bugün

sevdiği entry'ler

sözlük yazarlarının 2025 yılından beklentileri

Sadece ölmek istiyorum sıktı artık bu dünya valla tadı kaçtı.

Feleksiz rıza (1997-2025)

bende okb olablir mi

Duygularımın ortası yok kardeşler. Genelde ya çok dipteyim ya çok uçtayım. Hızlı duygu durum değişiklikleri yaşıyorum. Çabuk düşüp çabuk fırlayabiliyorum. Mutluysam bayram sabahı çocuğu mutluluğu yaşıyorum. Üzgünsem sanki bir değerli insanı kaybetmiş üzüntüsü var. Sizce bu okb mi? Yoksa fazla duygusal bir adam mıyım?

sözlük yazarlarının itirafları

Sanki suyum sıkılmış da içimde bütün güzel hislerin sadece posası kalmış gibi hissediyorum. idare ediyoruz yine bir şekilde ama allahım kalbimdeki kine, öfkeye de bir el atsan mı?

yar şu an ne yapıyordur

Beni düşünmediği kesin.

yazarların yalnızlık derecesi

Sözlüğe üye olacak kadar yüksektir.

ayrıl aşko

Yeni nesil kızların kankalarına tavsiye şekli. Ayrıl bacım ben arkandayım.

her fırsatta seni seviyorum diyen sevgili

3 günde bunu çokça dile getiren ya pro dur ya samimiyetsiz.

bir şarkı sözü der ki

unutu pacımı alıca möcümü.

mesleğini severek yapmak

iyi bir şeydir ama ülkemizde mesleğini hakkınla yapmana müsaade yoktur. Düzelir mi zannetmiyorum bu düzen böyle devam eder. zihniyeti değiştirmek lazım.

cunda

denizinden ziyade akşamlarını daha çok sevdiğim ülkemizin cennet köşelerinden biri.

taş kahve'de kahve iç, lokmacı saki'de lokma ye, yerel dondurmaları , buzlu bademi dene, meyhaneler sokağında yürüyüş yap. sadece 1-2 km yürüyerek gezen, eğlenen pozitif duygularla dolu insanların arasında bir yaz akşamı geçir. bu bile çok iyi geliyor, beach clublara binlerce lira saçmanın, lüks otelleri para baymanın gereği yok.

küfürlü konuşan kadın

Kadın veya erkek, küfür normal şartlarda hiçbir insanın ağzına yakışmıyor. itici olandır.

mirkelam denince akla gelenler

kokoreç koko kokoreç koko, aşkımsın çikolata aşkımsın limonata, tavla tavla beni tavla, tavla pulları zarları, tavla tavla beni tavla vallahi geldim oyuna, bir fotoğraf çekinebilir miyiz,bu yüzden her gece ben her gece üzülmüşüm, gittin şimdi sen yoksun yanımda, bir şey istemem neye yarar hatıralar, unutulmaz- unutulmaz yaşadığımız unutulmaz, bize olanlar yaşananlar nasıl olur unutulur.

klima

icat edenin ruhuna el fatiha.

eski sevgiliye not

Ulan ne hayatlar yaşıyorsunuz bu ne kavgalar bu ne sürtüşmeler okurken içim şişti zelensk putin bile böyle kapışmaz siz ise bu kapışmalarla aile kurmaya çalışıyor sunuz.

erkeğinizi çalıştırır mısınız

Seda abla’nın da dediği gibi; Uyuyan adamdan nefret ederim, adam dediğin sabah kalkıp işe gider.*