bugün
- mevcuttaki sözlük kızı sayısı24
- hayattaki amacınız ne23
- uludağ sözlüğün dirilmesi22
- küresel ıkınma12
- tarikatlara tapan cahil kitle12
- para için birlikte olan kadın10
- normal sözlükte bize mülteci denmesi olayı8
- v a m p i r o v12
- hatundan istemek8
- instagram kullanmayanlar mağarada yaşasın16
- evleniceğin kadını kaybetmek11
- 13 şubat 2025 az alkmaar galatasaray maçı47
- 14 şubat sevgililer günü20
- kahtalı mıçı10
- galatasaray'ın üzerindeki kara bulutlar13
- instagram da stalklayan görülüyor mu9
- uludağ sözlük 2025 hataları29
- normal sözlüğe akın eden uludağ yazarları10
- amerikancılık10
- 14 şubatı yalnız geçirecek yazarlar12
- beybi leydiye 14 şubat hediyesi olarak true almak10
- merve taşkın'ın 14 şubat paylaşımı9
- tüsiad yik başkanına soruşturma açılması16
- garibanlığı savunmak15
- yaşasın kbb den randevu aldım12
- sözlüğün kapandığı gece13
- ilkcahilbukucu ile başlıksız şarkılar10
- şoförle tanışmak11
- nervio18
- gram altın 3410 lira oldu11
- 13 şubat 2025 fenerbahçe anderlecht maçı21
- deniz manzaralı küçük bir kasabaya yerleşme hayali12
- berat kandili16
- erdoğan'ın 3 uçakla asya gezisine gitmesi18
- survivor seda ve pınar arasında yaşanan gerginlik10
- mangal yakamayan erkek11
- güzel kızlarının uzun zamandır sözlüğe girmemesi8
- mansur yavaş vs ekrem imamoğlu20
- hesaptan sonra bırakılacak bahşiş miktarı sorunu11
- true yetkili olsun kampanyası8
![galxyfresh kapak fotoğrafı](http://www.uludagsozluk.com/rs/profil/img/wallpaper.jpg)
![galxyfresh profil fotoğrafı](http://www.uludagsozluk.com/res/resmum2/2/26567075_p.jpg)
entry'ler (62)
12 ay askerlik yaparsın ailenden,arkadaşlarından ayrı kalırsın. Askerliğinin bitmesine 1 hafta kaldığında yalnızlık ve sorumsuzluğa alışmanın verdiği tedirginlik. Geri döndüğünde yine bir savaş yine bir kaos ortamı ne yapacağını bilemezsin düşünür kafayı yersin. Öyle birşey işte
insan yalnız kalınca neden yanında birisi olmak ister? Çünkü yalnız kalmak insanlara kötü birşeymiş gibi dayatıldı. Yalnızken güzeldir insan.
Ben prensip olarak hissetmiyorum.
Süt kadar temiz erkektir net.
Ay tenli kadın.
muhtemelen o an yanında bir arkadaşın olur,kız gelip çakmak isteyince sana bakar sen zaten heyecanlısın daha çok heyecan sarar vücudunu ve konuşamazsın sonra kız çakmağı kullanıp teşekkür eder ve gider arkadaşın da sana der ki oğlum salak mısın neden konuşmadın..
engellendik be sözlükcüm artık ona bile izin vermiyorlar..
görebilsem derdim sanırım..
çalıştığım mağazanın önünde olmuş kaza hala şoktayım be bir güzel insan daha gitti bu dünyadan mekanın cennet olsun erdal abim.
sevdiğimiz bir ablamızdır kendisi şarkılarıda iyi kendiside başarılar.
kötü insan haindir,kötü insan düşüncesizdir,
benim zamanında bir sevgilim vardı ben o zamanlar bir mağazada çalışıyorum kız arkadaşım hep yanıma gelir yemek felan yerdik benim mağaza müdürüm de iyi bir insandı birazcık saf biz bir ara problemler yaşadık bu adam gördü beni moral sıfır bende akşam gidelim de bir iki birşeyler içelim konuşuruz dertleşiriz dedi biz benim sevgilimden onuştuk bana nasihat verdi felan neyse biz bu kız ile ayrıldık ben işten de ayrıldım sonra bir öğrendim ki bu ikisi şuan sevgililermiş vay ben ne yapam vay ben nerelere gidem insanda birazcık onur birazcık gurur haysiyet olur be siz nasıl geniş insanlarsınız.
benim zamanında bir sevgilim vardı ben o zamanlar bir mağazada çalışıyorum kız arkadaşım hep yanıma gelir yemek felan yerdik benim mağaza müdürüm de iyi bir insandı birazcık saf biz bir ara problemler yaşadık bu adam gördü beni moral sıfır bende akşam gidelim de bir iki birşeyler içelim konuşuruz dertleşiriz dedi biz benim sevgilimden onuştuk bana nasihat verdi felan neyse biz bu kız ile ayrıldık ben işten de ayrıldım sonra bir öğrendim ki bu ikisi şuan sevgililermiş vay ben ne yapam vay ben nerelere gidem insanda birazcık onur birazcık gurur haysiyet olur be siz nasıl geniş insanlarsınız.
aslen boşnak asıllıdır kendisi osmanlı devletinde toplamda 5 yıl sadrazamlık yapmış birisi sadrazam olduğu dönemde 100 yıllık celali isyanı bastırmış ve bunu yaparken de 60000 insanı katdettiği söyleniyor..
cezalandırdığı insanları ölü ya da diri kuyulara attırdığı için de adı kuyucu murat paşadır osmanlı devletinin yüz karası insanlarından birtanesi..
cezalandırdığı insanları ölü ya da diri kuyulara attırdığı için de adı kuyucu murat paşadır osmanlı devletinin yüz karası insanlarından birtanesi..
salak arkadaşlar.
salak arkadaşlar.
bir konuda tek bir gerçeğe inanan insanlar vardır ne dersen de ona doğru gözükenden çeviremezsin. bazen tek kelime yeter onu düşünceye itmeye onada ezber bozan denir.
eğer motorsikletle gideceksem 09:10 - 09:12 - 09:15
eğer otobüs kullanacaksam 08:30 - 08:32 - 08:35.
eğer otobüs kullanacaksam 08:30 - 08:32 - 08:35.
giden herzaman geri döner
belki bir güne
belki bir aya
belki yıllar sonra
giden başta kazanmış sayılır
ama hep kaybedendir..
belki bir güne
belki bir aya
belki yıllar sonra
giden başta kazanmış sayılır
ama hep kaybedendir..
üzülüyorum sözlük sevdiğim kızın beni arkadaşı sanmasına çok üzülüyorum yanında olupta ona sarılamamak çok kötü be ey cemaati sözlük not edin bu yazdıklarımı birgün ben bu kadın ile evleneceğim nasıl yapacağım bilmiyorum ama evleneceğim..
okul gezisinden dönen çocukların otobüsüne binmek gibi herkes ilkokullu sankim.. :D