bugün
- çocukluk travmaları13
- rakının berbat bir içki olması23
- uludağ'ın kaderi13
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gecenin şarkısı15
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları16
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
entry'ler (309)
ekrana takılı kalmamı sağlayan program.
mercan'ın yaptığı müziği sikiyim ama hatun çok güzel be abi.sanırım aşık oldum.guns n roses'dan so fine'ı mercan'a armağan ediyorum.allaaaaaaaaaaaaaaaaaah.
mercan'ın yaptığı müziği sikiyim ama hatun çok güzel be abi.sanırım aşık oldum.guns n roses'dan so fine'ı mercan'a armağan ediyorum.allaaaaaaaaaaaaaaaaaah.
yüzüklerin efendisi'ndeki en büyük orospu çocuğudur kendisi. egoisttir. dünyaya sahip olmak gibi saçma sapan emelleri vardır fakat başarılı olamaz. eğer başarılı olsaydı insanların, elflerin, cücelerin halleri ne olurdu ? bunu bir düşünün sonra tolkien babaya şükredin.
izmir/gaziemir şubesindekinin zemini genellikle yapış yapış olan pis bir şirket. yürümekte zorlanıyorsunuz o derece. kola, ice tea ve diğer içeceklerden herhangi birinin döküldüğünü tahmin edemeyen yarım akıllı bir insan, bütün çalışanların toplanıp zemine attırdığını düşünebilir. sonra içinden "attırıyorsunuz bari temizleyin" diyebilir.
kerem tunceri'nin taşaklarına kurban olduğumuz maçtır.
yeni anayasayı okumadan, bilgisizlikle, anayasayı akp hazırladı diye "hayır" oyu vermekle eş değer eylem.
kedi uzanamadığı ciğere mundar der atasözünü hem doğrulayan hem yalanlayan hem de bu atasözü ile hiç alakası olmayan tespit.
bir kesim, nesnel; standart kriterler eşliğinde düşünerek ekşi sözlük'ün daha kaliteli olduğu gerçeğini kabulleniyor.
başka bir kesim, yine nesnel; standart kriterler eşliğinde düşünüyor fakat ekşi sözlük'te yazamadığı için bu düşüncesinin dışa vurumu gerçeği yansıtmıyor.
ve bu iki kesimden apayrı bir kesim "kalite" kriterini nesnel değil de kendi beğeni ve alışkanlıklarına göre belirliyor ve uludağ sözlük'ü daha kaliteli buluyor.
bir kesim, nesnel; standart kriterler eşliğinde düşünerek ekşi sözlük'ün daha kaliteli olduğu gerçeğini kabulleniyor.
başka bir kesim, yine nesnel; standart kriterler eşliğinde düşünüyor fakat ekşi sözlük'te yazamadığı için bu düşüncesinin dışa vurumu gerçeği yansıtmıyor.
ve bu iki kesimden apayrı bir kesim "kalite" kriterini nesnel değil de kendi beğeni ve alışkanlıklarına göre belirliyor ve uludağ sözlük'ü daha kaliteli buluyor.
gecenin üçünde yapılması pek bir sakıncalı olan eylem.
ev ahalisi gönül rahatlığı ile uyurken, siz musluğu kırıyorsunuz. bir de su boşa akmasın diye evin tüm suyunu kesiyorsunuz.
baba uyanıp kırılan musluğu ve diğer muslukların akmadığını görse hali ne olur?
ayıp lan !
(bkz: boku yemek)
ev ahalisi gönül rahatlığı ile uyurken, siz musluğu kırıyorsunuz. bir de su boşa akmasın diye evin tüm suyunu kesiyorsunuz.
baba uyanıp kırılan musluğu ve diğer muslukların akmadığını görse hali ne olur?
ayıp lan !
(bkz: boku yemek)
aslında "seviştikten sonra referandumda verilecek oya karar vermek" olmalıydı. vay ben nidem, nerelere gidem. neyse.
seviştikten sonra, orgazm sigarası içerken referandumda verilecek oya karar vermektir.
geçen gün yine sevişiyorum. seviştikten sonra üzerime bir atalet çöktü ki sormayın. orgazm sigaramı içtim, sonra televizyon izlemeye karar verdim. bir baktım anayasa tartışmaları. hiç birini izlemeden televizyonu kapattım fakat sonra düşünmeye başladım; acaba hayır mı desem evet mi desem diye. aslında değiştirilen anayasa hakkında bir sikim bilmiyorum.
ne anayasının değiştirilen maddelerinin içeriğini bir kez okumuşluğum var ne de birinden dinlemişliğim var. düşündüm düşündüm karar veremedim. ama geçen gün imdadıma bizim yan komşu ahmet abi yetişti. bana "olm hayır de lan akp hazırladı bu anayasayı amına koyim." dedi. akp hakkında da bir sikim bilmememe rağmen "hayır" oyu kullanmaya karar verdim; ben ahmet abiye güvenirim arkadaş.
velhasıl kelam; ne akp hakkında bir sikim biliyorum ne değiştirilen anayasa maddeleri hakkında... yalnızca kulaktan doğma bilgilere sahibim fakat sırf arkadaşlarım arasında bir statü elde etmek için, artizlik olsun diye "hayır" oyu kullanmaya karar verdim.
seviştikten sonra, orgazm sigarası içerken referandumda verilecek oya karar vermektir.
geçen gün yine sevişiyorum. seviştikten sonra üzerime bir atalet çöktü ki sormayın. orgazm sigaramı içtim, sonra televizyon izlemeye karar verdim. bir baktım anayasa tartışmaları. hiç birini izlemeden televizyonu kapattım fakat sonra düşünmeye başladım; acaba hayır mı desem evet mi desem diye. aslında değiştirilen anayasa hakkında bir sikim bilmiyorum.
ne anayasının değiştirilen maddelerinin içeriğini bir kez okumuşluğum var ne de birinden dinlemişliğim var. düşündüm düşündüm karar veremedim. ama geçen gün imdadıma bizim yan komşu ahmet abi yetişti. bana "olm hayır de lan akp hazırladı bu anayasayı amına koyim." dedi. akp hakkında da bir sikim bilmememe rağmen "hayır" oyu kullanmaya karar verdim; ben ahmet abiye güvenirim arkadaş.
velhasıl kelam; ne akp hakkında bir sikim biliyorum ne değiştirilen anayasa maddeleri hakkında... yalnızca kulaktan doğma bilgilere sahibim fakat sırf arkadaşlarım arasında bir statü elde etmek için, artizlik olsun diye "hayır" oyu kullanmaya karar verdim.
nietzsche'nin kadınlara karşı yaklaşımda takınılması gereken tavır önerisidir.
fakat sert olun derken kastettiği sertlik nedir ? üzerine düşünülmelidir. anladın sen. (sonuçta felsefe hafız, düşünmek lazım.)
fakat sert olun derken kastettiği sertlik nedir ? üzerine düşünülmelidir. anladın sen. (sonuçta felsefe hafız, düşünmek lazım.)
burada görüldüğü üzere "de"leri ayırmayı öğrenememiş ( "Burada Genel Kurmay Başkanı değilde komutanımız yazmamın nedeni..." ) ya da özensiz yazan televizyon gazetecisi. ayrıca "hiçbir şey" i de "hiçbirşey" olarak yazmış kişidir. ( "...hiçbirşey demeyen insanlara..." )
boşaldıktan sonra, boşalmak.
gençleri hedef alan ice tea üreten bir firmanın muhtemel reklam sloganı.
sosyal ağ olarak adlandırılan bazı web sitelerinde görülen, arkadaşının profilinde paylaştığı gönderideki "beğenmek" anlamındaki "like" butonuna tıkladığı halde bununla yetinmeyip yorum olarak "seni like ladım yazan mal"dır.
fazıl say'ın, türkiye'deki varlığından dolayı utandığı yavşaktır.
hakan peker'in kesinlikle dahil olduğu gruptur.
şu "sanatçıyım ben, bana park yeri vermeyenin anuna koyarım." nidalarını hatırlayın.
şu "sanatçıyım ben, bana park yeri vermeyenin anuna koyarım." nidalarını hatırlayın.
eğer sadece metroda okuyorsa "bazı memleketlerde yolda yürürken okuyor insanlar ulan !" diyip, aklının başına getirilmesi gereken insan.
"dbk" olarak kısaltılıp, sitem dolu entylerin sonuna, yıldızlı bakınız içinde konulabilecek kükreme.
nihat doğan tarafından "nihat doğan adlı tekneye binen şerefsizdir!" denerek sabote edilmesi muhtemel eylem.
chp'nin iktidar olduğu didim altınkum plajında rahatlıkla görülebilen, tespit.
sebebi, plajın yarısından fazlasının belediyenin satmakta olduğu şezlong ve şemsiyeler tarafından işgal edilmesi.
edit: yazım yanlışı.
sebebi, plajın yarısından fazlasının belediyenin satmakta olduğu şezlong ve şemsiyeler tarafından işgal edilmesi.
edit: yazım yanlışı.