bugün
- babayla karşılıklı sigara içmek8
- hala akpli olabilmek8
- volkan konak16
- cok eski bir ulu yazari11
- sözlüğe yeni kadın yazar gelmemesi16
- saçlarını kısacık kestiren kadın11
- geceye bir şarkı bırak9
- tayyip bey9
- en son ne yediniz11
- true yu evlendiremiyoruz14
- ne kadar çok yol açarsanız trafik o kadar sıkışır8
- ekrem imamoğlu'nun babasının ettiği beddua21
- ona bir şey hatırlat9
- nasıl bir kız istersiniz15
- ramazan bayramı24
- başka gezegenlerde de insanlar var mıdır8
- plak satmak10
- bayramınız kutlu olsun sayın yazarlar9
- bergamot tadını en iyi veren çay8
- kola cips yememek8
- küresel ıkınma14
- geldi yine deli9
- bir kızın prime dönemi16
- 29 mart 2025 beşiktaş galatasaray maçı31
- nervio'nun bayramlık cicileri8
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı8
- el opucek yastaki yazarlar9
- gençlerin neyi protesto ettiğini bilmemesi16
- hızlı konuşan kız14
- sözlük yazarlarının üye olduğu siyasi parti9
- cehape felakettir12
- first date9
- sahurdayız uludağ sözlük13
- sahne teklifi almak8
- ümit özdağ'ın açlık grevine başlaması17
- teketekte solcu mu alır sağcı mı23
- çirkinlere tavsiyeler8
- 29 mart 2025 imamoğlu'na özgürlük mitingi21
- osimhen ve penaltıdan gollll gese 3 2 kazandı12
- domdom usa9
- özgür özel'in ingiliz bbc'ye resmen ağlaması19
- true'nun karı çıkması8
- bir milyon kişi saraya yürüyelim14
- erkek depresyonu10
- ahmet beyin beyaz bareti10
- true'nun siki için yas tutuyoruz12
- çiçek uzatılan polisin boşanma aşamasına gelmesi22
- chpli kardeşlerim sizle bir sorunum yok12
- kapitalistlerin din kuracak kadar zengin olması8
- first date kombini12

entry'ler (123)
Bu çocuk yıldız bir gamer. Hangi takıma gitse takımını finale taşıyor. Bugüne dek hiç final oynamamış Crew takımını, koçları Şükrü ile sırtladı. Hiç değil, bir değil tam iki tane TBF kazanan elwind, bir tane de KMF kazansa hiç fena olmaz.
dark passage takımında üst koridor oyuncusu. şu an brezilyada oynanan 2016 ıwcq da fırtına estirmekte. troll olduğu doğrudur. bulunduğu ortamı neşelendiren, sempatik bir o kadar da işlek zekaya sahip olduğunu düşünmekteyim. yakışıklı güzelyalı çocuğu seviliyorsun.
görsel
görsel
deliye ayıp olmaz.
okudum, anladım ve iş yapmış gibi görünen işçi sendikalarını da ben ekliyorum. Bu üç grup, görev yapıyor görünüp gerçekte hiç bir şey yapma gayretinde olmadıklarından olan vatandaşa oluyor, ölen de vatandaş oluyor maalesef.
Zaten memleket boka batmış, o sedyeyi de senin kömür karası çizmelerin kirletse ne olur kalbi tertemiz insan.
bazılarını da ölümsüz yapmıştır: gezi parkı şehitleri.
dolandırıldıktan sonra katılacağı tv programlarında " dolandırıcının dediklerini YUTMAYIN, söylediklerini YEMEYiN, mutlu tavuk yumurtasına devam " derse şaşırmayacağım.
"sen ne bakıyorsun onlara; onlar kendini kurtarır, sen kalırsın ortada."
Türkiye'de en kolay müslüman olunur. Hiç bir şey yapmana gerek yok, doğman yeter.
Bence evli ve çocuklu bir kadın için kabul etmesi gereken tekliftir. Türkiye gerçeğinde pek çok çalışan ( kadın erkek fark etmez) maalesef ömür boyu boğaz tokluğuna çalışıp anca emekli olabiliyor. Kadınlarımız ise işten yorgun argın gelip bir de evde çalışıyor. Çocuk varsa kreş, bakıcı vs. parası ödeniyor. Versin kocası maaş+sigortasını, kadın da evini mis gibi yapsın, çocuklarına zaman ayırsın. Kreş parasını da koluna bilezik yapsın. Belki bir ev sahibi olabilir o zaman.
Bu düşüncem ideal evlilikler için geçerlidir. Ama maalesef ideal evlilik diye bir şey yoktur. Bizde erkek kadını eve kapamak, özgürlüğünü elinden almak ve bir gün kapının önüne koyabilme gücünü kendinde bulabilmek için bu tatlı tuzağı hep kullanır.
Bu düşüncem ideal evlilikler için geçerlidir. Ama maalesef ideal evlilik diye bir şey yoktur. Bizde erkek kadını eve kapamak, özgürlüğünü elinden almak ve bir gün kapının önüne koyabilme gücünü kendinde bulabilmek için bu tatlı tuzağı hep kullanır.
En basit davaya bile hazırlanmak hukuka ve adalete yapılmış bir hizmettir. işini hakkıyla yapan her hukukçu; ister avukat olsun, ister hakim, ister savcı adaletin sağlanmasına emek harcamış olur.
ne yapıyorsan kendin istediğin için yap, yaptığının da arkasında dur ki arkandan "onurlu bir hayat yaşadı" desinler.
son gününü kaçırdığım bir şey var mıydı?
en kısa süren iş, aceleye gelmeyen iştir.
ben saksı değilim. en çok bana soracaksınız. (erol büyükburç)
kaç yaşında olduğu merak edilendir.
büyüdükçe ve hayatı öğrendikçe cesaret kaybedilir, olaylar ve insanlar karşısında daha temkinli davranmaya başlanır.
emeklemişemekli.
yaptığın her şeyi kendin istediğin için yap, yaptığının arkasında dur, vicdanın rahatsa gerisini koyver gitsin.
caddeden araba seslerinin arasından bir adam eesskiiyeeeaakk diye bağırıyor. dur bir bakayım şuna.