bugün
- sözlükte erkekleri istemiyoruz16
- beyazsemsiyeliyabanci47
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi7
- togg'a lpg taktırmak7
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır7
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak7
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği6
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak2
- albin kurti2
- akp'li kayseri belediyesi'nin villa parseli satışı3
- kürt fıkraları2
- 7 haziran 2026 belde ara seçimleri2
- günaydın şarkısı3
- yorgun mermi22
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- aziz yıldırım13
- kızının düğününde oynayan baba6
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar6
- a milli futbol takımı'nın arizona'ya gelmesi2
- günün şiiri8
- sydney sweeney'in memeleri4
- gammazlama yapmamak13
- anne hathaway2
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler3
- d'i s c o film2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- bugün mükemmel bir gün olacak2
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- haysenin1212
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- 7 haziran 2026 türkiye venezuela maçı2
- satranç haram yasaklansın7
- gina carano11
- aşık olmak7
- bu köyden olsam ne olacak8
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- heyt bea3
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- anın görüntüsü21
- yapay zeka moderatörü15
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- en gey özelliğiniz15
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- uysaljakoben31
- sözlükteki deliler3
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
entry'ler (178)
türkiyenin matematik konumundan.
gelirken ekmek al.
congratulations'tır zannımca. iki ders saati polemiğini yaptık.
kesinlikle ''rüya gibi''.
çiçeğime de çok yakışıyor.
bir de yanlışlıkla ısıttığın yerden diğer tarafına dönmek vardır ki uykudan uyandırır bi önceki pozisyonu aratır yatağın içinde, bulamamak hüzün verir.
ay kivi dediniz ağzımın içi bi tuhaf oldu. çok gereksiz bir meyve, karpuz falan yiyin.
mfö - güllerin içinden.
ya bi insan nasıl bir açlık yaşamıştır ki gaza gelip o kabuğu kırıp içindekini yemeyi düşünmüştür. hadi bu mal yaptı bir hata etrafındakiler hiç mi demedi ya sen napıyon kendine gel. onlar nasıl sever öyle bir şeyi, aklım almıyor.
haftaya ygs nin elimde patlayacağı gerçeğini bile umursatmayan durum.
sana hala kızgınım allahın cezası.
sana hala kızgınım.
stres yaptıkça deli eden acıdır, ufaktan kendini hissettiriyor şimdi ölürsem helvam fıstıklı olsun. tşk.
çok yakında ziyaret ederim.
19 yaşımdayım hala yaşamak istediğimdir. küçükken arada bir bir kaç saatliğine bir akraba gezmesine falan giderdik. ya da bir düğün olur. bir gecelik orada kalınacaktır. nasıl mutlu eder. geceleri bir başka güzeldir. hele mevsim yazsa damda yatılır. hava tertemiz yıldızlar apaçık. hiç bir apartman gölgesi yok. hepsinden öte kafan esince çık yürüyebildiğin kadar yürü karışan olmaz laf söyleyen olmaz. domatesleri çilekleri dolapta değil bahçededir hep. bastığın her yer topraktır. köy kokusu bile güzel be. ağır değildir şehrin merkezindeki gibi. vızır vızır araba geçmiyor. insanları da daha samimi. köydekileri tanıyor olmana gerek yok bi kere önüne gelen herkes annen baban ablan abin kardeşin gibi.
çoğunlukla sevdiğimdir. evde bana sataşan olmuyor herkes misafirle ilgileniyor.
yüzde üç beş falan. içimden bir ses her şeyin elimden gideceğini söylüyor. sınavı geçtim, o da gidecekmiş gibi.
işin kötü tarafı bir kaç gündür huzursuz ediyor beni bu düşünce sözlükçüm. ya sıkıldıysa. ya giderse.
işin kötü tarafı bir kaç gündür huzursuz ediyor beni bu düşünce sözlükçüm. ya sıkıldıysa. ya giderse.
gerçekten seviyorum. bir bileşik ne kadar safsa o kadar seviyorum. fiziksel yollarla ayrılamayacak kadar seviyorum. sen zeki adamsın böyle daha iyi anlarsın belki.
saprofitler bedenimi çürütüp nitrifikasyonla azot dengesini korurken falan da seveceğim. belki bir gün toprak olacağım. sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceğim. oradan özüne ulaşacağım. çiçeğin özüne bir arı konacak belki.
o arı yine sen ol.
sen söylemiştin bana bunu. biliyorum çok akıllı değilim, sen de biliyorsun bunu, bunun da farkındayım. ama ağzından çıkan her harfi nakış nakış işliyorum kalbime be adam. o kadar seviyorum seni.
saprofitler bedenimi çürütüp nitrifikasyonla azot dengesini korurken falan da seveceğim. belki bir gün toprak olacağım. sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceğim. oradan özüne ulaşacağım. çiçeğin özüne bir arı konacak belki.
o arı yine sen ol.
sen söylemiştin bana bunu. biliyorum çok akıllı değilim, sen de biliyorsun bunu, bunun da farkındayım. ama ağzından çıkan her harfi nakış nakış işliyorum kalbime be adam. o kadar seviyorum seni.
beynimi sümük kıvamına getirendir. makineyi kapattıktan sonra bir süre dengemi sağlayamıyorum.
içimde bir huzursuzluk var sözlük. böyle olduğunda altından illa ki bir şeyler çıkar. tek istediğim bu sefer kandırılmıyor olmak.