bugün

entry'ler (2)

fizyoterapist

Fizyoterapist olmak zordur arkadaşlar, eskiden puanları çok yüksekti evet, bu yalan değil, belki bir dönem tıpla aynıydı. Hatta inanir misiniz, tıp kiskanirdi, bunlar bizden daha iyi maaş aliyorlar diye, peki sonra ne mi oldu, çekemediler, devlette bir şahış var Recep Akdağ...Bitirdi bölümü, her yere açtı...Ama bu mesleği bitiremessiniz, Neden biliyor musunuz?
iyi bir fizyoterapist ile aşamayacağınız hiç bir fizik tedavi probleminiz kalmaz.
Doktorla kıyaslayan olmuş, güldürdü açıkcasi..bakın ben fizyoterapi öğrencisiyim son yılım ve kendimi doktor sandığım felan yok.
Ben Fizyoterapistim! Ben çok değerliyim, ve bu değerimi alacağım maaşla ya da statüyle kıyaslayamazsiniz. Ne olacağını kendin seçersin, sahip olacağın bilgi ve birikim seni rezilde eder vezirde! Sen yeterince istersen o bahçede güzel güller yetişecektir, kimseye aldırış etme, çok güzel bir bölüm, eğer hakkını verebilecek kadar çalışkansanız..

kamufle

Pek türk rap dinleyen bir dinleyici değilim, tabi çocukluğumda Ceza’nın etkisi vardı yadsıyamam.
Ben “Kamufle” ‘yi ilk Oğuzhan Uğur’un youtube videosunda gördüm. Rap özel programı yapıyordu ve Kamufle konuktu.
Adam kendisine söz verildiğinde;
Hiphop kültürünü, MC kavramını, rap yaşantısına nasıl entegre olduğunu, o kadar naif ve güzel bir şekilde açıkladı ki.. adam kendini ifade edebiliyor, hemde çok kral ediyor. Gayet bilinçli ve akıllı bi rapper. Ben bu adamı sevdim. Başarılar dilerim kendisine, artık onu dinliyorum.