bugün
- utopyalarkralicesi19
- larisalisa20
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi18
- en etkili içki hangisi16
- her türk kadınına 100 türk erkeğinin yürümesi15
- hayatında aksiyon arayan yazarlara öneriler9
- nervio abla39
- jaguar'ın yeni logosu9
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin15
- rakının berbat bir içki olması38
- anın görüntüsü13
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız16
- çocukluk travmaları18
- true'nun ölmesi14
- wolverine gibi tırnakları olan kız10
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu18
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte11
- güzel erkek isimleri18
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları15
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı8
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
sevdiği entry'ler
Sen göz göre göre gelen bir cinayeti o annenin çığlığına, şikayetlerine rağmen nasıl onleyemezsin? Sanki bu ilk cinayet, sanki bu ilk kadın, çocuk katliamiymis gibi nasıl olur da devlet vatandaşının canini koruyamaz? Hani meydanlarda söyleyip alkislattiginiz "insani yasat ki devlet yaşasın" sözü nerde kaldı? O zaman kadının sucu gidip devlette hak adalet aramak değil de çekip o yaratığı vurmamak mi? Boyle mi insan yaşatacaksınız siz?
esas katsayı engeline yüksek başarılı anadolu liselerinde okuyanlar takıldı. ben de bunlardan biriyim. bir sürü puanım kırıldı.
neden? ben zaten o anadolu lisesine girmek için de sınava girmiş, bileğimin hakkıyla o okulu kazanmıştım.
buna rağmen boğaziçine de girdim.
başarılı öğrencilere yapılan bu haksızlık hala devam ediyor.
diğer yandan imam hatipler meslek lisesi. zaten buraya girenin mesleği hazır. üniversitede işi ne?
ayrıca bilal efendinin bogazici'nin puanının kıyısından bile gectiğine inanmıyorum.
eger varsa öyle bir durum osym.gov.tr'ye girsin.
puan dökümünü çıkartsın. görelim madem.
oraya uğramışken babasının diplomasını da buluversin.
neden? ben zaten o anadolu lisesine girmek için de sınava girmiş, bileğimin hakkıyla o okulu kazanmıştım.
buna rağmen boğaziçine de girdim.
başarılı öğrencilere yapılan bu haksızlık hala devam ediyor.
diğer yandan imam hatipler meslek lisesi. zaten buraya girenin mesleği hazır. üniversitede işi ne?
ayrıca bilal efendinin bogazici'nin puanının kıyısından bile gectiğine inanmıyorum.
eger varsa öyle bir durum osym.gov.tr'ye girsin.
puan dökümünü çıkartsın. görelim madem.
oraya uğramışken babasının diplomasını da buluversin.
adayı vermeseydin savaşmak zorunda kalmazdın sığır.
yunanistan savaşarak mı aldı 18 adayı?
yunanistan savaşarak mı aldı 18 adayı?
fight club misali, fetö aslında o'ymuş ama filmin sonuna kadar öğrenemediler tabii.
somalili garibanlar tarhana yapmayı bilse hemen yarın bile ithalat başlar.
neyse biz hızla gerilerken onlar yavaş da olsa ilerler ve yakında bir yerde buluşuruz.
neyse biz hızla gerilerken onlar yavaş da olsa ilerler ve yakında bir yerde buluşuruz.
fetöyle mücadele araştırılır mı araştırılmaz mı bilmem ama bazı fetöcülerin müthiş bir şekilde korunduğunu çok ama çok iyi biliyorum. pensilvanyaya gidip hala dekanlık yapanlar mı ararsın, 17 - 25 aralıktan sonra bank asyada hesabı olup hala görev başında olanları mı? ne yapsalar fetöyle mücadeleye inanmam artık. adamlar kendilerini başka cemaattenmiş gibi gösteriyor veya birileri tarafından o aslında şucu bucu diye referans ediliyor. hayatının hiçbir döneminde hiçbir şekilde fetöye bulaşmamış insanlar yükselemiyor yada yerinde saydırılıyor. ne yapsalar inanma bu mücadeleye artık. umudum sıfır. ağa babaları hala güçlü ve halaaaa koorruuunnnuuyyyoorrllaarrr.
belkide bildiklerini anlatmasın diye korunuyorlardı.
belkide bildiklerini anlatmasın diye korunuyorlardı.
politikadaki din, yer yüzünde olabilecek en kötü şeylerden biri bu, halk zaten ''allah türban şehit'' diyorsun diye sana oy veriyor, daha ne istiyorsun.
ben tanrı tarafından gönderildim diyerek insanları yönetmek en son 7. yüz yılda görüldü, şimdi de 21 yüz yıl çomaristanda oluyor, bu yüz kızartıcı bir şey.
ben tanrı tarafından gönderildim diyerek insanları yönetmek en son 7. yüz yılda görüldü, şimdi de 21 yüz yıl çomaristanda oluyor, bu yüz kızartıcı bir şey.
kıyılarında yüzme mesafesinde olan adaları yunanlar tarafından işgal edilenleri sevindiren hadise.
işin aslı da ada falan da verilmemiş.
bizimkiler "bu adada osmanlı'dan kalan eserler var" diyerek orayı restore edip turizme kazandırmak istemiş, sudan'da salak değil ya, bedava restore ettirecek adayı, milyon dolarlar harcanacak, kabul etmiş.
şimdi o ada bizim paralarımızla restore edilecek.
birkaç yandaşın cebi dolacak, adaya gelen turistler de sudan'a döviz bırakacak.
yani sikilen yine biziz her türlü.
sudan'dan ada isteyeceğine, yunan bakan ve kuvvet komutanının sana doğru bakarak kuzu çevirme partisi yaptığı adayı geri al aslan parçası.
(bkz: yunanların eşek adasında kuzu çevirme yapması)
işte böyle, her sene böyle, vatandaşa böyle, koyarlar aman...
işin aslı da ada falan da verilmemiş.
bizimkiler "bu adada osmanlı'dan kalan eserler var" diyerek orayı restore edip turizme kazandırmak istemiş, sudan'da salak değil ya, bedava restore ettirecek adayı, milyon dolarlar harcanacak, kabul etmiş.
şimdi o ada bizim paralarımızla restore edilecek.
birkaç yandaşın cebi dolacak, adaya gelen turistler de sudan'a döviz bırakacak.
yani sikilen yine biziz her türlü.
sudan'dan ada isteyeceğine, yunan bakan ve kuvvet komutanının sana doğru bakarak kuzu çevirme partisi yaptığı adayı geri al aslan parçası.
(bkz: yunanların eşek adasında kuzu çevirme yapması)
işte böyle, her sene böyle, vatandaşa böyle, koyarlar aman...
onlar sudan bahanelerle her muhalife saldırırken karşı tarafın elinin armut toplayacağını sandıkları içindir.
reyizi kandıranın zarrap mı yoksa mit mi olduğu sorusunu beraberinde getiren rapordur. 3.bir uyarı vs geldiyse onu yapanda kandırmış olabilir ancak reyiz katiyyen hata yapmamıştır.
yalnız başlık efsane.