bugün
- 23 mart sonrası iktidarın bulacağı yeni gündemler16
- esmer kızların sarışın kızlardan daha güzel olması8
- sahurdayız uludağ sözlük33
- pişi ve vişne reçeli9
- şu anda dinlediğiniz şarkı15
- victor osimhen13
- 14 mart 2025 galatasaray antalyaspor maçı11
- yazarların evlenmeme nedenleri10
- bugünde merso alamadan uyumak17
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi39
- teravihte sarımsak deryası kokan insan9
- mert hakan yandaş20
- canik belediyesi'nin çocouklara yaptığı jest11
- mokv8
- v a m p i r o v14
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız25
- yazarların mezun oldukları üniversite ve bölüm17
- küresel ıkınma15
- psikolojisi bozuk yazarlar41
- anın görüntüsü12
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü11
- namaz kılmak8
- ramazan hoca13
- motosiklet kullanacaklara tavsiyeler8
- gerdek gecesi seviştiniz mi10
- fenerbahçe15
- mini etek giyen kızın ağzını burnunu kıran çomar18
- true nickli yazar12
- ianis hagi9
- üni sınavını kazanamayan yönetici istemiyorum13
- ramazan günü sokakta sigara içen insan17
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı78
- uludağ sözlük 2025 hataları11
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi17
- judas'ın geri dönmesi10
- galatasaray23
- maço erkek vs alfa erkek10
- erkek adamın erkek oğlu olur8
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp11
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları17
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- çok zengin olsanız ne yapardınız14

entry'ler (398)
Bu kız bu olduysa evrime inanmak lazım ~~ http://a8.sphotos.ak.fbcd...71_468061_489745274_n.jpg
Show tv de yeni başlayacak dizidir. Şimdi pis7 li tuttu ya artık kanallarda yığınla gençlik dizisi görebiliriz. Buda bir tanesi. Film çok tutmayacak bence.
Star ve bir kaç kanal satıldı galiba ya. Habire birbirlerinin reklamlarını yapıyolar. Belkide logo ondan değişmiştir. Ama bence orjinalliği kaçtı be. Tnt gibi olmuş.
Bir durumu 30-40 kişi beğenince kendini popüler sanan ergenlerin yaptığı boktirikten bir iş.
100 yılın kuantum filmi. "Fikirlere kurşun işlemez" V for vendetta.
Amerikayı büyük şirketler yönetiyor. Muhtemelen Türkiye de öyle. Tayyip erdoğan sadece bir gösterme. O sözde türkiyeyi yönetiyor ama hepsi yalan. Tayyip sadece laf sokmasını biliyor ekonomi sorusu gelince hemen konuyu değiştiriyor.
Yalnızım. (:S)
Yüzde 90 akp'lidir.
Facebookta facebook zaman tüneli yaptıktan sonra "hassiktir boka döndü lan profil" dedirten uygulamadır. Adamlar facebookun book'unu çıkartıyorlar.
Beynini marketten veresiye aldığı kişidir.
(#13986727) entry'sine sesli güldüğüm yazardır.
ilk bölümde tapınakçılarla savaştığımız bölüm mükemmeldi. Oyunun istanbulda geçmesi oyunu daha zevkli kılıyor. Ayrıca Sultan süleymanın tipinin öyle olduğuna inanmıyorum. Cinali ye benzetmişler.
Herkesin birbirine noob deyip kendini pro sandığı oyundur. Bağımlılık yapan sıçan oyunudur.
Oyun tek kelimeyle mükemmel diyebilirim. Bana Call of duty sevdirdi. 2011'in en çok ses getiren oyunu mw3'dür. Bağımlılık yapan oyun.
Kendini dünyanın en başarılı insanı zanneden türkçe öğretmeni.
Uludağ ve ekşi sözlüğü görüpte uludağ sözlüğü seçmek tembellik ve sabırsızlıktır. Çünkü ekşi sözlük te daha çok insan olduğu için yazar olmak daha uzun sürer. Ben bu yüzden uludağ sözlüğü seçtim mesela sizi bilemem.
1- Hürrem. Neden seviyorum diye düşündüğümde buldum "Hanedanın ağzına sıçıyor"
Süleymanı sevmiyorum. Adam gerçek hayatta ya çok gıcıkmış yada halit ergençin yüzü rolü vuruyor.
Süleymanı sevmiyorum. Adam gerçek hayatta ya çok gıcıkmış yada halit ergençin yüzü rolü vuruyor.
Başröldeki karakterlerin hepsi psikopat. Hepsinin psikiyatriye ihtiyacı var. Normalden dizimi çıkmıyor ne? Kuzey sinirli kıro serseri ama yakışıklı, güney bunalımda ve pişmanlıkta dolanıp duruyor. Cemre ise güneyin başarısına kuzeyin tipine aşık olmuş. Acı gerçek.
Fragmanın kalitesi bizi çarptı ama dizi hüsrana uğrattı. Fragmandaki kalite diziye yansıyabilseydi dizi süper olurdu.