bugün
- müslüman diye hamas'ı savunmak21
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi10
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- yazarların romantiklik seviyesi19
- zeynep bastık'ın beyaz külodu9
- anın görüntüsü12
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- reis deyince akla ilk gelen21
- nerede o eski yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- günün sözü9
- realite manipülasyonu21
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen10
- eskiamaeksikbiri21
- larisalisa öldü mü9
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır32
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek11
- larisalisa13
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- istifa etme nedenleriniz16
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- arabanın antifrizini değiştirebilen kız8
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- skoda9
entry'ler (52)
bob ross sayesinde genellikle her üniversitede bulunan galiba üniversitenin kadrolu öğrencisi durumunda olan kıvırçık saçlı erkek öğrenci statüsündekilere takılan lakap bob olmuştur.
elin oğlu gibi ayni formatta rus Ukrayna Lübnan, güney Kore ,Amerika, Polonya ,kanada dan güzel kızların katıldığı program olsa inanın reytingler tavan yapar . programı basarlar
evimde bir kara sinek vardı salonda idi kişın hayatta kalmayı survior u kazanmaya yakındı bu açıdan saygı duyuyorum adini da turabi koymuştum ilk kez sinekle arkadaş olmuştuk arada yediriyorum onu mutfağa falan getiriyom derken kardesime onu gösterdim dedim bak tam anlatacam hayat hikayesini pat diye vurdu turbo turabi'ye çok kızdım çok, sineğe nasıl sağlık müdahalesi yapılır bilmediğimden bıraktım sonra baktım turabi tekrar canlandı uçuyor falan simdi takiliyoz turabiyle yazı bekliyoruz .yaz gelince sineklerin atası olacak
dişi maymun alıp Evlenilecek kız olmasını beklemek gibidir .
kpss tarihi ile ilber hocanın tarihi arasında çok fark var elbet tarihten bir kaç yanlış çıkar , genel kültür :50 net genel yetenek : 55 net gibi
trablusgarp - yeniçeri .
ünlü şovmenimiz ilk zamanlarında sempatikiğini ve kendini tanıtma adına içinde en çok "r" harfi geçen şarkıyı "r" hafini diyemeyerek herkes tarafından dikkat çekmiştir. gemilerde talim var
arkadaşım biraz kitap oku ön yargılarının beyninin önünü kapamış bu soru aklıma "karadeniz Türkiyenin üzerindeyse neden yukardan aşağıya dökülmüyor" sorusunu getirdi.
banliyo biletcisi.
keciören metrosu gibi bir kaderi vardır.
30'lu yaşlarda bunu utanarak yazıyorum ama kesinlikle bir çocuk gibi anne ve babamın yaninda olmak isterdim .karanlık çökünce yalnızlık ve özlem ortaya çıkıyor.
bana sor - ferdi tayfur bu şarkının ritmi beni hipnoz ediyor ve uyuya kalıyom belki de en yavaş şarkılardan dır.
biri insan tüccarı
ikincisi halk kahramanı oldu
üçüncüsü papua yeni gine mafyasına karıştı
dördüncüsü lezbiyenimsi angelosakson oldu.
ikincisi halk kahramanı oldu
üçüncüsü papua yeni gine mafyasına karıştı
dördüncüsü lezbiyenimsi angelosakson oldu.
eksik bir şey mi var - ezginin günlüğü
yine karlar yağdı gönül dağıma - musa eroğlu
açma yaram derindedir - musa eroğlu.
yine karlar yağdı gönül dağıma - musa eroğlu
açma yaram derindedir - musa eroğlu.
ön yargınızı bir kenara bırakın ve mesnevi vb kitaplar okuyun , bilimi inceleyin bu mükemmel yapıda yaratıcıyı göreceksiniz
haber ve iletişim hastalığı bizi bunalıma sokar . eski zamanlarda olduğu gibi efsaneler artar kültürel çeşitlilik artar ornegin güzellik kavramı bile bölgeden bölgeye değişir. vaktimizi daha iyi kullanırız ve birbirimize zaman ayiririz .
işbaşı eğitim programı dahilinde çalışanların parasını bir müddet devlet ödüyor amaç işsiz kişiler mesleklerinde tecrübe kazanması veya meslek öğrenmesi fakat bu işbaşı eğitim programı işverenlerin çakallığı ile hazır alacakları elemanı bu program dahilinde gösterip aylarca bedavaya çalıştırıyor ve parayı devlet ödüyor.
patlayacak olan ders tir ülkemizde daha mühendisler kodlama bilmiyor ken siz çocuklara nasıl öğreteceksiniz? o dersin adi kodlama değil kopyala-yapistir olur anca.
caminin huzur dolu bir havası vardır çünkü herkes ibadeti ile meşguldür kimse kimse ile ilgilenmez herkes kendi ile başbaşa dır ibadet ve dua.
en büyük şaban filmi cahit oben https://youtu.be/2oicpkql6me