bugün
- gecenin şarkısı9
- reis deyince akla ilk gelen10
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- özlem zengin17
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- larisalisa öldü mü9
- ölsem helvamı hangi yazar yapar21
- gece yatarken kurulan hayaller11
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- bazlama açmayı bilmeyen kız8
- b12 takviyesi8
- sigara içen insan aptaldır32
- üşüyorum sözlük sarılabilir misiniz10
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek17
- larisalisa23
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- peter parker'ın mutsuz olması11
- istifa etme nedenleriniz16
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur15
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- victor osimhen18
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak18
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- anın görüntüsü9
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu13
- mel mel vs eylulsabahi36
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı31
- sözlükteki kanka lobisi24
entry'ler (97)
parliament ve tabiki camel soft.
bu konuyla ilgili birçok açıklama mevcut. eğer kuranla ilgili kafası karışan varsa bu işi bana göre türkiyede en iyi yapan kişi olan hem de bilim adamı kimliğine da sahip olan (bkz: )Caner taslaman hocaya sormalıdır. onun açıklamalarını takip eden varsa zaten böyle bir başlık açmaya bile gerek duymaz. sadece bir kişi üzerinden gitmek belki yanlış geliyor ama şunu söylemek lazım kuranda matematik hatası diye bişey yoktur. kuran evren yasalarıyla ve matematikle tamamen örtüşür. kaldı ki bu çok derin bir konudur birkaç ateistik videodan etkilenip matematik hatası var demek akıl karı değildir.
kapıyı kendi anahtarınla açmandır.
toplumumuzda maalesef aile arasında bile özellikle alışkanlık haline dönüşmüş, " sus, sus dedikodu olmasın " diyip sürekli yapılan eylem.
ben ayakkabı boyatmıyorum yıllardan beri. Şimdi bu yazdığım kimisine edebiyat yapmak gibi gelecek ama ben bu tip insanlara karşı ayakkabı boyatırken ciddi manada kendimi kötü hissediyorum. Hele ki yaşı benden büyükse daha bir eziliyorum. Karşımda saygı duymam elini öpmem gereken bir amcanın ayakkabımı boyamak için önümde eğilmesi açıkçası ağırıma gidiyor. Acıtasyon gibi geliyor ama bu fiilin benim vicdanımdaki yansıması bu. Oturduğu yerden, bilip bilmeden eleştiren baba parası yiyen eziklere de selam olsun.
bok çukuru.
Şu adamın her yaptığını seviyorum da şu twitterı kullanmasındaki olayı çözemiyorum. Kendi twitlerini sürekli silen bi adamdan ne beklenir ki. " Benim 5 milyon küsür takipçim var ama bi tane tweetim yok " demek için mi yapıyor bilmiyorum. Ama şu twitterı ergence kullanması böylesine bi adam için hakikaten ilginç. Bu hareketine de o yüzden hiç şaşırmadım.
bir önceki yıla nasıl girildiği ve o yılın nasıl geçtiği düşünüldüğünde boşa çıkan söz.
tüm meyveler, sebzeler.
ayakkabı kutusuna saklanan paraların sigara kutusundan alınacak parayla kapatılacağı zam.
bugün doğum günü olan sanatçıdır.
kesinlikle şişliye yaptıklarıyla istanbul büyükşehir belediye başkanlığını hakeden kişidir. Kendisine siyasi olarak değil, yaptıklarıyla bakmak gerekir. iktidarın desteği olmaksızın böylesine hizmetler yapmak kolay değildir. Bu seçimleri kazanabilir mi bilmem ama CHP'nin gösterebileceği en iyi aday kesinlikle SARIGÜL'dür.
the way zack hemsey.
dudaktan öper öpmez o ayrı bir konu da şu fotoğrafın facebook üzerinden paylaşılması ne demek anlamış değilim. Yani o kız ve o baba bu olayın yanlış anlaşılabileceğini hiç mi düşünmediler merak konusu.
tam bir insanlık dramıdır bu video. hani istiyorum dalgaya alayım falan ama yapamıyorum insanlığım izin vermiyor buna açıkçası. hangisi hayvan bilemedim.
ne yapsın herkes tatil yaparken kapalı olan okuluna falan mı gitsin? bir müslüman olarak saçma bulduğum cümledir.
şuanda kulaklarımda olan efsanevi şarkı. Nedense geceleri geliyorsun aklıma hep, özledik barış abi...
ona yaptığım dönüş ertuğrul günayınkine benziyor.
dün gece itibariyle yeteneksizsiniz yarışmasında tekrar fark yaratan tiyatro grubu. insanlar ne taklalar atıyor juriyi etkileyebilmek için ama ince düşünmenin en büyük yetenek olduğunu kanıtlamış olan gruptur kendileri. Bu sene finale yürüyeceklerine inanıyorum açıkçası. Taklit dalında birinci çıkaran bir yarışma için bu denli iyi rol yapan bir grubun finale kalmasına pek de şaşırılmamalı ilerleyen haftalar için. Kalbim sizinle dostlarım...