bugün
- saygısızlıklara verilen güzel cezalar8
- küresel ıkınma20
- sözlüğün en ponçik erkek yazarı15
- saçlarını kısacık kestiren kadın13
- cok eski bir ulu yazari14
- volkan konak42
- ona bir şey hatırlat8
- sözlük kızlarının bugünkü makyajları17
- fotokopici bi erkek11
- kapitalistlerin din kuracak kadar zengin olması9
- sizce ülkenin cumhurbaşkanı kim olmalı12
- cehape felakettir13
- ne kadar çok yol açarsanız trafik o kadar sıkışır8
- ekrem imamoğlu'nun babasının ettiği beddua22
- hala akpli olabilmek12
- babayla karşılıklı sigara içmek10
- geceye bir şarkı bırak9
- tayyip bey8
- true yu evlendiremiyoruz14
- en son ne yediniz12
- nasıl bir kız istersiniz14
- ramazan bayramı24
- bayramınız kutlu olsun sayın yazarlar9
- bergamot tadını en iyi veren çay8
- kola cips yememek8
- geldi yine deli9
- bir kızın prime dönemi16
- 29 mart 2025 beşiktaş galatasaray maçı31
- el opucek yastaki yazarlar8
- gençlerin neyi protesto ettiğini bilmemesi16
- hızlı konuşan kız14
- sözlük yazarlarının üye olduğu siyasi parti9
- first date9
- sahurdayız uludağ sözlük12
- sahne teklifi almak8
- teketekte solcu mu alır sağcı mı8
- çirkinlere tavsiyeler8
- 29 mart 2025 imamoğlu'na özgürlük mitingi21
- osimhen ve penaltıdan gollll gese 3 2 kazandı12
- domdom usa9
- true'nun karı çıkması8
- erkek depresyonu10
- ahmet beyin beyaz bareti10
- true'nun siki için yas tutuyoruz12
- first date kombini12
- uludağ'ün en komik kadın yazarı10
- türk kara ordusunun kuruluşu meselesi8
- yazarların rol almak istediği filmler10
- menuet giderse biz de gideriz22
- namazı yanlış hareketlerle kılan insan9

entry'ler (36)
kalp yastık alıp göndermek(her ne kadar alırken çok romantik olduğunu düşünsem de aldığım tepki pişman olarak saçma olduğunu fark etmemi sağladı)
acaba yarın ne giysem.?
seni çok özledim sevgilim... O kadar ki başkası girecekken bile hayatıma aklımdasın,kalbimdesin ve kimseye ne bakabiliyorum ne dokunabiliyorum. Baksam gözlerim yanıyor dokunsam ellerim.. Senin tabirinle çabuk bağlanmak değildi Aşktı bende ki.. inanmadığı büyük konuştuğu ne varsa insanın başına gelirmiş ben seninle yaşadım. Yapmam dediğim şeyleri yaptım ama sor ki zerre kadar pişman mıyım? Hayır! seninle yaşadığım bırak bir dakikayı bir andan pişman değilim. Sana hala sevgilim diyorum sen ne kadar komik bulsan da sen bende bitmedikçe bende sende bitmeyeceğim. Aşkım benimdir benimle birlikte sendedir bilesin!!! Sana söyleyebilecek yazacak son bir cesaretim olsaydı keşke ama bir adım atacak bile gücüm yok sana. Ne susabiliyorum ne konuşabiliyorum. Fuzuli'nin de dediği gibi sussam gönül razı değil söylesem tesiri yok...
ya ben sınavda çıkacak konuları yazdığım kağıdı kaybetmişim sana zahmet bir yazsana.
uzun zamandan beri görmediğim kredi kartıdır. benimkinin borcu hiç bitmiyor.
insanın ömründen ömür yiyen, bilmem kaç yaş yaşlanmış gibi hissettiren durum. bekle canım bekle gelir diyenlere inat beklenir yine de. acaba ne yapıyorum ki diye de her gün aynada kendinle kavga ettirir. bazen güzel demek isterdim ama bok gibi bir şey iğrenç sakın beklemeyin.
tek bedduam olmuştur bana ettiğini bulsun bulsun da anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu, sürüne sürüne geri dönsün sonra bir de ben süründüreyim.
ilgi bekler, en önemlisi budur. Kadına değerli olduğunu hissettirmeli bir erkek. ama şimdilerde beklentileri karşılayan erkekler sanırım tatilde.
sanırım benim gibi yenilerden olan yazardır o da hoş gelmiş.
itiraf ediyorum buraya yatay geçiş yapmamın nedini geldiğim yerin uzak olması ve üniversitenin daha iyi olduğunu düşünmem falan değildi. bu bahanelerle ailemi kandırdım. buraya gelmemin nedeni aşık olduğum kişiye daha yakın olabilmekti ama ben geldim o gitti.
sarışın erkek kadar cazibesi olmayan cazibedir.
tek mesajla ilişkiyi de sizi de bitiren sevgilidir. öylesine gider ki ne arkasından gitme demeye gücünüz kalır ne de onsuz olmaya gücünüz.
Sibel Can sözlük hele gözleri çok benziyor.
Başımı, belimi, kollarımı, bileklerimi, parmaklarımı her defasında çatır çutur sesler çıkartarak kütletebiliyorum.
Eğer kız, erkeğin arkadaşlarından birinin sevgilisine başka gözle baktığını hissederse acırım o erkeğin haline. Bayanların bu konuda ki hisleri gerçekten kuvvetli ve çoğunlukla da doğru çıkar. Bu durumda kıskançlık tabi ki kaçınılmaz olacaktır. Eğer bayan karşı tarafı bir tehlike olarak görmüyorsa zaten sorun olmaz.
çikolata, gofret, dondurma ne olursa olsun o anki tatlı krizini dindirecek herhangi bir tanesi yeterli olacaktır. Bir de nazını ve kaprisini çekecek bir insan evladı olmalı tabi yanında.
Yağmurla gelmiştin bana. o yüzden sevmiyorum artık yağmurları seni hatırlatıyor hep bana geldiğin o günü, yağmurdan değilde aşktan sırılsıklam olduğumuz o günü. yağmurları sevmiyorum artık her şey senin yüzünden.
eğer aşık olduysanız hapı yuttuğunuz ilişkidir. hele ki terk edilirseniz durum iyice vahim bir hal alır. bitmeyecek sanıp büyük gaflete düşersiniz fakat olaylar hiç umduğunuz gibi gitmez maalesef kısada olsa insanı uzun süre yorar.
tasma şeklinde olan kolyeler, bileklikler. Bir de çok bilmiş olanları vardır ki uzak durunuz efendim sizi iki kelime konuşturmaz hep o ve onun gereksiz kendine güveni ön plandadır.
kaybedilmemesi gereken sevgilidir. candır.