bugün
- first date9
- hızlı konuşan kız11
- bir kızın prime dönemi14
- ramazan bayramı12
- sahurdayız uludağ sözlük15
- sahne teklifi almak8
- 29 mart 2025 beşiktaş galatasaray maçı30
- geldi yine deli8
- 29 mart 2025 imamoğlu'na özgürlük mitingi21
- osimhen ve penaltıdan gollll gese 3 2 kazandı12
- domdom usa9
- fotokopici bi erkek18
- özgür özel'in ingiliz bbc'ye resmen ağlaması44
- teketekte solcu mu alır sağcı mı23
- küresel ıkınma23
- true'nun karı çıkması8
- cehape felakettir11
- espressolab10
- 560 milyar lira nerede8
- bir milyon kişi saraya yürüyelim15
- sözlük yazarlarının üye olduğu siyasi parti8
- erkek depresyonu10
- ahmet beyin beyaz bareti10
- true'nun siki için yas tutuyoruz12
- çiçek uzatılan polisin boşanma aşamasına gelmesi25
- hiç akpli aydın olmaması14
- gençlerin neyi protesto ettiğini bilmemesi16
- chpli kardeşlerim sizle bir sorunum yok12
- sözlüğe yeni kadın yazar gelmemesi14
- kola cips yememek8
- kapitalistlerin din kuracak kadar zengin olması8
- ona bir şey hatırlat8
- first date kombini12
- insan olmaya ceyrek kala10
- çirkinlere tavsiyeler8
- geceye bir şarkı bırak8
- uludağ'ün en komik kadın yazarı10
- gardaş diyen kız13
- türk kara ordusunun kuruluşu meselesi8
- hayatın insana öğrettiği gerçekler9
- yazarların rol almak istediği filmler10
- sözlüğün en ponçik erkek yazarı11
- menuet giderse biz de gideriz22
- namazı yanlış hareketlerle kılan insan12
- yazarların sevdiği filmler13
- sözlüğün en güçlü erkek yazarı28
- siyaset bilimi okuyan kız13
- yazarların ilk iş deneyimleri16
- silvermistin saçları19
- ingilizce bilen ne iş yapar22

entry'ler (9)
bitcoinin durağanlığıyla birlikte alım fırsatı varken kendi sepetimi tamamlamış bulunuyorum. hiçbiri yatırım tavsiyesi değil kendi inanıp yatırım yaptığım coinler her ay maaştan ayırdığım bir miktar doları bu coinlere dağıtarak 2023 e kadar tutmayı planlıyorum.
sıdus ; yeni çıkmış ve büyük borsalarda listelenme almamış henüz hacimlenmemiş ve atlas kadar sağlam metaverse oyun projesi 0.10$ olsa dahi çok iyi paralar kazandırır.
trailer'dan etkilendim ve parayı tl'de tutmaktansa böyle bir coinde tutmayı tercih ettim. 0.077$ anlık fiyat
good games guild; sahip olduğu varlıkları maksimum ödül elde etmek için optimize ederek en büyük sanal dünya ekonomisini yaratmayı amaçlayan bir oyun merkezi. 100m gibi düşük bir max arzı olan ve şuan ki fiyatı olan 4 küsür doların 2-3 kat üzerine çok kolay çıkan bir coin metaverse oyunları popülerliği sürdürdükçe bu coinin de kazandıracağını düşündüğüm için yatırımımı yaptım. 4.66$ anlık fiyat
ceek ; bu coini bilmeyen yok artık. son haberler ile h&m mağaza açtı. metaverse konser platformlarını kurmaya başladılar vs. 2022 de gözlüğü takıp bu proje içerisinde mağaza gezip canlı konserlere katılacak olmamız sürpriz olmaz o yüzden bir miktar yatırım da buraya yaptım.
pek çok ünlü ile reklam yaptılar. 0.45$ anlık fiyat
oasis network (rose); facebook'un doğrudan yatırım yaptığı, destek verdiği defi projesi olmasından dolayı yatırım yaptım. 0.26$ anlık fiyat.
cocos; metaverse oyunlarının ekonomisi ile ilgilenen oyun geliştiricilere blok zinciri oyun geliştirme platformu sağlayan bir teknoloji bu yüzden umut görüyorum ve yatıırım yaptım. 2.60$ anlık fiyat.
yeni üye olacaklar için edit ;
binance komisyon indirimli üyelik; binance
binance dışındaki coinler için yatırım yapmayı düşünenler için düşük komisyonlu mexc borsasına ait üyelik referans kodu; 1jxpu(j ve p büyük) veya mexc borsasının linki
komisyon indirimli gate io linki; gate.io
sıdus ; yeni çıkmış ve büyük borsalarda listelenme almamış henüz hacimlenmemiş ve atlas kadar sağlam metaverse oyun projesi 0.10$ olsa dahi çok iyi paralar kazandırır.
trailer'dan etkilendim ve parayı tl'de tutmaktansa böyle bir coinde tutmayı tercih ettim. 0.077$ anlık fiyat
good games guild; sahip olduğu varlıkları maksimum ödül elde etmek için optimize ederek en büyük sanal dünya ekonomisini yaratmayı amaçlayan bir oyun merkezi. 100m gibi düşük bir max arzı olan ve şuan ki fiyatı olan 4 küsür doların 2-3 kat üzerine çok kolay çıkan bir coin metaverse oyunları popülerliği sürdürdükçe bu coinin de kazandıracağını düşündüğüm için yatırımımı yaptım. 4.66$ anlık fiyat
ceek ; bu coini bilmeyen yok artık. son haberler ile h&m mağaza açtı. metaverse konser platformlarını kurmaya başladılar vs. 2022 de gözlüğü takıp bu proje içerisinde mağaza gezip canlı konserlere katılacak olmamız sürpriz olmaz o yüzden bir miktar yatırım da buraya yaptım.
pek çok ünlü ile reklam yaptılar. 0.45$ anlık fiyat
oasis network (rose); facebook'un doğrudan yatırım yaptığı, destek verdiği defi projesi olmasından dolayı yatırım yaptım. 0.26$ anlık fiyat.
cocos; metaverse oyunlarının ekonomisi ile ilgilenen oyun geliştiricilere blok zinciri oyun geliştirme platformu sağlayan bir teknoloji bu yüzden umut görüyorum ve yatıırım yaptım. 2.60$ anlık fiyat.
yeni üye olacaklar için edit ;
binance komisyon indirimli üyelik; binance
binance dışındaki coinler için yatırım yapmayı düşünenler için düşük komisyonlu mexc borsasına ait üyelik referans kodu; 1jxpu(j ve p büyük) veya mexc borsasının linki
komisyon indirimli gate io linki; gate.io
işlenebilirliği, kimyasal elementlere karşı tepkimeye girerek bozulmaması, doğada az bulunabilirliği gibi özellikleri değerli kılarak kullanılması tercih edilmiş madendir.
biyolojik saatin uyandırması ile başlanan saattir. bizim idealimiz ise işe geç kalmadan uyanılabilen alarmın ertelenmediği ya da kapatılmadığı saattir.
elon musk'a ait tesla şirketinin sürücüsüz araç modeli.
geleceğin iron man'i olacağını düşündüğüm paypal, tesla, spacex gibi dev şirketlerin kurucusu. geleceği değiştiren adam.
insanın algılayabildiği ölçüde zaman kavramı üzerinden sorulmuş bir soru. önce zaman kavramını sormamız gereklidir belki de.
sorgulamadan çoğunluğun peşinde gitme psikolojisi.
1995 ve sonrası doğan, internet ile doğmuş olan, farkındalığı yüksek kuşak.