bugün
- aktrollerin türkçe özürlü olması13
- iş aş ekmek13
- saraçhane12
- rte nin unutulmayan sözleri20
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız8
- yandaş gazetecilerin iğrenç insanlar olması12
- ibda c'nin şehzade caminde toplanması8
- devletimin yanındayım10
- türk milliyetçisi cumhurbaşkanı istiyoruz12
- azınlık çoğunluğu yönetemez10
- sıradaki hedef mansur yavaş9
- bayram ikramiyeleri neden eksik11
- imamoğlu soruşturması10
- devlet bahçeli şimdi nerede14
- normal sözlüğe akın eden uludağ yazarları18
- akp bitmiştir26
- nasılım baba12
- polis dayağı yiyen kemalist16
- 23 mart 2025 ekrem imamoğlu'nun tutuklanması32
- sözlükte fakir varsa bana mesaj atabilir mi28
- zengin olmak14
- sudenaz0728
- uludağ sözlük'ün insanı hayata bağlaması9
- siyasi görüş arkadaşlığı etkiler mi18
- nasıl antipatik gibi seviyesiz olabilirsiniz8
- şişman insana söylenen laflar14
- şimdi boykot zamanı13
- sözlükteki yaşlılar15
- tutuklanan akpli belediye başkanı10
- türkiye nin geleceği için en büyük 5 tehlike13
- ekrem imamoğlu43
- özgür özel12
- darbe durduran yüzde 50 vs polise taş atan 5017
- arkadaşlar bi bakar mısınız13
- 94 milyon tl lik tatlı alım ihalesi8
- yay burcu erkeği13
- sokaklar devletindir17
- polise asit atan çapulcu31
- filiz akın14
- lunaparkların neslinin tükenmesi8
- sahurdayız uludağ sözlük17
- en son ne zaman ağladınız9
- türkiye nin geleceği11
- tayyip erdoğanın emrini bekliyoruz27
- günün sözü10
- 128 milyar doların da hesabı sorulacak mı13
- cumhuriyet halk partisi10
- 23 mart 2025 macaristan türkiye maçı17
- v a m p i r o v10
- domdom usa'nin türkiye de harcayacağı euro10

entry'ler (2)
Senin ananı bacını sikerim orospunun evladı senin sülalrni domaltıpta sikerim o orospu ağzında bide seni sikerim üstüne 24 saat hiç durmadan ağlatana kadar domaltıpta sikerim götünden amından kan alıp sana yuttururum yavsak ibine götelek piç kurusu ibine ya senin ananın amından kan alıp sana yuttururum yavsak piçin evladı ya şoparlarlar çirkinmide aynı şopar diyon ln amk salağı ronaldo romanların tırnağı olamaz romanlatin yakışıklığının yanında onun yakışıklılığı karınca kadar bile kalamaz o çirkin olan sen ve senin babandır oç o çirkin olan sen piç ırkındır yavsak o çirkin olan kürt gaco köylü lazlardır ibine asil aynı kürt anı gaco aynı laz aynı köylü hangi şerefsiz ırksan artık hayvan ırkı gerçe ronaldo nun eski haline kürt laz gaco köylü göçebe dersek ronaldoya hakaret olur o bile senin yavsak ırkının yanında çok yakışıklı kalır senin ve babanın ve sülalenin ırkı o kadar çirkin ki bok bile sizin yanınızda pırlanta gibi kalır gaco kürt laz köylü göçebe hangi ırksan artık yavsak ibine götelek piç kurusu ya
Gerçe bana dememişin diyemessin zatende yani dayaktan öldürürüm diri diri gomerim ya seni ne ağzını bırakırım kırmadık ne burnunu ananın amından kan alıp sana yuttururum ben senin gibi ve baban gibi çirkin iğrenç bok surat aşşağılık çirkin miyimde diyesin Allah a şükür çok yakışıklıyım desem desem ben sen ve senin babana derim iğrenç cirkin derim sadece öyle denekle kalmam bok bile sizin yanınızda pırlanta gibi kalır derim sade sen ve babana da değil sulalene derim.
Gerçe bana dememişin diyemessin zatende yani dayaktan öldürürüm diri diri gomerim ya seni ne ağzını bırakırım kırmadık ne burnunu ananın amından kan alıp sana yuttururum ben senin gibi ve baban gibi çirkin iğrenç bok surat aşşağılık çirkin miyimde diyesin Allah a şükür çok yakışıklıyım desem desem ben sen ve senin babana derim iğrenç cirkin derim sadece öyle denekle kalmam bok bile sizin yanınızda pırlanta gibi kalır derim sade sen ve babana da değil sulalene derim.
Senin ananı bacını sikerim orospunun evladı senin sülaleni domaltıpta sikerim o orospu ağzında senin ananın amından kan alòp sana yuttururum yavsak ibine götelek piç kurusu ibine ya sen kim köpeksinde şoparlara insan ırkı diyon oç o ırk olan sen ve senin babandır insanda değil hayvan ırkıdır senin sülalen asıl ırk insan da değil hayvan ırkı ne hayvan ırkısı hatvan ırkı denmeyecek kadar aşşağılık bi hayvan ırkı kendinden beklenen yapılmayınca şoparlar niye öyle desin oç gacolar gibi kürtler gibi köylüler gibi lazlar gibi aşşağılık ezik iğrenç beyinsiz alçak seviyesiz mide öyle dicek oç dese dese senin sülallenin ırkı der öyle gaco dan kürt ten laz dan köylü den ne beklersin diye beklediği yapılmaması olmaz da yani siz gavo kürt laz köylü kopekleri gibi neysen artık beyinsizmi de beklenen yapılmasın amk salağı.