bugün
- ekrem imamoğlu39
- doktor dövülür ama polis kutsaldır11
- true'nin çaylak olması8
- sıradaki hedef mansur yavaş12
- güzel kızları piyasadaki 3 5 erkeğin götürmesi9
- sahurdayız uludağ sözlük13
- 28 şubat ta polislerin başörtülüleri coplaması15
- akp'nin insanı zorla chp'li yapması9
- sözlükteki yaşlılar19
- sözlük yazarlarının ruh hali11
- sözlükte kimliğin deşifre olması14
- mod geldi mod geldi9
- özgür özel21
- espresso lab9
- evde süt kaynatmayıp yoğurt pahalı demek13
- osman gökçek10
- idrarın bulanık renkte olması9
- bedava olan ve insanı mutlu eden şeyler8
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız11
- ibda c'nin şehzade caminde toplanması9
- akp'lilerin asıl istediği şey10
- arkadaşlar bi bakar mısınız24
- konsolun önemli olması11
- devletimin yanındayım11
- yandaş gazetecilerin iğrenç insanlar olması14
- rte nin unutulmayan sözleri21
- iş aş ekmek11
- aktrollerin türkçe özürlü olması11
- saraçhane12
- türk milliyetçisi cumhurbaşkanı istiyoruz12
- azınlık çoğunluğu yönetemez10
- bayram ikramiyeleri neden eksik11
- imamoğlu soruşturması10
- devlet bahçeli şimdi nerede14
- normal sözlüğe akın eden uludağ yazarları18
- akp bitmiştir26
- nasılım baba12
- polis dayağı yiyen kemalist16
- 23 mart 2025 ekrem imamoğlu'nun tutuklanması32
- sözlükte fakir varsa bana mesaj atabilir mi8
- zengin olmak13
- sudenaz0724
- uludağ sözlük'ün insanı hayata bağlaması9
- siyasi görüş arkadaşlığı etkiler mi18
- nasıl antipatik gibi seviyesiz olabilirsiniz8
- şişman insana söylenen laflar14
- şimdi boykot zamanı13
- tutuklanan akpli belediye başkanı10
- yoğurt yapmanın püf noktaları8
- türkiye nin geleceği için en büyük 5 tehlike13

entry'ler (103)
Kelebekler sonsuza uçarlar.
Düşmez misin yakamdan ?
izlerler de gizlerler..
Gel benim için değil
Yemin ederim değil
Başka bir konu var.
Yemin ederim değil
Başka bir konu var.
Mutsuz olduğunda gelir bir öpücük kondurur ya yanaklarına başını alır göğsüne yaslarda sarılır ya sıkı sıkı işte o zaman bir başka severim ben o adamı.
Bi boka yaramaz o yakışıklılık. Çirkin dahi olsa kibar olsun kadın ruhundan anlasın benim için dünyanın en seksi erkeği olabilir.
Arkadaşlarımı topraktan çıkardığım solucanlarla kovalardım. Tişörtlerinden içeri bırakırdım. Birde çok tatlı bir çocuk vardı hep evcilik oynarken o baba ben anne olurdum. Oyunda hep akşam olsunda sarılıp öpüşelim diye beklerdik. Tabi diğerleri hep cırlardı hep akşam hep akşam sıkıldık diye. Bir gün bir kaltak vardı adı hande hiç unutmam sarışın bişey ben anne olucam bu sefer ahmetle karı koca olucam dedi. Duyar duymaz handenin saçlarına yapışmıştım kolunu ısırmıştım. Yazık oldu diyemeyeceğim çünkü ahmet benimdi onu paylaşamazdım. Handecim okuyorsan selamlar ederim.
Neyin inadı bu ? hala beni istiyor musun gerçekten. Yoksa bu reddedişler sende takıntı mı yaptı ? Üstelik sevgilin var be adam görmüyor musun sana nasıl da aşık. Bir ihtimal aklın bendedir diye kendini yiyip bitiriyor. Her gün beni takip ediyormuş twitterdan duyunca çok güldüm. Acaba sana mı yazıyormuşum o güzel sözleri ? Merak ediyormuş.Napıcaz peki ne kadar sürücek bu halimiz ne zaman kopucaksın vazgeçiceksin benden ? Ben sana dönemem artık. yıkıldı bütün köprüler anlasana be adam.
Çok kusurlu bir hareket. Bir daha bu teklifi hiç ama hiç duymayabilirsiniz. Tabi geçerli bir sebebiniz yoksa.
Hop deyince ayrılamıyorsunda ondan.
Neden kızlar ? Erkeklerin ağzına çok mu yakışıyor sanki ? Sen varolan şeyinle gururlanıp küfür ediyorsan kadına da senin şeyin yok sen küfür edemezsin diyorsan kusura bakma da senin varlığın hayata bir küfür zaten. Kızları istediğiniz şekile sokamazsınız kızları böyle aşağılayamazsınız. Hepinizin birer anası bacısı var unutmayın. Kızlar da sizin gibi her şeyi yapmakta özgür bunu sokun artık kafanıza.
Bu başlığı açana sormak istiyorum. Sen namusun ne demek olduğunu biliyor musun ?
Güzel bir bacı allah var şimdi. Göksele benzettim ben birazcık.
Acımasız, isyankar, vefasız ve umursamazdır aynı zamanda.
Yokluktan hep bunlar.
Rem-losing my religion
Hiç mi eskimez bir şarkı.
Hiç mi eskimez bir şarkı.
Üzerine giydiği andan itibaren bir erkeği yüzde yüz değiştirir. Garip bir çekicilik ve karizma katar. Üstelik bu erkeğin omuzları da genişse. Lütfen gözüme görünmesinler kötü oluyorum..
Aşağı yukarı bütün erkekler aynıdır. Sizi yanıltmazlar. Hoşlandıkları şeyler, aşık olmaları, sevgilerini ifade edişleri, bakışları, dokunuşları, terkedişleri, aldatışları.. hepsi aynı hisleri yaşattığına göre hepsi aynıdır.
Gidersen bana da bir dengini yolla.
Bu aralar dinlediğim şarkılardan hiç bir keyif alamıyorum sebebi ne ola ki ?