bugün

entry'ler (15)

ygs 2011 kopya skandalı

el alemin g*t sıkışması durumunda yediği b*k.

bir şakirtin gizli günlüğünden

insanın bir tarafların sıktığı yalanlara kurban giden sözlük yazarı;
allahın sözlerini bu iğrenç şeye bağdaştırmak sana bişey mi kazandırdı?
çekemeyenlere yol orada, buyrun gidin.
allah'tan utanın, sizin savundğunuz kişileri de gördük...

nihat doğanın survivor bizim namusumuz demesi

adam fiyaka,idol,anlatılmaz bir durum ya.

kılıçdaroğlu nu sevmemek için tek bir sebep

konuşmayı bilmemesi.

meb in 40 bin yabancı öğretmen getirmesi

getirsinler ya.artık ingilizce öğrenmek istiyorum ya.

cebindeki son parayı oğluna veren baba

hayatın acımasızlığı diyin,şanssızlık diyin ama bir gerçek var oda sevgi herşeyin önüne geçer...

babanın garip huyları

7/24 haber izlemek istemesi.
olayları çok abarması.
işi oldğ zamanlar doğru düzgün yemek yememesi ama işi bittiğinde buzdolabını bile yiyecek olması.

bush ile obama arasındaki farklar

bush'un kalbi kara obama'nın yüzü. bush'un yüzü ak obama'nın kalbi.

libya savunmasına giden atatürk

atatürk'ün yaptığı inanılmaz bir olay fakat şuan ki durumlarda bu yapılmaz.atatürk'ü göklere çıkarma nedeninin arkasına gizlenip laf attığın kişilere sorun bulanazsın.

komünizm

kominizm ne kadar sınıf ayrımına zıt düşsede bir müddet sonra göstermelik bir devlet anlayışına dönüşüp bunu uygulayan ülkelerde çöküşe uğramıştır ve kişinin egosunun aşılamaması üzerine akıl karı bir devlet anlayışı değildir.

emperyalizmin marifetleri

emperyalizme uğramış ülkeler (bkz: çoğunluğu afrikadaki ülkeler) şuanda ekonomik durumları hiç iyi değil.bu ülkeleri sömürdükleri yetmiyormuş gibi oralarda misyonerlik faaliyetleri yapıyorlar.

osmanlı dan ayrılan ülkelerin kaos yaşaması

zamanında çok iyi idare etmiş osmanlı.çekildiği yerlerde sonraları hep kaos oldu ve olmaya devam ediyor.araplarada iç savaş,afrika sömürülmüş.osmanlının yıkılmasına zemin hazırlayan ingiliz ve fransızlar bu yerlerin tadını çıkarmış ama gün gelir devran elbet döner...

libya ya türkiye nin müdahale etmesi gerekliliği

zaten kaddafinin açıklamasına göre türkiyenin elçi olmasını istiyor.ama kaddafi verdiği sözleri tutmadığı için bu işin sonucu ne olur bilemiyorum.arap dünyası türkiyeyi abileri olarak görüyorlar.

rte nin libya konusunda yan çizmesi

hükümet aslında doğru bir yaklaşım yaptı.libya libyalılarındır.bazı ülkeler savaş hazırlığı yaptı ama daha sonra libyayı sömürmeyecekleri nereden belli.bence bizim bu olaya müdahale etmemiz gerekli...

anneanne ye msn i anlatmak

denedim ama başaramadım.nedeni bilinmez ama herşeye gerçekçi bakıyorlar öğretmeye çalışırken gülmekten ölüyorum...