok iyisin bana bir erkek yetmez dediginiz için olabilir siz iyi olursanız karşınıza iyi insanlar çıkar zaten.
Uyuyunca geçmiyor artık alıp basımı gitmek istiyorum.
isleyebileceğiniz en büyük günah başkalarından nefret etmek değil ona kayıtsız kılmaktır.insanlık dışı olmanın özü nefret değil kayıtsızlıktir. George bernard shaw.
Bir insanın bu dünyada mutlu olabilmesi için sadece üc şeye ihtiyacı vardir sevecek birisi yapacak bir şeyi ve umut ettiği bir şey. Allan chalmers.
insanlarin da yan etkileri var.bazıları başını döndürürken, bazıları mideni bulandirabiliyor. Nicanor parra.
Herkes herkesi aynı sevemez dostlarım kimileri gururunun yettiği kadar sever kimileri de ömrünün yettiği kadar. Bukowski.
Çocuk yapmak.
Benim kaldığım evse karnıyarık sigara böreği mücver tavuk sote vb yenir ama bu yemekleri beş dakikada yeyip bir bulasigi yıkamaya usenirler.