bugün
- erkeklerin kız düşürmek için yaptığı şeyler11
- arkadaşlar sizce bu pantolon nasıl24
- kocanızın evde mangal yapmasına izin verir misiniz21
- ali rıza efendi atatürk ün babası değildir22
- sözlük yazarları öpüşüp barışıyor etkinliği9
- sapanca daki bungalovda gizli kamera12
- sevişmek istediğiniz yazarlar13
- kanal istanbul11
- kaldırımda yavaş yürüyen gavat29
- denize bir akpli bir chpli bir mhpli düşse29
- rasim ozan kütahyalının serbest bırakılması17
- arkadaşlar gelin bamya yiyelim12
- heykel sever8
- laz kit filmine giden 75 kişi11
- anın görüntüsü14
- küresel ıkınma22
- yaşlı yuzır hastalıkları8
- okullarda 1 öğün ücretsiz yemek verilmesi18
- dublajcısıyla bütünleşen ünlüler10
- sırrı süreyya önder47
- sözlük yazarlarının mezun olduğu üniversiteler29
- karınızdan dayak yer misiniz9
- bir yazarın evinde misafir olmak istiyorum15
- banyoda yıkanan sözlük yazarları18
- 3 farklı erkekle duş alan kadın22
- banka 250 bin tl'yi şak diye verir mi18
- telefonu açmayan 81 yaşındaki kız kanka10
- dindar geçinip zina yapan erkek9
- beraber dus almak14
- karınızı eleştirir misiniz10
- sevdiğim yazarlar11
- akp'nin oyunun yüzde 30'a düşmesi17
- chp ye kayyum atanması21
- mezuniyet töreni8
- istanbulda kullanılacak en güzel otobüs rotaları11
- yapay zeka denet illet10
- testis kokusu10
- 2009 i20 vs 2012 getz8
- balıklar suyu görebiliyorlar mı14
- fransa denilince akla gelenler8
- günün videosu9
- sürekli dinle uğraşmak15
- kemal sunal'ın r tayyip erdoğan'a verdiği ayar9
- kaynanasını hamile bırakan damat17
- rasim ozan kütahyalı13
- sevgilinin ilk kez görüldüğü an10
- mesut yılmaz'ın kumarhanede dayak yemesi31
- gulmekicinyaratilmis35
- füzeye benzeyen banyo kazanı8
- 16 nisan 2025 real madrid arsenal maçı10

entry'ler (8)
Son Arap bükücü.
Moğolların taktiği aynıdır. Geri çekilir. Karşı taraf savaşı kazandığını sanar. Ardından merhamet nedir bilmeyen çekik gözlü seyrek sakallı moğol atlıları birden geri gelip kabus gibi çöker üzerine. Artık çok geçtir. Allah rahmet eylesin.
Moğolların taktiği aynıdır. Geri çekilir. Karşı taraf savaşı kazandığını sanar. Ardından merhamet nedir bilmeyen çekik gözlü seyrek sakallı moğol atlıları birden geri gelip kabus gibi çöker üzerine. Artık çok geçtir. Allah rahmet eylesin.
mevlana'nın mesnevisinde de geçiyor. bol dmt içerdiği söyleniyor. vahdet-i vücud olayını yaşamak için gittim aktardan 300 gr aldım. yaklaşık 15 lira tuttu. internette bazıları kaynar suda 5dk demleyip süzdükten sonra içilmesini bazıları ise direk çiğnenmesini tavsiye ediyor. ilk gün bir çay kaşığı üzerlik tohumunu kaynar suda 5 dk demleyip içtim. karanlık bir ortamda rahatlatıcı bir müzik açtım. hafif bir ferahlama hissi geldi. belki placebo de etkisi olabilir.
ikinci gün 2 çay kaşığı üzerlik tohumunu 5dk demleyip içtim. ardından gözümü karartıp 1 çay kaşığı üzerlik tohumunu da çiğneyip yuttum garanti olsun diye. merak ediyorum çünkü harbiden. tadı gerçekten çok kötü. neyse yine aynı şekilde karanlık bir ortam rahatlatıcı bir müzik felan... 10-15dk sonra gözüm karıncalanmaya başladı. gözümün önünde bir renk girdabı oluştu ve odada dönüp durdu. sonra bir okyanusa daldım baloncukları felan gördüm dibe batıp.2-3 dk sürdü sonra bir rahatlama hissi geldi güzel bir uyku çektim. ertesi gün saat 5 te dipçik gibi ayaktayım.
ikinci gün 2 çay kaşığı üzerlik tohumunu 5dk demleyip içtim. ardından gözümü karartıp 1 çay kaşığı üzerlik tohumunu da çiğneyip yuttum garanti olsun diye. merak ediyorum çünkü harbiden. tadı gerçekten çok kötü. neyse yine aynı şekilde karanlık bir ortam rahatlatıcı bir müzik felan... 10-15dk sonra gözüm karıncalanmaya başladı. gözümün önünde bir renk girdabı oluştu ve odada dönüp durdu. sonra bir okyanusa daldım baloncukları felan gördüm dibe batıp.2-3 dk sürdü sonra bir rahatlama hissi geldi güzel bir uyku çektim. ertesi gün saat 5 te dipçik gibi ayaktayım.
benim için en işkence 2. bacak hareketi (1. leg curl). hareketin negatifini yavaş yaparak quadriceps i daha çok gerilim altında tutarsınız. o yanmayı hissedceksin ki büyüsün bacak.
aynı sıralamayla kötü bir devlet üniversitesinde okumaktansa imkan el veriyorsa aynı bölümü yarı burslu orta veya orta üstü bir özel üniversitede okumak daha akıllıca. imkanla alakalı tabi bunlar. hatta mümkünse daha çok para verip yurt dışında (avrupa-amerika) da okumak çok çok daha iyi bir hamle olur. maddi imkanalr alakalı olaylar bunlar.e tabi bazı fakirleri de komplekse sokar.
biraz akışına bırak. stoik ol. kontrol etmenin imkansız olduğu şeylere odaklanıp bataklığa gömülme. kontrol edebileceğin olaylara odaklanıp ufak da olsa bir şeyler yap. küçük başla , basitten başla , olmadı tekrar baştan başla.
merhaba dünya.
deneme 1-2. ses ses. sees. evet çalışıyor sanırım.
korkma sönmez bu şafaaak....
deneme 1-2. ses ses. sees. evet çalışıyor sanırım.
korkma sönmez bu şafaaak....
genel olarak iranlılar türkleri sevmezler. biz de onları sevmeyiz. tarihten gelen bir düşmanlık söz konusu (eu4: histrocial rivals). sadece mezhep olayı değil. azebaycan da şii ona bakarsan.
onlara göre biz (selçuklular , timurlular vs.) medeniyetleri yıkan barbarlarız.
onlara göre biz (selçuklular , timurlular vs.) medeniyetleri yıkan barbarlarız.
yükleyip merakımı giderdikten sonra uygulamanın bir sürü yere erişim izni istemesi dolayısıyla hemen sildim. cia bi de benimle uğraşmasın şimdi