bugün

entry'ler (7)

eski sevgiliden kalan eşyalar

ondan sonra bir başkası olmadığı için o kavramı kabul etmiyorum.
o benim hep sevdiğim olarak kalacak, 25 yaşıma geldim ortaokuldan beri beraberdik taki geçen sene doğum günüme kadar. ondan bana kalanlar ise öncelikle bir boşluk kocaman bir boşluk kolumdaki dövmemiz resimlerimiz, oyuncak ayı, karaoke kayıtlarımız, şapka ve eldiven vb. ama en kötüsü o boşluk unutamıyor sun efenim dolmuyor orası defalarca farklı biri ile denemeye kalksan da dolmuyor. ondan şarkılar kalıyor duygular kalıyor düşünceler kalıyor geriye bir çok şey kalıyor ama farkına varıyorsun o kalan şeyler sadece onla güzel onunla anlamlı.

ses etme

içine daft punk kaçmış athena parçası klibi de şarkı kadar güzeldir.
toplumsal olarak farkın dalık yaratan bir parçadır. aralıklarla dinliyoruz efenim.

cübbeli ahmet in cennete gideceğini açıklaması

ooo cennet mi alırım bir dal.
tanım: dini kullanarak muhafazakar kesimin finans ve duygularını sömüren sözde dinci sıçmığı.

alex de souza

Türk futbolu ve fenerbahçeye son dönemde gelmiş geçmiş en iyi en karakterli ve sadece kendi takımının değil tüm taraftarların kalbini çalmış nadir top tepici.
kendilerini çok seviyoruz. (bkz: Kralex)

27 kasım 2017 abd reza zarrab davası

üstte bir keko bir şey yapamazlar demiş ulan memlekete 15 senedir hem içeriden hem dışarıdan tecavüz ediyorlar sen diyorsun bir şey yapamazlar. Burada Amerikayı yalayan yok sizin gibi çomarlar yüzünden destekle diklerinizin cefasını bizde bu ülkede yaşayarak çekiyoruz. yetmez ama evet az kaldı.

neşet ertaş dinleyenlerin genel özellikleri

kısaca insan olmaları bre deyyus trol çomar seni.

fortinet

lanet bir uygulama onun yüzünden ekşiye giremiyorum.