bugün
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız15
- anın görüntüsü9
- saraçhane14
- nervio'nun estetikli burnuna yumruk atmak11
- özgür özel28
- akp bitmiştir32
- öcalanın mektubunun kürtçe okutulmamasına ceza8
- nervio14
- kent lokantalarinı kapatan kayyum15
- güzel kızların ortak özellikleri10
- karınız için kas yapar mısınız10
- true'nin çaylak olması16
- seni bu sözlükte yaşatmayız8
- oy kullanmak için yeterlilik testi10
- true için saraçhaneye gidiyoruz8
- cennet te sadece oruç tutanların geçeceği kapı12
- kurumsal boykot listesi15
- akepeli kayyumun kent lokantalarını kapatması20
- sıradaki hedef mansur yavaş18
- masum gençler8
- sen dahil 10 hatuna daha günaydin yazan erkek9
- sözlükteki yaşlılar29
- cici bebe bisküvisi10
- fotokopici bi erkek12
- türk milliyetçisi cumhurbaşkanı istiyoruz14
- ekrem imamoğlu39
- türk dizilerinin insanlara öğrettikleri9
- memeler baş kaldırırsa tutuklanır mı16
- melih gökçek13
- yolda kendi halinde yürüyen kadını coplamak10
- küresel ıkınma13
- v a m p i r o v8
- sözlük yazarlarının ruh hali13
- doktor dövülür ama polis kutsaldır16
- güzel kızları piyasadaki 3 5 erkeğin götürmesi10
- sahurdayız uludağ sözlük13
- 28 şubat ta polislerin başörtülüleri coplaması15
- akp'nin insanı zorla chp'li yapması9
- ben botum9
- sözlükte kimliğin deşifre olması13
- mod geldi mod geldi9
- espresso lab9
- evde süt kaynatmayıp yoğurt pahalı demek13
- idrarın bulanık renkte olması9
- bedava olan ve insanı mutlu eden şeyler8
- ibda c'nin şehzade caminde toplanması9
- akp'lilerin asıl istediği şey10
- arkadaşlar bi bakar mısınız16
- konsolun önemli olması11
- devletimin yanındayım11

entry'ler (1)
Yağmurda yürürken güzel sorulara maruz kalırsın
-Alper neden gideceğimi bile bile benimle berabersin?
Saçma cevaplar verirsin
-Ne bileyim buraları güzel hatırla diye...
Ama kız oldukça olgundur sense körpe bir gençsindir.
kız pekii der. En güzel anılarını, her şeyin ilkini onunla yaşarsın, ilk öpücük, ilk sarılma...
peki kız ilklerini seninle mi yaşadı?
bu düşünceler başını ağırtıp durur. bir gün cesaretini toplar kalkar gidersin sorarsın
-ben bunları yaşarken dünyanın en mutlu insanıydım peki ya sen?
-evet bende öyle idim alper ben ilklerimi seninle yaşamadım fakat ilk duygularımı sende hissettim.
-pekii...
ama sağırsındır artık hiç bir şeyi düşünemezsin. alper bunları daha önce yaşasaydın ona bu denli sevgi besleyebilir miydin?
besleyemezdin tabiki. peki neden o nasıl besliyor diye sormazsın?
velhasıl bunları sormadan gitti...
gitmeden 1 hafta önce ayrılırsınız. gitmeden son bir kez sarılmak istersin evet tam önünde başkalarıyla vedalaşıyor fakat mutlu. mutlu lan işte gidip moralini bozmayayım dersin. Bir şeyler olur vedalaşma sırası sana gelir. belki de hayatım boyunca bir daha göremeyeceğim bir daha dokunamayacağım ama sen o anların değerini anlayamazsın.
Sarılırsınız ufak ufak yanaşırsın bu sarılma öyle bir sarılma olur ki sana bir yıl gibi gelir.
Usul usul yaklaşırsın kulağına anıları boşverirsin ve şu kelimeler dökülür dillerinden umarsızca...
-Gideceğin yerde en güzelleri, en iyileriyle, seni mutlu edebileceklerle karşılaşman dileğiyle...
kızın arkası dönüktür tüm arkadaşlarınız ağlar bu denli bir sevgidir bu. bu aslında birbirine delilerce aşık iki gencin son görüşmesiydi.
usul usul kız yaklaşır...
-elveda Alper yaşattığın şeyler için teşekkür ederim buraları hep güzel hatırlayacağım
herkes ağlarken omzuna akıttığın bir damla yaşı silersin gözünü alamazsın alırsın eline içmeyi bilmediğin bir sigara bağıra çağıra kimse umrumda değil artık, bu okuldan da gidiyorum, burda kalmam için bir sebep kalmadı diye sigaranı çekersin.
Dünya güzeli şu anda başka biriyle berabermiş umarım çok mutludur umarım benden daha güzel seviyordur çocuk.
böyle dediğime bakmayın çok zoruma gidiyor ama belli etmiyorum
Dünya güzelinin söylediği gibi tekrardan karşılaşmamız dileğiyle...
Seni çok seviyorum melek...
-Alper neden gideceğimi bile bile benimle berabersin?
Saçma cevaplar verirsin
-Ne bileyim buraları güzel hatırla diye...
Ama kız oldukça olgundur sense körpe bir gençsindir.
kız pekii der. En güzel anılarını, her şeyin ilkini onunla yaşarsın, ilk öpücük, ilk sarılma...
peki kız ilklerini seninle mi yaşadı?
bu düşünceler başını ağırtıp durur. bir gün cesaretini toplar kalkar gidersin sorarsın
-ben bunları yaşarken dünyanın en mutlu insanıydım peki ya sen?
-evet bende öyle idim alper ben ilklerimi seninle yaşamadım fakat ilk duygularımı sende hissettim.
-pekii...
ama sağırsındır artık hiç bir şeyi düşünemezsin. alper bunları daha önce yaşasaydın ona bu denli sevgi besleyebilir miydin?
besleyemezdin tabiki. peki neden o nasıl besliyor diye sormazsın?
velhasıl bunları sormadan gitti...
gitmeden 1 hafta önce ayrılırsınız. gitmeden son bir kez sarılmak istersin evet tam önünde başkalarıyla vedalaşıyor fakat mutlu. mutlu lan işte gidip moralini bozmayayım dersin. Bir şeyler olur vedalaşma sırası sana gelir. belki de hayatım boyunca bir daha göremeyeceğim bir daha dokunamayacağım ama sen o anların değerini anlayamazsın.
Sarılırsınız ufak ufak yanaşırsın bu sarılma öyle bir sarılma olur ki sana bir yıl gibi gelir.
Usul usul yaklaşırsın kulağına anıları boşverirsin ve şu kelimeler dökülür dillerinden umarsızca...
-Gideceğin yerde en güzelleri, en iyileriyle, seni mutlu edebileceklerle karşılaşman dileğiyle...
kızın arkası dönüktür tüm arkadaşlarınız ağlar bu denli bir sevgidir bu. bu aslında birbirine delilerce aşık iki gencin son görüşmesiydi.
usul usul kız yaklaşır...
-elveda Alper yaşattığın şeyler için teşekkür ederim buraları hep güzel hatırlayacağım
herkes ağlarken omzuna akıttığın bir damla yaşı silersin gözünü alamazsın alırsın eline içmeyi bilmediğin bir sigara bağıra çağıra kimse umrumda değil artık, bu okuldan da gidiyorum, burda kalmam için bir sebep kalmadı diye sigaranı çekersin.
Dünya güzeli şu anda başka biriyle berabermiş umarım çok mutludur umarım benden daha güzel seviyordur çocuk.
böyle dediğime bakmayın çok zoruma gidiyor ama belli etmiyorum
Dünya güzelinin söylediği gibi tekrardan karşılaşmamız dileğiyle...
Seni çok seviyorum melek...