bugün
- rakının berbat bir içki olması24
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gecenin şarkısı15
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları16
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
entry'ler (410)
Ortalama Anadolu irfanıyla süslenmiş, dışı aile baskısıyla kaplı, muhtemelen öz kuzenle evlenmesi beklenen 1.45 imam Hatipli girl dileği.
Kimsenin hiç bir şeyi hak etmediğini bildiğin, girerken rahat, çıkarken teferruatlı bir yerde uyanmanın tek başına yeterli olması lazım gelir.
Günümüz modern Türküye’sinde dolar arttıkça düşmesi normal olan şeydir.
Günümüz modern Türküye’sinde dolar arttıkça düşmesi normal olan şeydir.
Joe Satriani’ydi. Alışveriş yapıyordu, gözlüklerinde kendimi gördüm, öyle dikkatli bakmıştım o mu, değil mi diye. Nitekim oydu.
‘Yoksa tenya gibi yaşamadan, nasıl hayatta kalacağız..’ diye devam eden beleşçi tayfa argümanı.
Commodore64 sayılırsa Defender oynamıştım. Zengindik çok şükür.
Ya geçmişten gelen zaman yolcusudur ya da malum partili.
Ben o halimi görmeliyim yoksa onun beni görmesi bi sike yaramaz afedersin.
Sorun 3000 tlde değil ki. 3000 tl alınır ve yaşam kalitesi arttırılmış bir toplumda, liyakat ve hakkın, emeğin kamusal alanda eşit şartlarda ve adil pay edilmesiyle 3000 lira seni refaha kavuşturur. Sorun 3000 tl değil yani.
Zaten kültür, kültür diye güzellendiği için vazgeçilemiyor bu zontalıktan. Abi işe de arabayla gitmeyin, atla gidin o zaman. Bir durup düşün, bir dur de aq’duğumun şeyine. Bi de övünürler bununla, sonra 40’ına gelmeden iki büklüm quasimodo gibi bel-sırt- boyunda ağrı, artroz, dorsal skolyoz, kifozlar oluşur. Tuvaleti de dışarıya yapın madem gelenekse. Elektrik kullanmayın, gaz lambası kullanın. Ne güzel lan, işinize gelen gelenek, gelmeyen değil.
Red hot chili peppers’ın en güzel albümüdür. Çünkü içerisinde hem blood sugar sex magik’in çiğ orijinalliği, hem de californication sonrası gelen olgunluk var. Yani bu albüm yükseliş ve zirvenin ardından ortaya çıkan ve ikisinin kesişim kümesidir. Durup, bir noktaya bakıp neler yaşadık öyle bu zamana kadar dedikten sonra gelen ben kimim aydınlanması gibi albümdür. Ayrıca Anthony Kiedis’ in aşk acılarını da barındırdığı için bir nebze grubun kendilerinin de neler yapabileceğini keşfettikten sonra bundan iyice emin olduğu albümdür. ilk defa bir rhcp albümü tüm grup üyelerinden bir şeyler taşıyor ve bunu iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Yıllar sonra da dostluğunu sürdürmeyi başarmış lise arkadaşlarının dostluklarının gerçek olduğunun kanıtı gibi bir albümdür. Yapılan tüm hatalardan ders alınmış bir olgunluğun üzerine yapılmış albümdür. Öyle ki dinledikçe sevecek, sevdikçe dinleyeceksiniz. Hani öyle bir şey şey olur da sırf onun hatrına sonsuza kadar kendinizden taviz verirsiniz, grup adına da öyle bir albümdür. 18 yıldır severek dinliyoruz.
Tool - Invincible.
istediği gibi giyinecek olan kişidir. Kimseyi ilgilendirmez.
Akupunktur yaptığım bir dayı ve eşi hanım, aradan 4 sene geçmesine rağmen hala yemeğe davet eder, derbi maçlarına çağırır, torununa ders çalıştırırdım ama hiç terbiyesizleşmedim. Bu düpedüz tacizdir dostlar.
Kesinlikle bir ‘man maker’ dır.
Hocam derdik biz, bizden öncekiler müdür, moruk. Kanka ve çavuş da seçenekler arasındaydı. Yaş 31 yeni nesile uzağım. isterlerse birbirlerine atyarağı desinler banane.
Ben de yapıyorum bazen. Ne yapayım? Mesaide oluyoruz, bilmem ne? Arayın, açalım kardeşim.
Böyle bir kanıta ihtiyaç duymanız yeterli zaten. Kanıta ihtiyaç duyuyorsanız, varlığına inanmak istemenizdendir.