bugün

entry'ler (13)

çemen

Ne kadar temiz ve bakımlı olursanız olun o çemenin kokusunu yine de geçiremezsiniz. Rahat bir hafta kalır o koku üstünüzde.

(bkz: kişi kendinden bilir işi)

Bunu göze alarak yiyiniz. Ve mümkünse çemeni yedikten sonraki bir hafta boyunca dışarı çıkmayınız. insanlık için diyorum ya.

makyaj faciaları

Bu facialardan biri de ten renginden çok daha açık tonlarda fondöten, bb krem veya pudra sürmektir. Yapmayın nolursunuz.

yumurtalı ekmek

Dün gece kardeşimin acıktığını öğrenince pratik olarak ilk aklıma gelen seçenektir. Yumurtalı ekmekleri kızartıp yanına da mis gibi çay demledim. Ohhh! Bazıları ismini duyunca bile yüzünü ekşitiyor ama biz bayılarak yiyoruz valla.

sözlük yazarlarının itirafları

Anladım ki bu elvedaların sonu yokmuş be sözlük.

küfürlü konuşan babaanne

Benim babaannemdir. Samimiyetini yerim onun.

anneanne evi denilince akla gelenler

Yürüyen çamaşır makinesi. Yılların emektarı be.

ben bu yazıyı ona yazdım

Önemli olan yazdıklarımı okuyup okumaman değil. Önemli olan yazdıklarımı umursayıp umursamaman.

tek tip sigara paketi uygulaması

Tamam kapalı alanlarda sigara içilmesin eyvallah da park, bahçe, plaj vs. neden?

muayene ettikten sonra dudaktan öpen dişçi

Nasıl fanteziler bunlar yarabbim sen koru.

nefret edilen klişe cümleler

(bkz: seni üzmek istememiştim)
Ha öyle mi? O zaman tamam ya sorun yok.

çok sevmenin sonu

Karşı tarafın sizden soğumasıyla başlar terk edilmekle sonlanır. Net.

herkesi kendinden uzaklaştırmak

Depresyonla koyun koyuna yatmaya davetiye çıkarmaktır.

hıçkıra hıçkıra ağlamak

Bazen ihtiyaç duyulandır. Bazen bunun için en ufak bir şeyi beklemektir. Bazen kendini tutmaktır. Seni o halde görmesinler diye gözlerin dolu dolu yanından gitmelerini beklemektir. Bazen içerdekiler sesini duymasınlar diye bunu sessizce yapmaktır. Bazen çok istemek ama yapamamaktır. Kötüdür. Kalbinizin ne kadar kırıldığını anlamanıza ve bunları içinizde tutmanın sizi ne kadar yıprattığına tanık olursunuz.