bugün

entry'ler (200)

özcan denizin saç tipi

Bir gecede beyazlamıştır.

unknown woman

bilmiyorum buraları okuyor musun ama, annouvn vomın, yanıldın... ben haklıydım. neyse al dinlersin: http://www.youtube.com/watch?v=ldu5mBnLT4A

sözlük yazarlarının favori filmleri

21 grams
traffic
snatch
dreams
bir zamanlar anadolu'da
there will be blood
underground
das boot
2001

gece kulübüne giden insan zekası

Olmayandır.

pamukkale turizm

o kadar çok övüyorlar ki hep gitmek istedim ama bir türlü nasip olmadı. çünkü bulunduğum yerden* izmir'e araçları yok. online bilet alma kısmına göre tabi. ama izmir'den varmış. bir dahaki sefere artık bakalım. üstelik denildiği gibi pahalı da değil çünkü hep gittiğim ama tam anlamıyla ortalama kaliteli kamil koç da aynı fiyat.

rte nin çanağını yalayanlar

Tüpçünün arkalardan sırıttığı bir fotoğraf var ki evlere şenlik. ilahi tüpçü, sen adamı öldürürsün hahahah.

T: siyasi görüş için değil, bir ekmek de bana çıksın diyen insanlardır.

tc nin kara tarih örnekleri

(bkz: okumadım kardeş durumumuz yoktu)
(bkz: foşist töce bize bahmir)

t: son 64 yıldaki birkaç iyi olay dışındaki tüm zamanlar örnek verilebilir.

bu sıcakta erkelerin kot pantolondan vazgeçmemesi

iki yıldır keten giydiğimden ve keten'in rahatlığını çok sevdiğimden uzun zamandır benim de anlamadığım olay. kışın da giyerim, izmir'in havası sağolsun sorun da olmaz pek.

abdülmecid efendi vs mustafa kemal

(bkz: lütfen trollerimizi pistten alalım)

adolf hitler yazar olsa açacağı başlıklar

(bkz: stalingrad ı alıyoruz kesin bilgi yayalım)

ingilizce hapşıran kız

(bkz: ipswich diye hapşıran kız)

üniversitede ortalığın amına koyacağım diyen genç

hazırlıkta hala liseli olduğunu belli edecektir. bölümde de sınavlardan ortalığın amına değil, kendinin amına koyulacaktır.

yazarların izlediği en eski film

(bkz: modern times)

güzel filmdi. 1936 yapımı ve günümüz dingil komedi filmlerinden daha komik olduğu kesin.
(bkz: charlie chaplin)

sözlük yazarlarının itirafları

http://www.youtube.com/watch?v=tv5s8UeSDns

şöyle bir şey buldum. artık bir 10 gün bıkmadan bunu dinlerim. çok güzel bir şey değil mi?

incirlikteki atom bombaları kazara patlasa ne olur

atom bombasına kafa attığını söyleyen bir nesil ortaya çıkacaktır.

şaka maka, atom bombası gibi nükleer bombalar kazara patlamaz. bir kere kazara patlayacak şekilde yapılmamışlardır.

ludwig van beethoven vs wolfgang amadeus mozart

beethoven'ın parandeler atarak alacağı versus. zira mozart zibidisinin andante'den başka güzel eseri yoktur bana göre ki hangi senfonidir, hangi harekettir bilmem ama yutupa yazınca görebilirsiniz. zira beethoven'ın moonlight sonata'sından başka bir de şöyle bir eseri vardır ki: https://www.youtube.com/watch?v=4uOxOgm5jQ4 sözün bittiği, bıçağın kemiğe dayandığı, biz klasik müzik yapmayı da iyi biliriz denilen noktadır.

sebastien squillaci

celestine babayaro ve tijani babangida ile voltran oluşturan futbolcu ismi. ziyadesiyle güldürür.

ses kayıtları orijinal mi tartışması

saçmalıktır. çünkü gerçektir.
http://www.miamiherald.co...cordings-appear-real.html ama gerçek olsa bile "o paralar zekat paralarıdır." diyen, "arsızın yüzsüzlüğü hırsızın samimiyetinden iyidir." diyen aç köpekler olduğu sürece bir şey değişmeyecektir. olaya bak, ülkenin başbakanı yüz milyonlarca dolar çalıyor ama taraftarlarının da, devletin de, kimsenin umrunda değil. yazıklar olsun.

kırım türkleri

kırımdaki ruslar tarafından saldırıya uğramış insanlardır. hatta aynı ruslar kırım parlementosunu silahlarıyla dün itibariyle basmışlar ve "kırım ruslarındır" şeklinde slogan atmışlardır. ne acaip. hani, rusya'yı amerika'ya karşı güç olarak durduğu için severdim ama yanukoviç gibi bir pisliği desteklemeleri onların da bir farkının olmadığının göstergesi. aynı bokun laciverti bu insanlar. olan gene mazluma oluyor.

yıldırım bayezid

Timur ona gayet saygili ve bariscil yaklasmasina ragmen hem asiri saldirgan ve saygisiz davranmis, hem de tabiri caizse koroglu gibi anadolu'da pesinden gitmis ve sonunda feci bir yenilgi almistir. Timur'un onu bir kafese kapattigi ise dogru degildir.
Ayrica ayyastir.