bugün
- gecenin şarkısı13
- arkadaşlar bi bakar mısınız18
- uzun boylu kız iticiliği18
- apo konusunda konuşmayan siyasal islamcılar19
- kendi sözlüğümüzü kuralım18
- ferdi tayfur41
- mezhepsiz müslüman12
- 202527
- devlet bahçeli9
- 0 0 7 abiye sarılıp uyumak10
- cumhurbaşkanı mansur yavaş başbakan ekrem imamoğlu16
- sıfırdan bir sözlük inşa etmek19
- true'nin ifşa olması15
- anın görüntüsü8
- arkadaşlar ben geldim ama isterseniz gidebilirim9
- 2 online yazar13
- biz iyi davrananlara fazlasıyla vereceğiz10
- true yu yedirmeyiz17
- çekip gitse kimsenin sikinde olmayacak yazar11
- tek hamleyle chp dem düzeneğini dağıtmak13
- bu cumhuriyet bir etnik kökenin cumhuriyeti değil12
- sözlükte başbaşa kalmak istemeyeceğiniz yazarlar9
- fenerbahçe'nin 5 yıldızlı tişört satması16
- içimizdeki şeytan8
- gemi batarken önce fareler kaçar8
- sakal traşı sonrası ne kullanıyorsunuz19
- para bok amca giderse ben de giderim10
- aç aç aç starı aç8
- para bok huzur yok'un sempatik ve yalansız olması8
- necip fazıla ait olmayan sözler12
- seçilmiş yazarlar10
- ay'ın güneş ten daha güzel olması9
- aç ulan ağzını orospu karı17
- gassal21
- regaip kandili21
- amerika new orleans terör saldırısı28
- türk erkekleri boşanmayı neden kabullenemiyor25
- suudi arabistan8
- ellerim bos gonlum hos15
- sözlük kapanınca nerede buluşuyoruz11
- onlyfans10
- yılbaşı eğlencesine giden sözlük kızı11
- karadeniz de keşfedilen doğalgaz10
- veda ederken 2024'e bir not bırak16
- dincilerin en iyi biz yaşıyoruz sanrısı10
- giresunlu abazanı tek yumrukta yere sermek9
- allah'a emanet diyene cevap vermemek9
- yazarlar bu gece nerede ne içiyor25
- kuresel ikinma'nın sağlık durumu15
- sözlük yazarlarının 2025 yılından beklentileri10
entry'ler (867)
Bir muzik zevkimiz vardi, onu da el birligiyle elimizden aldiklari site. Bin yillik yapim asamasindan sonra bir daha geri gelmeyecegine eminiz artik sanirim. Hayir anlamiyorum dogru giden seyi niye kurcalarsin.
yıllar geçsede etkisinden birşey kaybettirmeyen şarkı. hele de benzer bir olay yaşamışsanız o acıklı ve içten çıkışlarda içinizden birşeyler kopar gider. Ağlarsınız...Yabancı şarkıların ağlatmasına pek inanmazdım ama bu şarkı hüngür hüngür ağlatıyor.
"Dont tell me cause it hurts"
"Dont tell me cause it hurts"
"Bir gün Bakırköy'de düşünen heykelin karşısına geçip dicemki; abi hiçbir şey düşündüğün gibi değil"
bok vardı da seçti söz öbeğini akla getiren cümle.
izmir forum bornova'da yaşanmış bir olaydır.
Bilen bilir forum açık bir alana kurulmuş sağlı sollu mağazalardan oluşmuş bir alandır. ortasında süs amaçlı boylu boyunca bir havuz bulunmaktadır. ben arkadaşım ve annesi bir gün yine gezerken, annesinin sağa sola bakınması esnasında bianda kendini havuzun içinde bulması, yaşadığı panikle durumu kurtarayım derken iyice kayıp boylu boyunca suya uzanması sonucu gülmekle ağlamak arasında kalan ben...
Bilen bilir forum açık bir alana kurulmuş sağlı sollu mağazalardan oluşmuş bir alandır. ortasında süs amaçlı boylu boyunca bir havuz bulunmaktadır. ben arkadaşım ve annesi bir gün yine gezerken, annesinin sağa sola bakınması esnasında bianda kendini havuzun içinde bulması, yaşadığı panikle durumu kurtarayım derken iyice kayıp boylu boyunca suya uzanması sonucu gülmekle ağlamak arasında kalan ben...
o uslupta yazması her baba yiğidin harcı olmadığından yazılması biraz zor olan entrydir.
kötüyü anlatabilecek en iyi kelimeyi bulamadım ama bu berbatında ötesinde bir elbise. gece mavisi diğer bir deyimle parlament mavisi gece kıyafetlerinde giyilir ve genellikle tuvalet yada mini elbiselerde şık durur. bu mor, mavi, lacivert karışımı elbiseden çok çuvalı andıran şey şık durmadığı gibi "çiğ" durmuş. Çok merak ediyorum yabancı insanlar bu hatun için ne yorum yaptılar.
yaklaşık 2 buçuk yıl önce bu konuda dalga geçerken şimdi karşı karşıya kaldığımız durumdur.
genelleme yapmak yanlış olur ama bazı doktorların gerçekleştirdiği tespittir. Hastanın bir şikayeti vardır ama ne olduğu bir türlü bulunamıyordur. Doktor en sonunda olayı sinir ve strese bağlayarak noktalar.
(bkz: mavi jeans) vitrinlerinde resmen canlı sanılabilecek güzellikte resminin görülebileceği ve kuvvetle muhtemel alışveriş merkezlerinde mavi jeans camına yapışık kızların görülmesine sebep olacak tabloyu oluşturan mükemmel şahsiyettir.
Öncelikle belirtmeliyimki bu bir tespit başlığı değildir. Sadece uzun zamandır dikkatimi çeken ve bir çok ayakkabı mağazasında satış temsilcilerinin erkek olması durumudur. Bayanları neden işe almıyor bu insanlar anlayabilmiş değilim.
servera sürekli bağlanma sorunu yaşatan lanet olası oyun.
bir çok evin kapısının girişinde gördüğüm anlamsız yazıdır. nasıl bir mantıkla bu yazıyı inanarak oraya koyarlar hiç bilmem.
-aga buraya satıcılar giremiyormuş baksana
+haa dön gidelim o zaman lann
*
-aga buraya satıcılar giremiyormuş baksana
+haa dön gidelim o zaman lann
*
reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla yapılmıştır muhtemelen. ha bir de şey vardı *