bugün
- masklavi devlet memuruysa niye her an burada20
- götten hiç yemeyip gayliğe karşı olmak12
- sik beni tonu15
- gelmiş geçmiş en depresif şarkı10
- anın görüntüsü13
- balıkçı klitoris11
- pardonadinizasizmi15
- tüm müslümanlar kur an'ı okusa8
- iktidar değişirse yaşanacak rezillikler11
- abdülkerim bardakçı32
- ibneler sabah uyanınca ne yapıyor sorunsalı9
- kur an da mehdi diye bir şey geçmemesi13
- mustafa kemalin askerleriyiz sözünden ötürü ihraç23
- simite zam yapanlara soruşturma başlatmak11
- galatasaraylıların tutuşması17
- sevgilisi için yanında ped taşıyan erkek23
- türkiye'nin en kötü şarkıları11
- 30 yaş sendromu12
- karınızı başınızda taç yapar mısınız12
- erdoğan'in ülkeye verdiği derin zarar13
- one day monday wet day sex day12
- kur an'ın yarattığı devrimler13
- bir lahmacunla doyan erkek9
- 22 yaş sendromu9
- vücudunuz ne kadar esnek22
- insan olmaya ceyrek kala12
- türkiye ye gelmiş en iyi yabancı golcü11
- mudanyada karşılaşılacak sözlük yazarları10
- 5 teğmenin silahlı kuvvetlerden ihraç edilmesi9
- kendisini ilk önce mesleğiyle tanıtan kişi20
- yangında hayat kurtaran itfaiyecileri tutuklamak9
- sözlük yazarlarının penis boyu ölçüleri10
- beklenen büyük istanbul depremi20
- erdoğan'in yeniden başkan olma formülü12
- 28 şubat ta zulme uğrayanlar halka zulmediyor13
- 3 şubat 2025 gaziantep fk galatasaray maçı40
- arabayı yokuşta 2 yle kaldıran kız10
- 1 şubat 2025 akdeniz depremleri52
- mel mel bakan gibson vs masklavi10
- regl temalı başlığa samimiyetle yaklaşan kız8
- genç göstermek13
- 3 milyon lira ile yapılacak en mantıklı yatırım11
- şu an nerede olmak isterdiniz8
- akp'lilerin her şeyi yapıp sorumlu olmama isteği20
- ressamlık mesleği ölmüştür26
- doğum oranı düşüşüne çözüm önerileri14
- türkiye sadece tr de yaşayanların ülkesi değildir8
- boy abdesti almak size zor mu geliyor15
- kripto para piyasası12
- lalettayin biriyle içki içmek9
entry'ler (88)
çocukluğumun pidecisi. akvaryumları, ilginç tasarımı yüzünden babam bizi hep buraya götürürdü. o yüzden okyanus pide benim için bir alışkanlık oldu. lahmacunları bu kadar iyi yapan bir yer daha bilmiyorum. hususi olarak istanbul'dan, arkadaşları görmek bahanesiyle gelip buradan lahmacun yediğimi bilirim. o kadar iyidir.
türkiye'de herkesin teknik direktör olabileceğini kanıtlayan futbolculardan birisidir.
daha geçenlerde alex'i oynatmıyor diye, aykut kocaman kızağa çekilmeye çalışıldı. futboldan anlamıyordu, ego sahibiydi ve alex'i harcamak istiyordu. şimdi aynı yorumlar, abdullah avcı için yapılıyor. yahu adam bu işin okulunu okuyor, bu işin içinde senelerini harcıyor. klayvenin başında birisi çıkıp, sırf kendi takımının iyi bir oyuncusu diye selçuk selçuk diye ağlaşıyor.
yapmayın abi, işini ehline bırakın. türkiye'de işler bu yüzden ilerlemiyor. herkes her şey hakkında konuşuyor ve acı olanı, doğru konuştuğunu, herkesten iyi bildiğini zannediyor. yok öyle bi şey abi, herkes işini yapsın. adamın kafasına bir sistem vardır, onu uyguluyordur. üst limit nedir bilmem ama ben daha abdullah avcı'nın kredisinin dolduğunu zannetmiyorum. biraz zaman tanıyın, bekleyin.
tek bir oyuncu için hoca mı harcanır?
sergen yalçın'ın dediği gibi;
"takım kaybettiyse, oynamayan adam yıldız olur."
daha geçenlerde alex'i oynatmıyor diye, aykut kocaman kızağa çekilmeye çalışıldı. futboldan anlamıyordu, ego sahibiydi ve alex'i harcamak istiyordu. şimdi aynı yorumlar, abdullah avcı için yapılıyor. yahu adam bu işin okulunu okuyor, bu işin içinde senelerini harcıyor. klayvenin başında birisi çıkıp, sırf kendi takımının iyi bir oyuncusu diye selçuk selçuk diye ağlaşıyor.
yapmayın abi, işini ehline bırakın. türkiye'de işler bu yüzden ilerlemiyor. herkes her şey hakkında konuşuyor ve acı olanı, doğru konuştuğunu, herkesten iyi bildiğini zannediyor. yok öyle bi şey abi, herkes işini yapsın. adamın kafasına bir sistem vardır, onu uyguluyordur. üst limit nedir bilmem ama ben daha abdullah avcı'nın kredisinin dolduğunu zannetmiyorum. biraz zaman tanıyın, bekleyin.
tek bir oyuncu için hoca mı harcanır?
sergen yalçın'ın dediği gibi;
"takım kaybettiyse, oynamayan adam yıldız olur."
az önce tanıştığım kişi.
evet yirmi yaşındayım ve dedemi ilk defa gördüm. bizi pek sevmezdi. koca bir ömrü meyhanelerde, pavyonlarda harcadı. onun bunun peşine takıldı. ailenin servetini tüketti. bizi sevmedi, oğlunu görmek istemedi. buna rağmen, hacca gidiyorum diye helallik almaya gelmiş.
ah be dedem, ne kafa adammışsın sende kantarın topuzunu biraz, hatta çok, kaçırmışsın.
evet yirmi yaşındayım ve dedemi ilk defa gördüm. bizi pek sevmezdi. koca bir ömrü meyhanelerde, pavyonlarda harcadı. onun bunun peşine takıldı. ailenin servetini tüketti. bizi sevmedi, oğlunu görmek istemedi. buna rağmen, hacca gidiyorum diye helallik almaya gelmiş.
ah be dedem, ne kafa adammışsın sende kantarın topuzunu biraz, hatta çok, kaçırmışsın.
yeni esra-ceyda olmaya çalışan, ortalama bir tipe sahip ama cinsellik ile ilah haline gelebileceğini farketmiş genç kızların söylemi.
haklılar.
haklılar.
uludag unıversıtesı.
Kıdemlı arkadaslar mesaj atıp, bu genc kardeslerını ben ettım sen etme seklınde uyarılarla kotuluklere karsı bagısıklık kazanmıs hale getırebılır. Mınnettar kalırım.
Kıdemlı arkadaslar mesaj atıp, bu genc kardeslerını ben ettım sen etme seklınde uyarılarla kotuluklere karsı bagısıklık kazanmıs hale getırebılır. Mınnettar kalırım.
sarışın olsun, salak olabilir diyerek kabul edilebilecek bi tiptir.
yirmi yaşına gelip, hala inekli, benekli bi çocuk bardağından süt içmek. arkadaş başka bardakta içemiyorum yahu!
insanı balığa götürüp, olta atmayacağız ama diyen tipe benzer. olta atmayacaksak, niye balığa gittik? sevişmeyeceksek, niye sevgili olduk? gibi basit, düz bir mantıkla kendisini kınadığım kızdır.
kısa zamanda kayıt olmayı sağlayacak ortam yaratsınlar. şöyle beş dakika içinde işlerimizi halledebilelim. benim için en iyi, onlar için en masrafsız hediye bu olur. lütfen.
çirkin olaydır. lakin sıkça kullanılan, ağızlardan düşmeyen bir "fikirler kurşun geçirmez" repliği vardır. büstlere zarar versinler, bayramları kaldırsınlar, ölüm gününde onu anmamıza engel olsunlar. ne farkeder? atatürk'ü tam anlamıyla anlamış ve fikirlerini benimsemişsek, bu tür olaylara aşırı tepki vermememiz gerekiyor. onların büste yaptığı saygısızlıkla atatürk'ün değeri mi düşüyor, yoksa insanlıktan nasibini almamış, vahşi davranışlar göstererek onları mı değeri düşüyor?
bakkalları bitirmeye yönelik bir operasyonun ürünü. iş yapıp yapmaması önemli değil, nerede bakkal varsa o bakkalın en yakınına bir market açıyorlar. tabi market dediğim, bildiğin bakkalın kurumsallaşmış hali. adamların yegane amacı küçük esnafı kaçırmak. müşteri çekmek uğruna 1 liralık ekmekleri bile açıldıkları haftalar 60krştan satıyorlar şeklinde bir açıklamayı sektörü yakından tanıyan bir dağıtım firması görevlisinden duydum. küçük esnaf illahlah etmiş bunlardan.
http://www.youtube.com/watch?v=GkdmZ8LDQAU
kendimi kontrol edemiyorum,
bugun biraz var bende,
saka yapmayin dostlar,
butun cinler tepemde.
kendimi kontrol edemiyorum,
bugun biraz var bende,
saka yapmayin dostlar,
butun cinler tepemde.
kitap falan okumayı bırak, matematik çalış. öyle ben bu müfredatta yazanlarla kafamı doldurmak istemiyorum deyip, okul derslerine bir isyan halinde olma. ansiklopedilerden, kütüphanelerden saatlerini verip araştırdığın konular ilerde seni bir yere taşımayacak. hayatını garantiye al, ondan sonra farklı alanlara yönel.
tekrar ediyorum, matematik çalış. yeme, içme ama matematik çalış!
tekrar ediyorum, matematik çalış. yeme, içme ama matematik çalış!
her insan inancını dört dörtlük yaşıyormuş gibi, ondan islami dört dörtlük yaşamasını bekleyen insanlar tarafından eleştirilen kızdır. isterse altın şort giysin, bizi neden ilgilendiriyor ki?
benim. şimdi uzun uzun yazacak çok şey var ama kısa yoldan mecnun abimiz cevabı veriyor ;
(bkz: kaybetmekten korksak beşiktaş ı tutmayız!)
(bkz: kaybetmekten korksak beşiktaş ı tutmayız!)
boy: 186 cm.
kilo: 93.
pozisyon: stoper, sol bek.
yetenekler: top geçer adam geçmez felsefesini yeryüzündeki en iyi temsil edenlerden birisiyim. ortasahadan inanılmaz sert şutlar çeker, peşine takıldığım adamı yere çalmadan bırakmam. ayrıca toplara çok iyi falso veririm. kornerlerden çoğu kez aptal kalecileri gafil avlamışlığım vardır. ayağa nokta paslar, boşa kaçma, depar atma gibi konularda ise plaketlerim var.
il: istanbul, sarıyer ve bursa, görükle.
kilo: 93.
pozisyon: stoper, sol bek.
yetenekler: top geçer adam geçmez felsefesini yeryüzündeki en iyi temsil edenlerden birisiyim. ortasahadan inanılmaz sert şutlar çeker, peşine takıldığım adamı yere çalmadan bırakmam. ayrıca toplara çok iyi falso veririm. kornerlerden çoğu kez aptal kalecileri gafil avlamışlığım vardır. ayağa nokta paslar, boşa kaçma, depar atma gibi konularda ise plaketlerim var.
il: istanbul, sarıyer ve bursa, görükle.
18 yaşındaki kız arkadaşlarının 38liklerle takılmasını içine sindirememiş, yetersiz erkek söylemi.
bayramı sosyal medyaya sıkıştıran gencin gereksiz yakarışı. bayram günü balkonuna bayrak asarsın. çocuklara şeker, balon dağıtırsın. onlara günün anlamını uygun bir dille anlatırsın. bayram bilincini oluşturmaya çalışırsın.
twitter'da, facebook'ta veyahut sözlüklerde "ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN!" yazınca bayram kutlanmış olmuyor.
twitter'da, facebook'ta veyahut sözlüklerde "ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN!" yazınca bayram kutlanmış olmuyor.
avrupalının çöpçüsü gelip, otelden çıkmayarak tatil yapacağına elin arabı gelsin, para harcıyorlar en azından diye düşünen kişiler için şaşırtıcı olmayan söylem. turist para harcar arkadaş, araplarda para harcıyor. o zaman sorun yok. gelip gezsin, gitsinler.
doyumsuz olmalarıdır.