bugün
- trt16
- kızların ilk adımı erkeklerden beklemesi11
- gocuyu dövmek isteyen 20 kişi buluruz9
- gül suyu11
- traktör süren erkek çekiciliği9
- sözlük yazarlarının sevdiği sözler18
- on bin lira versem sözlüğü bırakır mısınız10
- yazarların şu anki dertleri22
- stüdyo ghibli tarzı uludağ sözlük yazarları18
- jose mourinho22
- anın görüntüsü26
- ali koç8
- ahmet beyin beyaz bareti9
- kılıçdaroğlu nun aday değilim demesi9
- arkadaşlar ben aşık oldum8
- kiraların en düşük olduğu şehir15
- kabuksuz kaplumbaga9
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler10
- güzel olmak suç mu9
- ben yatmaya gidiyorum9
- ibne mi ipne mi sorunsali10
- karınıza bayram harçlığı verir misiniz9
- elin oğlu diplomana değil götüne bakar9
- arkadaşlar müsadenizle üzülebilir miyim9
- eve kız atıp sadece film izlemek9
- sözlükte yazar shiplemeleri12
- didem soydana türkiye'nin en seksisi diyen erkek13
- karınıza altın kemer alır mısınız16
- arkadaşlar pkklı var mı acil bir şey soracağım10
- arımızda dspli var mı acaba bir şey sorucam13
- arkadaşlar doktor var mı8
- boykot22
- küresel ıkınma8
- gençleri serberst bırakın13
- özgür özel16
- okan buruk'un mourinho yu tahrik etmesi28
- sözlük yazarlarının boy kilo ölçüleri16
- akp'li birine laf anlatmak14
- victor osimhen11
- 1 ay alkol kullanmıyoruz kampanyası13
- sözlük kızlarının bugünkü makyajları10
- 560 milyar lira nerede10
- sabah kalkınca odanın leş gibi kokması18
- dinlenme tesisi soğuğu13
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçı57
- kafa dengiyim dediğiniz yazarlar15
- yalnızlığın en çok hissedildiği zamanlar9
- şu anda çalan şarkı8
- buraya bakın12
- rte sevdalisi8

entry'ler (203)
(bkz: etli ekmek)
ipod shuffledir efenim. Kullaniyorum tabii ki. Birkac kulaklik birkac kitap cogu duruyor. Fakat bir ani kutusu vardi ki yaktim onu. Gucsuz hissttiriyor cunku.
Paraboliktir. En iyisi tepe noktasinda ayrilmaktir. (bkz: tadinda birakmak)
gül şiiri teoman tarafindan sevişirdik bazen adiyla kullanilmistir.
Kişiden kişiye değişen durumdur. Ben sevgilimin sadece bana ait olmasından hoşnut olan bir kişiliğim, örneğin. Bu benim karakterim olup, "kekoluk" örneği değildir.
Kişiden kişiye değişen durumdur. Subjektif olarak ben sevgilimin benden başkasıyla dudaklarını paylaşmasını etik bulmuyorum.
Insanın türlerini dikken diken yapan hede.
Bazen bazı şeyleri söylemek istiyorum fakat pek Subjektif olacağından söyleyemiyorum efenim. Fakat başlık zaten yeterince subjektif o yüzden raad raad söylüyorum: yarraaamın kılı kadar sevmiyorum efenim.
Pek nezih sözlüğümüzde bazı yazarlarımız vardır ki efenim, hassas oldukları konularda(futbol, din, namus, cinsellik, siyaset) bir başlık görünce, "CEHENNEM ATEŞiNDE YANACAKSINIĞZ!" şeklinde tepkiler vermektedirler.
Aynı zamanda başka bir şey daha farkettim ki, o da şudur: yaklaşık son 15 yıldan bu yana hassas oldukları konular aynı olan, çok kaba ve özellikle belirtiyorum, hassas oldukları konularda bile, bir hayli cahil olan bir nesil yetişiyor. Biz, yani ortalamanın dışındakiler, herhangi bir yerde, "gay", "ateizm", "tanrı", "domuz eti", "namus insanın kalbindedir"lerden birini söylediğimiz veyahut yazdığımız vakit, ortalama insan gelip ağzımıza sıçıyor. Subjektif olarak, sikimde mi? değil. Fakat üzülüyorum sevgili sözlük. Memo Tembelçizer'in bir sözüyle yazımı sonlandırmak istiyorum: "Marjinal unsurlarına sahip çıkamayan her toplum eninde sonunda kafasına oturacaktır."
Aynı zamanda başka bir şey daha farkettim ki, o da şudur: yaklaşık son 15 yıldan bu yana hassas oldukları konular aynı olan, çok kaba ve özellikle belirtiyorum, hassas oldukları konularda bile, bir hayli cahil olan bir nesil yetişiyor. Biz, yani ortalamanın dışındakiler, herhangi bir yerde, "gay", "ateizm", "tanrı", "domuz eti", "namus insanın kalbindedir"lerden birini söylediğimiz veyahut yazdığımız vakit, ortalama insan gelip ağzımıza sıçıyor. Subjektif olarak, sikimde mi? değil. Fakat üzülüyorum sevgili sözlük. Memo Tembelçizer'in bir sözüyle yazımı sonlandırmak istiyorum: "Marjinal unsurlarına sahip çıkamayan her toplum eninde sonunda kafasına oturacaktır."
Gevrek Ayran; Izmir tabii efenim!
Zamanında Fransa'da bir aşçı yaşamaktadır efenim. Aşçı Tunie. Tabii o zamanlarda her aşçının özel bir lakabı vardır efenim. Aşçı Tunie'nin de lakabı bol baharatlı anlamına gelen "Tan"dır efenim. Bir gün aşçımız restorantına müşteri çekmek için bir spiceal yapar efenim. Müşteriler, "Special De Tan Tunie" diyerek usta Tunie'nin spesyalinden isterlermiş efenim. O günden bu yana söylene söylene Special De Tan Tunie, şimdiki halini -tantuni- halini almıştır.
Hala derebelik sistemiyle yönetilen Çin'de "youtu" bölgesinin "bey"idir efenim.
Europe, Dreamer
Içinde bol bol "bench press" "dambıl" "biceps" "triceps" geçen, karşı cinsi etkilemek için yapılan, sonu gelmeyen inanılmaz sıkıcı muhabbetlerdir efenim.
Sıra ona gelmeden berberden çıkmış erkektir efenim.
Madem -kitaplara göre- tanrı her kulunu tek tek yarattı ve her duasını dinliyor, demek ki yaşadıklarımızdan ve acılarımızdan haberdar ve hiçbir şey yapmıyor, işte bu tanrının zaafıdır
Is God dead?