bugün
- uludağ'ın kaderi13
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- rakının berbat bir içki olması21
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- çocukluk travmaları11
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü16
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gecenin şarkısı15
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları16
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- geceye bir şarkı bırak8
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
entry'ler (64)
görsel
Bölümü 14 milyon dolara mal olan dizi, son bölümüyle adeta hayal kırıklığı yaratmıştır. Son bölüm Türkiye'de vergiye takılmış gibi, ucuza kaçılarak yengesine atlayan behlülden bile düşük bütçeyle final yapmıştır. Taş gibi karıyı insan hançerlerle mi öldürür,(utan utan hiç mi Nuri Alço ya da Coşkun izlemediniz, en azından iffet izleseydiniz) diriliş ertuğrul mu izletiyorlar size nedir...
Bölümü 14 milyon dolara mal olan dizi, son bölümüyle adeta hayal kırıklığı yaratmıştır. Son bölüm Türkiye'de vergiye takılmış gibi, ucuza kaçılarak yengesine atlayan behlülden bile düşük bütçeyle final yapmıştır. Taş gibi karıyı insan hançerlerle mi öldürür,(utan utan hiç mi Nuri Alço ya da Coşkun izlemediniz, en azından iffet izleseydiniz) diriliş ertuğrul mu izletiyorlar size nedir...
ekonomik kriz nedeniyle her şeye zam gelince vatandaş nefes alıp vermeye çekinir oldu. Nefes vergisi ekonomik darboğaz nedeniyle çıkarılırsa şaşırmamak lazım. Malum deprem vergisi ötv girdi bize hala çıkmadı!!!:):)
Siirt iline açılması ayyuka çıkınca Batman için "hayal" olmaya devam etti.
Mühim olan beyindeki bekaret! Bu kavramlardan kurtulduğumuz gün uzaya çıkarız...
Bokun çıkmadan kuruması demek. 26 saat su mu kesilir arkadaş, millet 26 saat sıçmayıp ne yapacak...
Daha iyi okumalısın bence.
Kübric'in baş yapitlarindandir. Sinemanın önde gelen isminin dünya sinemasında adını hep yaşatacak filmlerindendir. Lola, otomotik portakal, uzay yolu ve diğer filmleri arşivinde bulunması şart olsun.
Gösterge bilimci.
Hep burun ucuyla 6li kaybedilir:)) şikeli, tıpkı loto gibi kazanan önceden belli.
Beyaz kıyafeti ve jöleli saçıyla bir sinyal yaksa kızlar kucağında madde bağımlısı olurdu gardas.
Turşu kuracağı kesin...
On numara adam. Adam gibi yaşıyor adam gibi evleniyor. Sanatıyla ve soyadının ağırlığına göre yaşayan biri. Bu bakımdan Ali Sunal babasının izinde gidecektir. Ali Sunal'i iyi bir sinema yapımında görmek isteriz.
En iyisi ios, Stabil ve bir yerlerinize su kaçmasına izin vermeyen, deliksiz yazılım. Android kullanıcısı olarak söylüyorum " Android kullanıcısını çiftlik bank sahibi" gibi tokatlamak için bekliyor.
işi zor, regl megl baş ağrısı ve kapris derken adamın seks yapıp zik rahatlatacagi gün 5 günü geçmez, dasagini tavana vursa günde 3 posta çalışsa son gün o zik muşmulaya döner...
Adriana lima gibi yavruları görünce Darwin bok yemiş diyorum, ama bazı tipleri görünce Darwin dasagi öpülecek adamsın demem geliyor.
Adriana lima olmadan uyanamiyorum gardas.
Cihan Ünal, Cüneyt Arkın bu iki kişinin at sahnelerini izleyip biraz öğrensinler. Diyaloglar kötü ve kılıç sahnesi amatörce. Kılıçlar bile demir gibi durmuyor. Fatih filmi şimdilik eksi. Önümüzdeki bölümlerde edit edeceğim.
En sevdiğim andır. Kalkınca atı ahıra yerleştireceksin gardas.
Kılıç sahneleri çok basit. Bu işi yapmak için film sektörümüzün 20 bin fırın tandır ekmeği yemesi şart. Tez duyurun. Hem unutmadan Kenan gardas o burun ne öyle. Biraz daha kılıç kullanmayı öğrenmen lazım.
Yeni trend ve gülmek için yeni icad. Fenomen olacak.
görsel
görsel