bugün

entry'ler (2)

çerkes kızı kürt erkeği evliliği

arkadaşlar merhaba. ben bir çerkeze aşık oldum mersinde yaşıyorum. yaklaşık 1 senedir de vazgeçmedim bu sevdadan ve onunda haberi var. hiç sevgili olmadık tam olacaktık ailesi kürdüm diye kabul etmediler okulu bahane ettiler. kız en başlarda hoşlanıyordu ailesi izin vermeyince birdenbire benden soğudu. Hatta klip bile yaptım kendi çapımda ''Seni çok seviyorum çerkez kızı '' yazarsanız youtube'ye çıkar. ne yapacam bilmiyorum evet farkındayım biraz imkansız görünüyor ama her zaman bir umut vardır. sizlerden yardım istiyorum bana yardımcı olun teşekkür ederim.

çerkes kızı kürt erkeği evliliği

Arkadaşlar merhaba. Ben bir çerkeze aşık oldum mersinde yaşıyorum. Yaklaşık 1 senedir de vazgeçmedim bu sevdadan ve onunda haberi var. Hiç sevgili olmadık tam olacaktık ailesi kürdüm diye kabul etmediler okulu bahane ettiler. Kız en başlarda hoşlanıyordu ailesi izin vermeyince birdenbire benden soğudu. Ne yapacam bilmiyorum evet farkındayım biraz imkansız görünüyor ama her zaman bir umut vardır. Sizlerden yardım istiyorum bana yardımcı olun teşekkür ederim.