bugün
- bir sözlük kızının kekini yemek19
- bir akrep kadını ile sevgili olmak12
- gece atıştırmalık önerileri11
- gecenin şarkısı10
- güvenmemeyi nasıl öğrendin26
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri14
- anın görüntüsü28
- kerem aktürkoğlu9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri12
- ssilvermist15
- apo yu hapisten çıkartmaya çalışmak17
- ışıktan madde elde etmek11
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- hindu tanrılarını baltayla parçalamak15
- adam gibi giyinmeyi öğretecek sözlük kızı10
- 16 kasım 2024 jake paul vs mike tyson boks maçı47
- erkeğin ne giyeceğine karışan kadınlar10
- torununa köfte alamayan emekli teyzenin ağlaması18
- insan olmaya çeyrek kalanın kız gibi bileği olması15
- realite manipülasyonu18
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı14
- taksi müşterisine klasik müzik dinletmek9
- izmir 3 koşuda hangi at gelir12
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı18
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi22
- zeynep bastık'ın beyaz külodu23
- atatürk resmine basan piçe uçan yumruk18
- zafer partisi18
- atatürk'e düşman olanlar20
- judas'ı silmesi için zall'a para teklif etmek9
- mike tyson12
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea10
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke15
- sözlük kızlarının meme şekilleri19
- geceye bir şarkı bırak8
- sarılıp uyumak istediğiniz yazarlar12
- queen ravenna'nın ölmesi15
- tulumba tatlısı18
- kadın aldatması erkek aldatmasıyla aynı mıdır11
- biberonuna tiner koyularak öldürülen bebek19
- 13 yaşındaki çocuğun aids ten ölmesi9
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın10
- true ve koala arasındaki cinsel gerilim13
- reis deyince akla ilk gelen9
- bugünün bir türlü bitmemesi8
- göbek deliği estetiği10
- şehirler arası otobüs yolculuğunda bastıran çiş8
- yazarların gurur duydukları özellikleri20
- portakallı kek11
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı21
entry'ler (16)
mutlak değildir. bazen hissedersiniz. o anların keyfini çıkartın.
tek başına yeterli değildir. gerekli ve şart koşul da değildir. ama tabi ki önemlidir. kadının da kendini etkileyen şekilde vucut beklentisi, erkeğin kadında kendini etkileyen tarzda güzel vücut araması kadar doğaldır. vücut geliştirme, hastalık haline dönüşmediyse ya da profesyonel olarak spor için değilse, karşı cins için yapıyodur. çok doğal degil mi? inşaatta çalışcam lâzım oluyor diyen var mıdır?
zorla para denkleştrip aldığım bilgisayarımda oynadığım ilk oyundaki ilk sahne. benim için unutulmazlar arasındadır. oyunu kurana kadar ne uğraşmıştım. internet olmadan bilgisayar kullanıyorduk. nasıl yapıyormuşuz acaba şimdi çok merak ediyorum.
geceye bırakılan ninnilerdir.
baktık uyuyamıyoruz geceye bırakalım ninnileri
https://youtu.be/ve09xLC83Sc
baktık uyuyamıyoruz geceye bırakalım ninnileri
https://youtu.be/ve09xLC83Sc
sözleri (bkz: ali çınar) müziği (bkz: ahmet kaya) ya ait şarkıdır. (bkz: deniz tekin) 'den dinlemeye bayıldığımdır.
yaşıyoruz işte hepsi bu, çok da şey yapmamak lâzım der gibi gelir.
https://youtu.be/Q3o27ppHnxE
yaşıyoruz işte hepsi bu, çok da şey yapmamak lâzım der gibi gelir.
https://youtu.be/Q3o27ppHnxE
bakın şöyledir. işten kovuldum. maddi dururumum eksinin altında. çok emek harcadığım bir sınavda başarısız oldum. sevgilim terk etti.
başka bir kapı açar diyorlar. uçuruma açılan bir kapı bekliyorum
edit: en son bahsettiğim kapı da açıldı. nah çektim ben de. ben bu oyunu bozarım arkadaş. o geminin gelmeyeceğini biz de biliyorduk. mesele o degil kardeş.
başka bir kapı açar diyorlar. uçuruma açılan bir kapı bekliyorum
edit: en son bahsettiğim kapı da açıldı. nah çektim ben de. ben bu oyunu bozarım arkadaş. o geminin gelmeyeceğini biz de biliyorduk. mesele o degil kardeş.
ayda 6 kitap okuduğunda aylık kitap gideri 150 TL olacak olan kişidir. okusun da varsın 300 tl olsundur.
mutlu insandır. yoracak bir kafası olmadığı için yorulmaz da
duracell marka pil reklamına konu olabilecek durumdur. 10 kata kadar daha uzun mink mink....
istisnalar dışında, birincisi alınacak negatif cevap ihtimali kadınlar icin daha korkutucudur. ikincisi alışıla gelmiş teamüller gereği, yani birazda işin rajonu böyledir. hem nerde görülmüş dişi bir aslanın ya da eşeğin erkek olanın peşinden kostuğudur. sonra tabi ki toplum yapısı ile de ilgilidir. seçen taraf onlardır. seçilmeye çalışmaya uğraşmak niye olabilir.
hepsini aşıp gelen kız da, sevgi kısmı muammalı gönül işleri ile ilgili ama saygıyı çok çok hak edendir.
hepsini aşıp gelen kız da, sevgi kısmı muammalı gönül işleri ile ilgili ama saygıyı çok çok hak edendir.
sosyal psikolojide kullanılan bir deney yöntemidir. 1970'lerde geliştirilmiştir.
ilk kullanıldığı deney gruplar arasında ayrımcılık oluşması için gereken minimum şartları araştırmak içindir.
birbirini hiç tanımayan kişilerden, yazı tura atmaları ya da ikinci bir deneyde iki ressamdan birini seçmeleri istenir. örnek olarak yazı atanlar birbirini bir sonraki paylaştırma aşamasında kayırmışlar. ya da benzer olarak aynı ressamı seçenler paylaştırma aşamasında birbirlerini kayırmışlar. insan, adil olmaya çalışsa bile bir gruba duyulan küçük bir aidiyetle adil davranamaya bilmektir.
ilk kullanıldığı deney gruplar arasında ayrımcılık oluşması için gereken minimum şartları araştırmak içindir.
birbirini hiç tanımayan kişilerden, yazı tura atmaları ya da ikinci bir deneyde iki ressamdan birini seçmeleri istenir. örnek olarak yazı atanlar birbirini bir sonraki paylaştırma aşamasında kayırmışlar. ya da benzer olarak aynı ressamı seçenler paylaştırma aşamasında birbirlerini kayırmışlar. insan, adil olmaya çalışsa bile bir gruba duyulan küçük bir aidiyetle adil davranamaya bilmektir.
yalnızlığın marşı olabilecek bir şarkıdır. ane brun sesinden koop tan o muhteşem klibiyle, yalın bir acıyı anlatan lirikleri iliklerine kadar hissetmeliktir.
1954 yapımı (bkz: akira kurusawa) filmidir. siyah beyaz filmler arasında dünya klasiklerinden olmayı başarmıştır. 3 buçuk saat uzunluğunda, aksiyon, macera ve dramayı harmanlamış bir sinema baş yapıtıdır.
hayvanlar aleminde, omurgalılar şubesinde, memeliler sınıfının balinalar takımında, yunusgiller ailesinin bir türüdür. tüm okyanuslarda ve türkiye denizlerinde de görülen bir türdür. zekâsı ile diğer yunus türlerini geride bırakmışlar, daha meşhur olmayı başarmışlardır.
(bkz: afalina)
(bkz: afalina)
ekim 1920'de türk ordusu ile ermenistan demokratik cumhuriyeti arasında yapılan savaştır. doğu cephesi komutanı kazım karabekir komutasındaki türk ordusu'nun kars'ı geri almasıyla sonuçlanmıştır.
30 ekim 1920'de kâzım karabekir' in komuta ettigi türk ordusunun kars'ı geri aldığı muharebedir. ermeni kuvvetlerinin sayıca 2000 civarı fazla olmasına rağmen mağlup oldukları çarpışmadır. ermeni ordusu daha düzensiz, toplama bir ordu olduğu için sayı avantajı oluşmamıştır.
ermeniler müslüman çoğunluklu şehirde, şehir savunması yerine açık alanda muharebeyi tercih etmişlerdir. kazım karabekir'in ığdır tarafından iki alayın takviyeye geldiği yalan haberini yayması, hızlı şekilde saldırıya geçmesi zaferinde hızlı olmasını sağlamıştır. ermenistan demokratik devletinin kaybı 200 civarıdır. türk ordusunun ise 9 dur.
30 ekim 1920'de kâzım karabekir' in komuta ettigi türk ordusunun kars'ı geri aldığı muharebedir. ermeni kuvvetlerinin sayıca 2000 civarı fazla olmasına rağmen mağlup oldukları çarpışmadır. ermeni ordusu daha düzensiz, toplama bir ordu olduğu için sayı avantajı oluşmamıştır.
ermeniler müslüman çoğunluklu şehirde, şehir savunması yerine açık alanda muharebeyi tercih etmişlerdir. kazım karabekir'in ığdır tarafından iki alayın takviyeye geldiği yalan haberini yayması, hızlı şekilde saldırıya geçmesi zaferinde hızlı olmasını sağlamıştır. ermenistan demokratik devletinin kaybı 200 civarıdır. türk ordusunun ise 9 dur.
wiktionary, wikimedia vakfı'nın kurduğu, vikipedinin kardeş projelerindendir. aynı kalite ve aynı çalışma prensibi ile işlemektedir. dil bilimcilerin, çevirmenlerin dışında normal kullanıcılar için de on numara beş yıldız, el emeği göz nuru sözlüktür.