bugün

entry'ler (8)

bikini giyip ahlaktan bahsetmek

Bikiniyle ahlakın ne alakası var bilerek mi beyinsiz taklidi yapıyorsunuz yoksa gercekten beyinsiz misiniz.

sözlük yazarlarının itirafları

Bu sitede sadece yorum yapmayı biliyorum arkadaslar help me.

18 yaşında bakir olan erkek

18 yasında bakire olan kız çok normal ama erkek buraya yazıldığına göre normal değil. tüm ahlakçılara inat düzenli olarak seks yapıyorum ve orgazm oluyorum.

seks istiyorum ne yapmalıyım

Ya benım facem kitlendikten sonra buraya sardım anlamıyorum da bu siteyi mesela tesadüfen hesap kurdum yorum yapıyorum ama sevdim.

seks istiyorum ne yapmalıyım

Kadının klitorisini iyi bilen her erkek seksi hak ediyordur.

solcu kızla gönül eğlendirip dindar kızla evlenmek

Solcuyum genelde gönül eğlendiren taraf biz oluyoruz özellikle seks konularında.

çıplak uyumak

Kendimi en özgür hissettiğim andır bide yorganla sürttüşünce.. bu site nasıl kullanılıyor facem kitlendiği için buraya sardım.

esmer mi yoksa sarışın mı daha çekici sorunsalı

Herkes esmerler tüylü yok kukusu kara, beyazlar temizdir bla bla saçma sapan şeyler yazmışlar ben esmerim 1.72 boyum var 80 göğüslerim var küçük ama dik kalçam var karamel tonunda saçlarım var ve belime geliyor bakımımı yaparım evet beyaz kukum yok ama öbürlerinden daha ateşli olduguna eminim hele kışın tam yataga alınasıyımdır esmer oldugum için gunesı tenime hapsederim yatakta benden ayrılamazsınız hele o beyaz çarsaflarla hafif koyu rengimin nasıl uyum sağladığını anlatamam ayrıca gerdanım kemikli ve pürüzsüz tam yaşanılası yani esmerler sandığınız kadar pis değil artık önyargılarınızdan vazgeçin