bugün
- muazzez ilmiye çığ17
- sezeryan müptelası kadınlar20
- torununa köfte alamayan emekli teyzenin ağlaması31
- anın görüntüsü25
- sizin laiklik anlayışınız islam düşmanlığı21
- apo yu hapisten çıkartmaya çalışmak21
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı19
- sözlük kızlarının meme şekilleri23
- sadece kendi ai modelinizle yapabileceğiniz şeyler11
- gece atıştırmalık önerileri15
- gecenin şarkısı16
- sözlükte bilim konuşacak kişi bulamamak9
- sözlükte sağlam bir kürt yazar eksikliği16
- sözlükten hatun kaldırmak12
- true'nun artık evlenmesi gerektiği9
- kim ulan bu muşlettin amca9
- first date12
- fatih sultan mehmet'i ai ile taklit etmek9
- sarılıp uyumak istediğiniz yazarlar21
- güvenmemeyi nasıl öğrendin21
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri13
- kitap isimlerini pompa ile değiştir25
- aşk çorabı12
- boşanmak10
- atatürk'ü sevmek mi lazım14
- yazarların en seksi bulduğu renk11
- karşı cinsten birinin sizde en çok beğendiği yer10
- atatürk'e düşman olanlar24
- zeynep bastık'ın beyaz külodu8
- biberonuna tiner koyularak öldürülen bebek25
- ankara yı özlemek11
- zafer partisi24
- 16 kasım 2024 jake paul vs mike tyson boks maçı48
- ışıktan madde elde etmek12
- 13 yaşındaki çocuğun aids ten ölmesi10
- atatürk resmine basan piçe uçan yumruk14
- bir sözlük kızının kekini yemek24
- bir akrep kadını ile sevgili olmak12
- kerem aktürkoğlu9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi10
- ssilvermist14
- hindu tanrılarını baltayla parçalamak15
- adam gibi giyinmeyi öğretecek sözlük kızı10
- erkeğin ne giyeceğine karışan kadınlar10
- insan olmaya çeyrek kalanın kız gibi bileği olması15
- taksi müşterisine klasik müzik dinletmek9
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı15
- judas'ı silmesi için zall'a para teklif etmek9
- mike tyson12
entry'ler (783)
eski sevgiliyle geyik muhabbeti çevirirken bi anda konuşma penceresinin altında ''onu tarihe gömdüm demek yetmez, gerçekten gömmeye ne dersin'' şeklinde bomonti biranın reklamının çıktığı bir garip yer. bir sen kalmıştın lan benim kapanmayan gönül davalarıma karışmadık.
(bkz: burak kut)
(bkz: ben yokum)
sözlerin doğrusu:bir yol ağzında bulsunlar hiçliğimi
umrumda bile değil söksünler rütbelerimi
bendenizin anladığı:bir yol ağzında bulsunlar hiçliğimi
umrumda bile değil söksünler hücrelerimi
ulan şarkıda öyle bir hava var ki hücrelerin sökülmesini gayet normal karşıladım.
ulan şarkıda öyle bir hava var ki hücrelerin sökülmesini gayet normal karşıladım.
insanın içinde yer alan karakterleri kendine en yakın bulduğu dizidir bu. izlerken bir halim oluyorum bir feride. bir meliha oluyorum bir samim.arada koca yanak oluyorum sonra bir bakıyorum cabbar ağayım ben. izlerken kendimi kaybediyorum. onlarla ağlayıp onlarla kahkaha atıyorum. sanki diğer odada oturuyor meliha birazdan gelecek yanıma gülüm akşama içli köfte var diyecek bana. feride halim'e kavuşuyor ben kendi kız kardeşim sevdiceğine kavuşmuş gibi mutlu oluyorum. özetle çok güzel dizi bu canım ciğerim.
ihaleye bir şekilde katılıp 500 milyon dolar diye bağırma hissi uyandırıyor insanda... lan nasıl olsa bizden çıkartacaksınız verin parayı da şu ızdıraptan kurtulalım. Ders çalışamıyorum ihaleyi kim alacak diye merak etmem yüzünden.
yalın'ın bir konser öncesi kuliste yalnızlığım isimli parçayı söylediği videonun altıan yapılan yorum
''an error occured please; try again later yazını s.kim youtube...''
''an error occured please; try again later yazını s.kim youtube...''
(bkz: burak kut)
kötü insanları tanıma senesi.
bir erkek şarkısı neden beni bu kadar çok etkiliyor diye düşünüyorum ilk dinlediğimden beri.
bundan daha çok kaybedemem
şimdi sıra insan gibi acı çekme faslında
sözlerinden olsa gerek...
çok çok güzel şarkı vesselam. sözlerini yazanın, bestesini yapanın, şarkıyı okuyanın yüreğine sağlık.
bundan daha çok kaybedemem
şimdi sıra insan gibi acı çekme faslında
sözlerinden olsa gerek...
çok çok güzel şarkı vesselam. sözlerini yazanın, bestesini yapanın, şarkıyı okuyanın yüreğine sağlık.
2009 yılının en güzel iki şarkısının altında söz yazarı olarak imzası bulunan güzel adam.
(bkz: limon çiçekleri)
(bkz: kalp yarası)
(bkz: limon çiçekleri)
(bkz: kalp yarası)
halen yürürlükte olan anayasanın referanduma sunulup kabul ettirildiği tarih. kabul ettirildi diyorum çünkü zarflar şeffaftı ve hayır oyu mavi; evet oyu beyaz renkteydi.
dinlerken kendinizi o kadar kaptırırsınız ki bu şarkıya bir anda kendinizi goran abimiz gibi hop hop diyerek omuzları oynatırken, beli ahenk içinde kıvırırken bulabilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=BD2d2FDNGm4
http://www.youtube.com/watch?v=BD2d2FDNGm4
(bkz: 25 ekim 2009 fenerbahçe galatasaray maçı)nda arka tarafta oturan iki sevgili arasında geçen diyalog:
-aşkım bizim kale hangisi?
-gol olunca anlarsın aşkım.
-aşkım bizim kale hangisi?
-gol olunca anlarsın aşkım.
(bkz: 25 ekim 2009 fenerbahçe galatasaray maçı) esnasında roberto carlos; keita'dan yumruk yiyip yere düştükten sonra tedavisini yapmak üzere yanına gelen ekipten bir adam eğilip onu öptükten sonra gelişen diyalog şu şekildeydi:
-öp öp... dudağından da öp.
-hatta al eve götür biz engel olmayalım... *
-öp öp... dudağından da öp.
-hatta al eve götür biz engel olmayalım... *
eski sevgiliye edilecek tek beddua. o kadar güzel...
babası erdoğan demirören şirketini kurtarmak adına eline oyuncak olarak beşiktaş'ı vermiştir.
beyaz atlı, yakışıklı, düşünceli prens beklentisini gümüş volvolu vampir edward cullen'a bırakan kitap ve film serisi. yaşıma başıma bakmıyorum arkadaş ben de ağzımı yaya yaya kitapları okuyorum filmi seyredip hayaller kuruyorum. fena çok fena...
bundan 6 ay öncesine kadar kimsenin bilmediği etmediği kendi halinde bir kızcağızdı. keşke bu olay yaşanmasaydı da hiç tanımasaydık, hiç bilmeseydik o yine kendi halinde bir kızcağız olarak kalsaydı. cem denilen mahlukatın onu katlettiği günden bu yana bu kızcağız hakkında denilmeyen bırakılmadı. annesi türbanlı kendisi açık saçık giyiniyor, çocukla gecenin bir vakti içkili ortamlarda bulunuyor ve en önemlisi yalnız başına, kız başına sevgilisinin evine gidiyor. bu mu bir insanı öldürmek daha da fenası daha can vermemişken başını kesmek için yeterli sebepler, haklı sebepler? yazıklar olsun sözcükleri çıkıyor sadece ağzımdan ve bu kız hakkında yazılanları, söylenenleri görünce okuyunca kendi insanlığımdan utanıyorum.