bugün
- aşk senin için ne ifade ediyor13
- alkolizm10
- geceye bir şarkı bırak19
- evli kadını hamile bırakmak10
- eksi ruyalar8
- larisalisa gerçekten öldü mü9
- arkadaşlar kız gelecek acil nasıl olmuştum11
- neden true yu mutlu etmek zorundayız15
- gözlerinin meyhanesi sözlüğü bırakıyor9
- beklenen büyük istanbul depremi21
- nervio25
- kızların önünde köpek olan erkek11
- geniş omuzlu uzun boylu kumral erkek9
- bit pazarında bulduğum şifreli flash bellek8
- türk kızlarının 30 undan sonra perte çıkması21
- 5 yıl önceki kendime not9
- kafa dengiyim dediğiniz yazarlar10
- sevilen dizinin adını unutmak11
- en delikanlı olduğunuz an8
- insan olmaya ceyrek kala29
- şimdiki aklım olsa keşkeleri8
- bir kızın sizi sevmediğini nasıl anlarsınız19
- kalbi kırılan kadın ne yapar10
- erdoğan'dan sonraki cumhurbaşkanı21
- bütün sözlüğün birbirini yatağa atmaya çalışması17
- prunella11
- rus erkekleri12
- yazarların akademik uzmanlık alanları14
- türklerin korkaklaşması11
- aleyna tilki'nin verdiği göğüs frikiği9
- son ses arap müziği dinlemek14
- almanyadan emekli neden yurda dönmüyor12
- uludağ'ın kaderi11
- uludağ sözlük te grup seks skandalı12
- l koltuktan nefret edenler derneği15
- anın görüntüsü20
- vergi borcunu ödeyenlerin keriz durumuna düşmesi13
- nervio aşağı nervio yukarı14
- kavanozu açamamak19
- hastası olunan sözler13
- smokin joe9
- nervio'nun açamadığı kavanozları açmak9
- lahmacun9
- kuşu ötmeyen yazarlar12
- bir erkeğe yemek yapmak17
- nervio için kaloriferin yanındaki vidayı açmak8
- hiclerv08
- 23 kasım 2024 bodrumspor galatasaray maçı10
- 3 haneli enflasyona ülke yaklaşıyor17
- hile hurda yazanların gerizekalı olması10
entry'ler (768)
richard dawkins - kör saatçi.
malum kitap fiyatları almış başını gitmiş. gönlü zengin yazar dostlarımdan para yardımı değil ama 1-2 kitap yardımı istediğim kampanyadır. bu sayede aylık kitap masrafımdan kurtulmuş olurum. allah tuttuğunuzu altın etsin,allah ne muradınız varsa versin,allah sevdiğinize kavuştursun.
tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin.
yutubede gezerken rastlamıştım (nasıl bi yutube gezintisiyse artık siz düşünün) bi yorumlara bakayım dedim şöyle bir şey gördüm
-o kadar korktum ki birazda gidip tuvalette korkayım
işte o zaman anladım bu videonun neden bu kadar patladığını. bu ülkede kadın ol iki tane ampulün olsun tamamdır hemen millet peşine takılır. bizdeki ampul sevdası kimsede yok buna inanın.
-o kadar korktum ki birazda gidip tuvalette korkayım
işte o zaman anladım bu videonun neden bu kadar patladığını. bu ülkede kadın ol iki tane ampulün olsun tamamdır hemen millet peşine takılır. bizdeki ampul sevdası kimsede yok buna inanın.
hallederiz bakalım be.
ulan çok alemsiniz be. kadın efendi gibi bağrına taş basar bekler kaltak olur ikisini ayırmaya çalışsa ne diyeceğiniz zaten belli. o zaman ne yapsın kendini mi assın bunu mu istiyorsunuz? vallahi bu millete yaranılmaz billahi de yaranılmaz.
bir gün aşklar biter ff ler kalır kardeşim takma boşver.
iç sesim: amk okulu gene uzadı.
iç sesim: amk okulu gene uzadı.
7 efes extradan sonra tuvalet ihtiyacımı karşılamak için girdiğim kadıköydeki bir mekanda işimi hallettikten sonra sahnedeki sanatçıyla düet yapmamdı. amk kimsede demediki sen kimsin neden sahnedesin:D .
olaylar ne gençler biri mesaj kutumu hareketlendirebilir mi pls.
rammstein şarkılarını anlamak için öğrenmek istediğim tam benlik kaba bi dil.
öncelikle uzun zaman sonra izlediğim en güzel maç olabilir bu maç. fakat öyle lyonu gibi takımı 2-1 yendik falan demeyin arkadaş 2 maçtada izledik arkadaşları yan topları 0 duran topları 0 kalecileri 0 olan bi takıma lütfen iyi takım demeyin bu tur bjk nin yedek sorunu yüzünden gitmiştir takımda ne forvet var ne stoper nede orta saha maç içinde hamle yapmak için aynı fb nin benficaya elendiği sene olduğu gibi 2 oyuncu ceza alınca takım bitiyosa üzülmeyeceksin arkadaş nokta bitti.
2014 yılında bitliste 1 mühürsüz oy çıktığı için seçimi iptal ettiren hangi partiydi ve bunu kabul eden hangi kurumdu? hadi bakalım bu soruyu bilene finalde 15 puan.
Evet beyler birkez daha reisin kandırıldığını gördük hemde bahçeli tarafından. sandıkta oyunuzu bunu düşünüp verin.
be my little bitch.
rammstein - pussy. içinde birden fazla vurucu cümle vardır.
rammstein - te quiero puta.
Ne ayı kardeşim ben bugün 1.95 boyunda bi kıza aşık oldum hemde ne oldum. hayatımda ilk defa birine böyle bişeyler hissettim arkadaş. nede olsa bu devirde boyu boyuma uygun birini bulmak zor.
sensiz neler çektim bi bilsen aşkım.
yavaş gelin de saçınız başınız dağılmasın.
insanlarla nasıl konuşulması gerektiğini bilmeyen klavye başında her aklına geleni yazan veletleri de barındıran güzel oyun. oyun yüzünden uykusuz kaldığım gecelere mi yanayım boşu boşuna sinirlendiğime mi yanayım yoksa bi gecede bitirdiğim sigara paketlerine mi bilemiyorum.