bugün
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- yazarların romantiklik seviyesi19
- zeynep bastık'ın beyaz külodu9
- anın görüntüsü13
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- reis deyince akla ilk gelen21
- nerede o eski yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- günün sözü9
- realite manipülasyonu21
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen10
- eskiamaeksikbiri21
- larisalisa öldü mü9
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır32
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek11
- larisalisa13
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- istifa etme nedenleriniz16
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- arabanın antifrizini değiştirebilen kız8
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak18
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
entry'ler (479)
"Kadın dostlarımızın Napoleon Bonaparte'la şu ortak yönleri vardır ki, herkesin başarısızlığa uğradığı yerde başaracaklarını sanırlar hep."
Diyerek aslında çoğumuzun durumunu nasıl da özetlemiştir.
Diyerek aslında çoğumuzun durumunu nasıl da özetlemiştir.
görgüsüz görgüsüz çalışmayan eltisini kıskandırmak için bireysel emekliliğe başvurdum diye 2 saat çenesi durmadan konuşan mısırcı kadını sen daha birey olamamışsın diye aşağılamayı içimden geçirirken dişimin aralarına kaçan mısırlar yüzünden boynumu eğip "abla bi kürdan verir misin?" diyip gözden kaybolmak zorunda kaldım. Lanet olsun sana haşlanmış mısır!
guns n roses-this i love
Theres no else that could ever make me feel Im so alive
Theres no else that could ever make me feel Im so alive
tahta kaşıkla sırt kaşımaya çalıştığın andır.
ekmekle yumurtayı denk getirememek gibi sanırım. Bazen sen fazla geliyorsun bana ya da ben az bölüyorum ekmeğimi. Oysa denk getiremesem bile her türlü güzel oluyordun sen. Bu gece beni bir daha üzdün.
Ne olursa olsun senin de dediğin gibi belki en ufak fırsatım olsa ya da denk getirebilsem işte yine burnunun ucundan öpüp hep içten gülümserim sana sen de belki bana gülümsersin ha.
Ben iyi oluyorum sen yokken belki ama amına koyim ben iyi olmak istemiyorum düşünmeden. Ben sen yokken o şarkıları dinleyemiyorum bilirsin ne kadar da seviyorum. Ben hissedemeden iyi olayım ne olacak, sen iyi olacak mısın? Ancak sarhoş olunca mı seni unutmama mı istersin be adam. Sarhoşken her seferinde beni nasıl kandırırsın?
Gözlerimi kapatınca ağzımda bal tadı varmış gibi. Hani ağzına bakıyorum lan. Bu gece yine üzdün beni.
Ne olursa olsun senin de dediğin gibi belki en ufak fırsatım olsa ya da denk getirebilsem işte yine burnunun ucundan öpüp hep içten gülümserim sana sen de belki bana gülümsersin ha.
Ben iyi oluyorum sen yokken belki ama amına koyim ben iyi olmak istemiyorum düşünmeden. Ben sen yokken o şarkıları dinleyemiyorum bilirsin ne kadar da seviyorum. Ben hissedemeden iyi olayım ne olacak, sen iyi olacak mısın? Ancak sarhoş olunca mı seni unutmama mı istersin be adam. Sarhoşken her seferinde beni nasıl kandırırsın?
Gözlerimi kapatınca ağzımda bal tadı varmış gibi. Hani ağzına bakıyorum lan. Bu gece yine üzdün beni.
tek sorun özlemek lan işte. Burnunu çeke çeke özlemek. O benim için yarısında söndürdüğüm sigaralarım gibiydi son kalan sigaram gibi yarısında söndürürdüm onu belki tekrar isterim diye. Hepsini bi seferde içseymişim diyorum yarım sigaralar tat vermiyor artık hem kokutuyor amına koyim her yeri.
2 yıldır yine beklemiyordum be adam nerden geldin sen.
Nasıl sarıldın yıllardır tanıyormuşsun gibi nasıl yüzümü güldürdün.
Beraber olmasakta hissedebileceğimi hatırlattın, teşekkür ederim.
Nasıl sarıldın yıllardır tanıyormuşsun gibi nasıl yüzümü güldürdün.
Beraber olmasakta hissedebileceğimi hatırlattın, teşekkür ederim.
Sanırım beni hiçbir şey kahvede tanınan kız olmak kadar tuhaf hissettirmedi.
Her gün batak oynuyorum evet keşke sinekten girmeseydim karosu da iyiymiş be diye düşünüyorum geceleri.
Kahvede "ali abi 2 Kivi yollar mısın?" Diye bağırmasaymışım.
Lan keşke batağa hiç başlamasaymışım.
Her gün batak oynuyorum evet keşke sinekten girmeseydim karosu da iyiymiş be diye düşünüyorum geceleri.
Kahvede "ali abi 2 Kivi yollar mısın?" Diye bağırmasaymışım.
Lan keşke batağa hiç başlamasaymışım.
Sanırım diğer kızlardan farkım olmadığını şımartılınca anladım. Hepimiz aynıyız ulan!
- hadi sen de beni evcilleştir, dedi tilki. tek düzedir hayatım. ben tavukları avlarım. bütün tavuklar birbirine benzer, bütün insanlarda birbirine benzer. doğrusu azıcık sıkılıyorum. ama sen beni evcilleştirirsen, hayatım tepeden tırnağa ışıkla donanacak. öbürlerinden ayırt edebileceğim bir ayak sesi olacak, artık. öbür ayak seslerini duydum mu inime kaçarım. seninkini duyunca, tatlı bir ezginin büyüsüne kapılmış gibi, inimden çıkacağım. sonra bak! buğday tarlalarını görüyor musun, orada işte? ben ekmek yemem. benim için buğday yararsızdır. hiçbir şeyi çağrıştırmaz bana buğday tarlaları. çok acı bu! ama altın alacasında saçların var senin. beni evcilleştirdiğinde olağanüstü bir şey olacak! altınla yaldız!
Beni evcilleştirdin demişti sanırım küçük prensler ve tilkiler yalnızca kitaplarda oluyor. Başak tarlaları artık bir şey hatırlatmıyor.
Beni evcilleştirdin demişti sanırım küçük prensler ve tilkiler yalnızca kitaplarda oluyor. Başak tarlaları artık bir şey hatırlatmıyor.
sadece son sigaramı içerken yıllar önce dinlediğim şarkı aklıma geldi
Serhat- son sigaramsın
gayet dertli ve kederliyken bu Serhat'ın aslında Serhat bedük olduğunu daha doğrusu bedük olduğunu anladım
Yaklaşık bir saattir kendi kendime gülüyorum paylaşacak eş dost arıyorum fakat herkes uyumuş.
Yine de bu saatte kederli olanlar için benden gelsin.
http://m.youtube.com/#/wa...2Fwatch%3Fv%3DDF0_rO6dULY
Asdagadafad
Serhat- son sigaramsın
gayet dertli ve kederliyken bu Serhat'ın aslında Serhat bedük olduğunu daha doğrusu bedük olduğunu anladım
Yaklaşık bir saattir kendi kendime gülüyorum paylaşacak eş dost arıyorum fakat herkes uyumuş.
Yine de bu saatte kederli olanlar için benden gelsin.
http://m.youtube.com/#/wa...2Fwatch%3Fv%3DDF0_rO6dULY
Asdagadafad
bu kadar yaşlı adam yanılıyor olamaz diyerek maltepe aldım.
eve geldim çayımı demledim ve sigarayı yaktım.
bu kadar yaşlı adam yanılıyor olamazdı,
perde sigaranın yarısında kosla reklamlarındaki kirli perdeye döndü, duvarlar sarardı.
eve geldim çayımı demledim ve sigarayı yaktım.
bu kadar yaşlı adam yanılıyor olamazdı,
perde sigaranın yarısında kosla reklamlarındaki kirli perdeye döndü, duvarlar sarardı.
belki de erkeğin yaptıklarından ötürü kızın sevdiği için canının yanmasıdır.
bakışmak
öpüşmek
gülüşmek
sevişmek
sarılmak
en kötüsü de böyle zamanlarda sonlara doğru mutluluğunun içinde bir sıkıntı ve keder olur, insanın ruh halini darmadağan eder.
öpüşmek
gülüşmek
sevişmek
sarılmak
en kötüsü de böyle zamanlarda sonlara doğru mutluluğunun içinde bir sıkıntı ve keder olur, insanın ruh halini darmadağan eder.
Angus and julia stone u karı koca sanıyordum. Tabi bende diyorum niye.
Ya çok aptaalsııan diyorsa umut var demektir.
Aksine saçı her gün yıkamak yağ oranını azaltacağı için geç uzamasına neden olacaktır. En iyi tarif ise haşlanmış havuç suyu ve zeytinyağdır.
P-sen bir tuzluksun geberejackson tuzlarda senin dertlerin onları insanlarla paylaşmalısın böyle böyle azalacaklardır.
G-??!!
P-o halde bi de şöyle deneyelim; bir ev düşün geberejackson harika bir ev, bahçesi kocaman yemyeşil. Hayal edebileceğin bütün güzellikler o evde ama bir duvarı siyaha boyanmış sen o duvarın önünde duruyorsun. Ne görüyorsun geberejackson ha ne görüyorsun? Kocaamaan simsiyaah bir duvar. Geri çekil hadi ama geri çekil ev çok güzel. Evet vaktimiz sona erdi görüşürüz geberejackson bir şey olursa bana ulaşın lütfen.
G- *^\[
G-??!!
P-o halde bi de şöyle deneyelim; bir ev düşün geberejackson harika bir ev, bahçesi kocaman yemyeşil. Hayal edebileceğin bütün güzellikler o evde ama bir duvarı siyaha boyanmış sen o duvarın önünde duruyorsun. Ne görüyorsun geberejackson ha ne görüyorsun? Kocaamaan simsiyaah bir duvar. Geri çekil hadi ama geri çekil ev çok güzel. Evet vaktimiz sona erdi görüşürüz geberejackson bir şey olursa bana ulaşın lütfen.
G- *^\[
"meraaba meraaba Ajda Pekkan. Ne o gerginsiniz bugün."