bugün
- istanbul da makarios heykeli38
- orta asya birliğinin türkiye işgalcidir kararı9
- kaynanasını hamile bırakan damat16
- kayınvalide damat ilişkisi10
- tayyip erdoğanın trumpu hizaya getirmesi23
- kurt saldırısında yapılacaklar8
- trafik kazası yapmak9
- klarnet calan sarapci koala 68
- trump'un ulu sözlük kapanacak demesi10
- hırsız denildiğinde akla gelen ilk isim12
- bu saatte mantar soslu makarna yemek külo yapar mı12
- ben seni arkadas olarak goruyorum diyen kiz10
- anın görüntüsü13
- iyi değilim ve neden bilmiyorum8
- semicenkin yeni sevgilisi9
- kadın erkek arkadaşlığı8
- ulunun en iyi 10 yazarı8
- zeki bir insan olmanın kötü tarafı16
- ilk buluşmada esnaf lokantasına götüren kız12
- kuresel ikinma'nın yetkili olması13
- eski ulu prensesi9
- kürdün 2 vazgeçilmezi8
- geliboluda yapılacak şeyler12
- targeted individuals13
- beraber kuzu çevirme yapılabilecek yazarlar8
- true nikli yazar silik yesin kampanyası10
- ingilizce sözler9
- esra erol da damadıyla kaçan kaynana11
- dün arabama binen 185 lik iri yarı kız25
- diploma iptalini normal karşılamak17
- sarapci koalanın taksisine binmek8
- yuvarlak kalçalı kadın8
- 6 ay sevişmeyen erkek otomatik olarak gay olur13
- yaptığınız en büyük ahlaksızlık9
- sözlük yazarlarına döner ısmarlar mısınız15
- ülkeyi soyarken atatürk maskesi takmak15
- hangi şirinler karakterisin15
- önümüzdeki 1 sene için yatırım tavsiyesi9
- silivri neden soğuktur9
- kadın parasız erkeği sevmez8
- gina carano ve silvermist ikilisi8
- hırsızlık eko sistemi9
- başıboş köpek sorunu neden çözülmüyor12
- küresel ıkınma12
- 13 nisan 2025 sivasspor fenerbahçe maçı19
- özledim mesajına verilecek cevaplar12
- götü güzele kaç yıl doyulmaz11
- arkadaşlar dua edin lütfen8
- en çok sevdiğiniz yeşilçam güzeli9
- büyük samsun mitingi24

entry'ler (20)
olum az ilgi gösterin de gitsin daha salata için soğan doğrayacak.
kardeş payı.
Herkesin dokunduğu kendine.
insanlar kuralları kendileri koymak yerine yaratıcının kurallarını kabul etselerdi herşey daha farklı olurdu.ama neyse ki çağdaşligimizdan ödün vermiyoz dimi!
kamu spotundaki gözleri görmeyen abi.
yediği çiğ köftelerle doğru orantılıdır.
Güneşimi kaybettim, gözlerini görmem gerek ..
evi geçindiren paranın miktarı değil kadındır.olay kadında biter , çok parayla geçinemeyen de var asgari ücretle mutlu mesut yaşayan da..
çok iyi oldu çok da güzel oldu.and içme bir yahudi adetidir ! dünyada israil ve türkiyeden başka ülkede yoktu. kaldırıldığı için hükümetimize teşekkür ediyorum.
günümüzde sohbet için kafeye gidip telefonla oynamaktır.
kesinlikle mümkündür . sevgi de aslında hormonal bi olaydır yalniz sevginin yüksek boyutları olayın seksüel kısmını bastırabilmektedir. dört sene önce öyle bi hunharca sevmisligim olmuştu ve asla aklıma seksüel manada bisey gelmemisti. ama zalım dünya hayvan gibi siiyapiyor iste. simdi düşünüyorum sövsem mi özlesem mi?
hayattan edindiğim deneyimlere dayanarak söylüyorum ülkelerin en büyük hataları kadınlara guvenemeyip siyasal alanlarda kadınları çok yükseğe tasiyamamis olmalarıdır . kadın dünyanın en profesyonel yalancısi olduğundan mütevellit değil bir erkeği dünyayı birbirine koyar da kimsenin haberi olmaz.
kadınlara çekici gelen erkek mesleklerini sormuş mübarek arkadaşımız , cevaplar hep unisex gelmiş. benim sıva ustası halam var.
dondurma kabından çıkan yaprak sarması gibi genelde sonu kötü sürprizlerle biten ve buluşmadan kaçmak için türlü bahanelerin üretildiği kazı kazan tarzı bi şans oyunu.
Kuranı okumayıp googleden "kurandaki hatalar " diye aratıp burda başlık açmak da bi şov bence.
mamını mamını mamını mamını mamını mamını mayykkrıfoonn sov.
Genelde paralı askerlerin kullandıgı , kendılerıyle bır gece gecırdı dıye sevgılılermıscesıne hayaller kuran barzolara ıthaf edılmıs bi kacma , kurtulma cümlesidir .
Kaporta saglamsa gerisi lanet birer sayıdır !
“Rûm kayseri, imparatoru, Abbâsî halîfesi Me’mûn bin Hârûn’a bir haberci gönderdi. Bu habercinin yanında, heybetli, kendini beğenmiş biri vardı. Haberci, halifeye;
-Bu adam, dinleri inkâr ediyor. Bir yaratıcı olduğuna inanmıyor. Rûm papasları buna cevâb veremedi. islâm âlimleri bunu susturursa, milyonlarca Hristiyanı ve Müslümânı sevindirecektir dedi. Halife, âlimlerle görüştü ve Bağdâd âlimleri;
-Buna ancak Ahmet Nişâpûrî hazretleri cevâp verir, dediler.
Bunun üzerine Glossary Link Halîfe, sarâyda, belli bir gün ve sâatte âlimlerin toplanmasını emretti. O gün ve saatte, Glossary Link ateist dahil herkes toplandı. Fakat Ahmet Nişâpûrî hazretleri toplantı yerine geç geldi ve;
-Yolda, acâyip, şaşılacak bir şey gördüm. Onu seyredince, buraya geç kaldım. Dicle kenârında gemi bekliyordum. Yerden büyük bir ağaç çıktı. Sonra bu ağaç kendi kendine yıkıldı, parçalandı ve bu ağaçtan tahtalar meydana geldi. Sonra da bu tahtalar, birleşerek, bir gemi oldu. Gemi, bir kaptanı falan olmadan, suda kendi kendine hareket etti dedi. Bizans’tan gelen ateist, bu sözleri işitince, yerinden fırladı ve;
-Bu adam Glossary Link deli olmuş. Hiç böyle şey olur mu? Böyle söyleyen, yalancıdır ve buna aklı olmayanlar inanır dedi. Ahmet Nişâpûrî hazretleri söze karışarak;
-Bunlar, kendi kendine olamayınca, yeryüzündeki şaşılacak şeyler, kendi kendilerine nasıl var olur? Bunları yaratan biri olmadığını söyleyen, daha akılsız ve Glossary Link ahmak olmaz mı? dedi.
(Sizi boş yere yarattığımızı mı sandınız?) [Müminun 115]
(Onu anlamak, anlaşılamayacağını anlamaktır) .
-Bu adam, dinleri inkâr ediyor. Bir yaratıcı olduğuna inanmıyor. Rûm papasları buna cevâb veremedi. islâm âlimleri bunu susturursa, milyonlarca Hristiyanı ve Müslümânı sevindirecektir dedi. Halife, âlimlerle görüştü ve Bağdâd âlimleri;
-Buna ancak Ahmet Nişâpûrî hazretleri cevâp verir, dediler.
Bunun üzerine Glossary Link Halîfe, sarâyda, belli bir gün ve sâatte âlimlerin toplanmasını emretti. O gün ve saatte, Glossary Link ateist dahil herkes toplandı. Fakat Ahmet Nişâpûrî hazretleri toplantı yerine geç geldi ve;
-Yolda, acâyip, şaşılacak bir şey gördüm. Onu seyredince, buraya geç kaldım. Dicle kenârında gemi bekliyordum. Yerden büyük bir ağaç çıktı. Sonra bu ağaç kendi kendine yıkıldı, parçalandı ve bu ağaçtan tahtalar meydana geldi. Sonra da bu tahtalar, birleşerek, bir gemi oldu. Gemi, bir kaptanı falan olmadan, suda kendi kendine hareket etti dedi. Bizans’tan gelen ateist, bu sözleri işitince, yerinden fırladı ve;
-Bu adam Glossary Link deli olmuş. Hiç böyle şey olur mu? Böyle söyleyen, yalancıdır ve buna aklı olmayanlar inanır dedi. Ahmet Nişâpûrî hazretleri söze karışarak;
-Bunlar, kendi kendine olamayınca, yeryüzündeki şaşılacak şeyler, kendi kendilerine nasıl var olur? Bunları yaratan biri olmadığını söyleyen, daha akılsız ve Glossary Link ahmak olmaz mı? dedi.
(Sizi boş yere yarattığımızı mı sandınız?) [Müminun 115]
(Onu anlamak, anlaşılamayacağını anlamaktır) .
asker traşı da olsa cersei der geçerim..