bugün

entry'ler (13)

arda güler

iyi gol paslarının ve güzel şutların takımlara maç kazandırmaya yetmediğini bugün bir kez daha görmüş olduk. Maç 1-0 lehimize devam ederken Ferdi Kadıoğlu'na kızman yanlıştı. Takım arkadaşının özgüvenini kırmana gerek yoktu. Moral bozucu davranışından sonra 2-1 geriye düşmemiz tesadüf değildi. Kötü oynamadın ancak Ferdi kadar ayağında topu tutma, topu kaptırmadan sürme, hızlı depar atma becerin yok. Son olarak, tek kişi maç kazandıramaz, futbol takım oyunudur.

not: fb

emekliler

10 yıldır maaşları düşen emekliler maaşlarının düştüğünü 10 yılda anlayabildi. Hala içlerinde maaşlarının düşük olduğunu anlamayanların olduğu, Türkiye'nin okumayan, araştırmayan en çok ezbere konuşan, yıllarca gençlerin kafasını şişiren emekli X kuşağı yavaş yavaş tarih oluyor.

jean luc melenchon

2027 yılında yüksek bir ihtimalle fransa cumhurbaşkanı seçilecek eski tüfek solcu politikacı.

9

2024 avrupa futbol şampiyonası'nda (bkz: cenk tosun)'un giydiği forma numarasıdır.

arda güler

arda, adam eksiltmelerde zayıf kalıyor. çalımla gitmek istediği yerlerde rakibine top kaptırıyor. uzun süredir oynamadığı için mi yoksa fiziksel olarak yeterince kendisini geliştiremediği için bilemiyorum. arda'nın kendisini geliştirmeye daha çok odaklanması gerektiği açık. neden oynatılmıyorum sorusu yerine neden yedek kalıyorum sorusunu kendisine sormalı. doğru bakış açısı çözüme ulaşmada anahtar olabilir.

2 temmuz 2024 avusturya türkiye maçı

sarı kart cezalısı hakan'ın yerine kerem veya cenk'in oynaması durumunda arda, hakan'ın mevkisinde oynacak. öyle olursa hakan ve arda karşılaştırması alevlenecek.

özgür özel in giydiği akp ceketi

Özgür Bey'in giydiği ceket yakışmış ama insan rakibine benzememeli değil mi *.

sarımsaklı menemen

soğan yerine sarımsaklı yapılan bir menemen tercihidir. sağlıklı bir yemektir. sağlık yerine ağız tadını önemseyen çoğu kişinin beğenmeyeceği bir menemen çeşididir.

menemen soğanlı mı yenir soğansız mı

Yemekte soğan sevmeyen tanıdıklarım oldu ama biber ve domates yemeyen görmedim, duymadım. Soğansız menemen yapılabilir, tercihe kalmış. mesela ben menemene bazen soğan yerine sarımsak atarım, tamamen zevk ve tercih meselesi.

üniversite bitirmeye gerek duyulmayan meslekler

berber, esnaf, aşçı, şoför, yazılımcı, yapay zeka uzmanı, iş insanı, siyasetçi, grafiker, müteahhit, gazeteci, tekniker, tamirci ve adı yazılabilecek bir çok meslek. üniversite ile vakit kaybederek hayatı ıskalamak istemeyenlere yardımcı olmak için yazıldı.

nesne interneti uzmanı

geleceğin bir mesleği olmaya aday bir internet fenomenidir. henüz pratikte yeterince uygulanmamaktadır. (bkz: nesne interneti uzmanı) olmak için üniversite okumaya gerek olduğu kanaatinde değilim.

yapay zeka uzmanı

Gelecekte ismi çokça duyulacak meslekler arasında yer almaktadır. Yapay zeka hayatımızı girdikçe geleneksel mesleklerin sayısında azalışa neden olmakla birlikte, yeni meslek alanlarının doğmasına neden olacaktır. Yapay zeka araştırmacısı, yapay zeka uzmanı, makine öğrenimi uzmanı, nesne interneti uzmanı gibi isimlerini aşina olmadığımız yeni meslek türleri ortaya çıkacaktır.

topuklu ayakkabı

Fransız icadı olduğu söylenir. Les femmes le portent.