bugün
- rakının berbat bir içki olması25
- geceye güzel ve tatlı bir gerçek bırak8
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gecenin şarkısı15
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları16
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
entry'ler (110)
türkiye'nin her yerinde, dünyanın 150 ülkesinde bulunan mobilya. türkiye'de satılan satılan her 2 mobilyadan birinin üretildiği şehrin markası. http://www.inegolmobilyasi.com.tr diye de bir siteleri var.
bursa merkezli eskişehir, kütahya ve bilecik'te şubeleri olan marketzinciri.
armudun iyisini yeme olayıdır.
Filistin'e gösterdiğimiz hassasiyeti artık kendi evlatlarımıza da göstersek ve açılım istemiyorlar ondan oluyor bahanesini bıraksak dedirten, dedirtirken delirten olay. Allah rahmet eylesin.
şampiyon olması için şu an adeta hatim indirdiğim ve bana tekrar futbol heyecanı yaşatan kentimin takımıdır.
her taraftan güzel yemek kokuları gelen güzel ve mistik kent.
koraç kupası finalinde tofaş'ın aris le oynayıp kaybettiği ve kupayı kaptırdığı salon. Çok fena üzülmüştük be.
bünyesinde kapalı devre tv yayını yapan kho tv yi barındıran askeri okul. askerliğimi yaptığım yer ayrıca.
16 ocak 2007 günü konak kültür evinde çok güzel bi konser vermiş olan grup. katılanlara güzel bir gece yaşatmışlardır. akın eldes inde katılımıyla güzel olan konser daha da güzel olmuştur.
16 ocak 2006 salı günü nilüfer belediyesinin organizasyonuyla bursa konak kültürevinde sahne alacak grup. orda olacağızdır.
fethiye kültür merkezinde konser vermiş, bizleri çok eğlendirmiş grup. istanbul dışı ilk konserlerini bursada vermişlerdir. fethiye kültür merkezini dolduran insanlara güzel bi gece yaşatmış canlı performansları süper grup. ama seyircilerin yaş ortalaması ve konser için seçilen mekan eğlenceyi biraz olsun sınırlamıştır. canlı canlı dinlenmesi şiddetle tavsiye edilir.
selçuk üniversitesi iletişim fakültesi 03 mezunlarının kurduğu bi görüşme sitesidir kendisi. aynı zamanda zebani nin dişisi olduğu iddialarıda vardır.
oktay sinanoğlu
normal hayata alışamayıp bi şekilde alıştığın zaman da o eski günlere özlem duymak en büyük yan etkisidir. sayılan tüm yan etkileri özleme yan etkisi.
fortis türkiye kupası son maçında fenerbahçeye 6 0 yenilmiş olan ilimin takımı. iyi mücadele ediyorlar. ama güç belli.
trabzonsporun en iyi oyuncusu. keşke bizim takımda olsa dediğim oyuncu.
ölüm her aklına geldiğinde, ah edip vah ediip inleme. Bu halinle Tanrıyı incitmiş olacaksın.
ecel kapını çaldığı zaman evi telaşe verme. O geldiği zaman sen gitmiş olacaksın.
ecel kapını çaldığı zaman evi telaşe verme. O geldiği zaman sen gitmiş olacaksın.
şahin-doğan-kartal
islami kesimden birilerinin; cinselliği konuşamayan gençleri eğitmek için açtıkları site. enteresan.
marketing türkiye