bugün
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız15
- rakının berbat bir içki olması33
- wolverine gibi tırnakları olan kız11
- çocukluk travmaları18
- her türk kadınına 100 türk erkeğinin yürümesi8
- true'nun ölmesi14
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi15
- utopyalarkralicesi9
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- anın görüntüsü12
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu17
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- true'nun yetkili olması8
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
entry'ler (426)
sonuç olarak ikiside millete hizmet eder o çoban hayvanları yetistirmezse profesör bok mu yiyecek. aç karna kafa çalışmıyor. ayrıca o çoban hayvanlarla ilgili çoğu profesörden daha bilgilidir.
dünyanın en haklı isyanlarından birine şahit oluyoruz. her harfine kadar haklısın.
troll içerikli başlıkların artmasıyla doğru ilişkili.
why always me?
kasıktan dize kadar.
alevilerin çok sevdiği bektaşi dediği yeniçeriler devşirme değil mi? kim ne derse desin bunlar küffarla savaşmamış. varsa yoksa mezhepcilikle islama zarar vermek olmuş işleri.
akşam chp nin bi milletvekili eğer romanlara bütçe ayrilmazsa olay çıkar demiş. ulan herkese bütçe ayırdıkta bi romanlar kaldı dimi? beğenmeyen yallah romanya ya. yeter amk herkesin derdi bizi geriyo.
yemin ederim akşam sokakta bi balık kokusu aldıydım demek ki kokusu tüm başkente yayılmış. sonuçta 1 ton tüm türkiye ye bile yayılır o koku.
acil servislerin çocuk bölümüne gidin bakın her yaştan her hastalıkta ki çocuğu görürsünüz. Eğer diyorsanız ki ben buna katlanırım yapın. mesele çocuğun hastalanmasi değil mesele kendi caninizdan daha değerli çocuğunuzu o hastalıklarla savaşırken izleyebilmek. Ben kardesimle her acile gittiğim de bu çocuk yapma olayını sorguluyorum.
arkadaş haklı.
not:fenersaraylıyım.
not:fenersaraylıyım.
başlığa girerken biri troll başlık açmıştır diye girdim. gerçek olduğunu anlayınca şok oldum. bide adamı savunmuşlar. ulan hayvan doğası gereği yiyebiecegi bi şey görürse yer. oraya bi köpek baglasa köpeğin sesine tilki 100 metre bile yaklasamaz.
instagrama anllela_sagra yazın. ilk görüşte aşkı yaşayın.
koca koca insanlar peşlerin de hocam hocam diye bi taraflarını yirtiyo dersten kalırım diye karşısına titreye titreye çıkıyo istediğini bırakır istediğini geçirir. o egolu halleri sadece okul da oluyo ama dışarıda adam yerine konmuyolar. diplomayı al bak nasıl sönüyo sana karşı olan egoları.
100 yıl öncesine kadar kürtleri bilen mi vardı. Ne kadar nüfusları vardı sanki. devlet biraz baktı da şunlara hepsinin en az 10 ar çocuğu oldu. ırak tan saddam dan kaçanlara kuçak açtıkta bunlar böyle çoğaldı. Ama bu vefasizlar kendilerine kucak açan devlete hayinlik edecek kadar alçaklar. bide gelmişler türkün toprağına göz dikiyolar. adam olup bu millete ve devlete kardeşlik yapıp arkalarına alsalardi bu devlet onlara bi toprak bulup üzerine de devleti kurdururdu.
maaş aynı kalıp her şeye %11 indirim gelmesi daha mantıklı olur. sanki %11 maaşa zam yapınca her şey aynı kalacak. ankara da bakkal da ekmek 1 lira maaşa %11 zam gelirse ekmeğe de gelecek önemli olan enflasyonu düşürmek yoksa isterse %111 zam yapsın yine ay sonunu denk getiremezsiniz.
Sen babanın işedigi yerden bi fetüs olarak çıktın bi problem yok ineğin memesinden çıkan süte mi laf ediyon.
adam mahalleden çıkmıyosa yabancı dili napsın bakkalla mı konuşacak o dili. mahalleden çıkmayan adam mı olur demeyin bıraksak evden çıkmayacak milyonlar var.
Ne 2 bin pkklisi ya.. asker 3 ayda 2 bin pkkli öldürdü zaten. he amk he 650 bin kişi eli tetikte sürekli füze atıyo pkkyle savaşıyo ama yenemiyo. uluslararası hukuk denen bunları koruyan bi bok var. ne hikmetse sadece bize işleyen ondan dolayı bitmiyo bu piçler. herkes çok iyi biliyo ki bu ordu tam teyakkuz haline geçerse herkesin götünden kan alır kan.
birader okuyosun bari anla 110 defa cehennemden değil ahiretten bahseder.
çocuk uyandı amk böyle korkutulur mu. çok afedersiniz sokucam kuzey koreye bi bok yaptıkları da yok bari sessiz olsalar da uyusak.