bugün
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu16
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın11
- belediye konserleri yasaklansın13
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- yazarların romantiklik seviyesi21
- anın görüntüsü12
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- realite manipülasyonu21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen8
- eskiamaeksikbiri21
- larisalisa öldü mü9
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır28
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
- larisalisa13
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- istifa etme nedenleriniz16
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- arabanın antifrizini değiştirebilen kız8
- konusu belirsiz kavga8
entry'ler (18)
Atilla Taş.
Sezai Karakoç gibi üniversite yıllarında karşılıksız aşk beslediği kıza şiir yazmış şairlerdendir. Sezai Karakoç'tan bir nebze daha ketum davranıp akrostiş yazmamış.
Adını gizleyeceğim
Sen de bilme, Lavinia
Adını gizleyeceğim
Sen de bilme, Lavinia
"Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır."
(bkz: henry ford)
(bkz: henry ford)
Kedisi dışarı çıkan tiptir. insanlar, hayvanlara çeşit çeşit zarar verdiği için bir nevi "Bakın sahipli başına bir iş gelirse peşine düşecek birileri var." Diyordur. Bir de tasmadaki künyeye telefon numarası yazar. Olmasın ama olur da araba çarparsa, bir iş gelirse başına bir iyiliksever kendisini arasın ister.
Erdemdir. Adabı ile kaybedebilmek az bulunan, az bilinen bir erdemdir. Kaybedişine sıkı sıkıya tutunmadan, görüş alanını kaybetmekten ibaret tutmadan aynı zamanda da görmezden gelmeden kaybetmeyi başarmak da kişiliğin başarısıdır.
Yüklenilen bilginin kıymetinin kalmayacağı günlerdir. Çünkü önemli olan rekabeti kazanmaktır. Okuma yazma biliyor olmak sizi mutlu ediyor mu? Yoksa bilmiyor olmak mı mutsuz ederdi? Artık ingilizce bilmeniz ile gurur duyuyor musunuz? Yoksa bilmemeniz mi eksiklik hissettiriyor?
(bkz: kendine meslek uydurmak)
Bir de bunu topluma kabul ettirebilmek.
Bir de bunu topluma kabul ettirebilmek.
(bkz: hayvan yemek)
Jonathan Safran Foer bu kitabında tam da konuyu irdelemiştir. Hangi hayvanları seviyor hangi hayvanları yiyorsunuz?
Jonathan Safran Foer bu kitabında tam da konuyu irdelemiştir. Hangi hayvanları seviyor hangi hayvanları yiyorsunuz?
Tevfik Fikret'in evinin adıdır. istanbul'u en güzel göreceğiniz yerlerden biridir. Köşkün arkasında toprağa oturduğum andan itibaren ise dünya Aşiyan'ın güzelliğine büründü. Müzeyi gezip de "Bu evde yaşasam ben de şair olurdum." iddiasında bulunmayan pek azdır. O köşkün manzarasında geçen tek bir günün bile iki kişiyi şair edebildiğine gönlümle tanık oldum.
Tipik bir fransız romantizmi örneğidir.
(bkz: amelie)
(bkz: amelie)
Afganistanlı bir yazar olan Samed Bahrengi'nin kitabıdır.
"Ben de balık ile salyangozun düşmalığını duymadım. Ama siz onu hallettiniz."
"Ben de balık ile salyangozun düşmalığını duymadım. Ama siz onu hallettiniz."
Nazım Hikmet'in yazdığı bir tiyatro oyunudur. Vakti ile çocuk oyunu sanılarak götürüldüğüm, izlediğim ilk tiyatro oyunudur. iyi ki de öyle sanılmıştır.
Çerkesler'de töre, adab-ı muaşeret kuralları arası bir takıp toplum içi yazısız kurallardır.
Cevabının bir önem teşkil etmediği sorudur. Yanınızda olmak istemediği sürece aklına gelmenizin bir önemi yoktur.
izmir'de gökyüzüdür muhtemelen. izmir'in de bir çeşit gökyüzü olduğunu sanmıyorum.
Kristal Elma sahibi bir reklamcıdır. Boğaziçi Üniversitesi Uluslararsı ilişkişer bölümünden mezun olmuştur.
Birçok hayranı bulunan seri katildir. Öyle ki kadınlar kendilerini ona beğendirebilmek için eski sevgilisinin saç sitilini uygulayarak mahkemesini izlemeye gitmiştir.
Evrim teorisinin kanıtlarından biri olarak kabul edilir.