bugün
- şu anda dinlediğiniz şarkı14
- bugünde merso alamadan uyumak17
- victor osimhen12
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi39
- teravihte sarımsak deryası kokan insan9
- mert hakan yandaş20
- canik belediyesi'nin çocouklara yaptığı jest11
- mokv8
- v a m p i r o v14
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız25
- yazarların mezun oldukları üniversite ve bölüm17
- küresel ıkınma15
- 14 mart 2025 galatasaray antalyaspor maçı10
- psikolojisi bozuk yazarlar41
- anın görüntüsü13
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü11
- namaz kılmak8
- ramazan hoca13
- motosiklet kullanacaklara tavsiyeler8
- gerdek gecesi seviştiniz mi10
- fenerbahçe15
- mini etek giyen kızın ağzını burnunu kıran çomar18
- 23 mart sonrası iktidarın bulacağı yeni gündemler15
- true nickli yazar12
- ianis hagi9
- üni sınavını kazanamayan yönetici istemiyorum13
- ramazan günü sokakta sigara içen insan17
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı78
- uludağ sözlük 2025 hataları12
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi17
- judas'ın geri dönmesi10
- galatasaray23
- maço erkek vs alfa erkek10
- erkek adamın erkek oğlu olur8
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp11
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- sahurdayız uludağ sözlük30
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları17
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt11
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14

entry'ler (178)
türkiyenin matematik konumundan.
gelirken ekmek al.
congratulations'tır zannımca. iki ders saati polemiğini yaptık.
kesinlikle ''rüya gibi''.
çiçeğime de çok yakışıyor.
bir de yanlışlıkla ısıttığın yerden diğer tarafına dönmek vardır ki uykudan uyandırır bi önceki pozisyonu aratır yatağın içinde, bulamamak hüzün verir.
ay kivi dediniz ağzımın içi bi tuhaf oldu. çok gereksiz bir meyve, karpuz falan yiyin.
mfö - güllerin içinden.
ya bi insan nasıl bir açlık yaşamıştır ki gaza gelip o kabuğu kırıp içindekini yemeyi düşünmüştür. hadi bu mal yaptı bir hata etrafındakiler hiç mi demedi ya sen napıyon kendine gel. onlar nasıl sever öyle bir şeyi, aklım almıyor.
haftaya ygs nin elimde patlayacağı gerçeğini bile umursatmayan durum.
sana hala kızgınım allahın cezası.
sana hala kızgınım.
stres yaptıkça deli eden acıdır, ufaktan kendini hissettiriyor şimdi ölürsem helvam fıstıklı olsun. tşk.
çok yakında ziyaret ederim.
19 yaşımdayım hala yaşamak istediğimdir. küçükken arada bir bir kaç saatliğine bir akraba gezmesine falan giderdik. ya da bir düğün olur. bir gecelik orada kalınacaktır. nasıl mutlu eder. geceleri bir başka güzeldir. hele mevsim yazsa damda yatılır. hava tertemiz yıldızlar apaçık. hiç bir apartman gölgesi yok. hepsinden öte kafan esince çık yürüyebildiğin kadar yürü karışan olmaz laf söyleyen olmaz. domatesleri çilekleri dolapta değil bahçededir hep. bastığın her yer topraktır. köy kokusu bile güzel be. ağır değildir şehrin merkezindeki gibi. vızır vızır araba geçmiyor. insanları da daha samimi. köydekileri tanıyor olmana gerek yok bi kere önüne gelen herkes annen baban ablan abin kardeşin gibi.
çoğunlukla sevdiğimdir. evde bana sataşan olmuyor herkes misafirle ilgileniyor.
yüzde üç beş falan. içimden bir ses her şeyin elimden gideceğini söylüyor. sınavı geçtim, o da gidecekmiş gibi.
işin kötü tarafı bir kaç gündür huzursuz ediyor beni bu düşünce sözlükçüm. ya sıkıldıysa. ya giderse.
işin kötü tarafı bir kaç gündür huzursuz ediyor beni bu düşünce sözlükçüm. ya sıkıldıysa. ya giderse.
gerçekten seviyorum. bir bileşik ne kadar safsa o kadar seviyorum. fiziksel yollarla ayrılamayacak kadar seviyorum. sen zeki adamsın böyle daha iyi anlarsın belki.
saprofitler bedenimi çürütüp nitrifikasyonla azot dengesini korurken falan da seveceğim. belki bir gün toprak olacağım. sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceğim. oradan özüne ulaşacağım. çiçeğin özüne bir arı konacak belki.
o arı yine sen ol.
sen söylemiştin bana bunu. biliyorum çok akıllı değilim, sen de biliyorsun bunu, bunun da farkındayım. ama ağzından çıkan her harfi nakış nakış işliyorum kalbime be adam. o kadar seviyorum seni.
saprofitler bedenimi çürütüp nitrifikasyonla azot dengesini korurken falan da seveceğim. belki bir gün toprak olacağım. sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceğim. oradan özüne ulaşacağım. çiçeğin özüne bir arı konacak belki.
o arı yine sen ol.
sen söylemiştin bana bunu. biliyorum çok akıllı değilim, sen de biliyorsun bunu, bunun da farkındayım. ama ağzından çıkan her harfi nakış nakış işliyorum kalbime be adam. o kadar seviyorum seni.
beynimi sümük kıvamına getirendir. makineyi kapattıktan sonra bir süre dengemi sağlayamıyorum.
içimde bir huzursuzluk var sözlük. böyle olduğunda altından illa ki bir şeyler çıkar. tek istediğim bu sefer kandırılmıyor olmak.