bugün
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf13
- gecenin şarkısı17
- rakının berbat bir içki olması25
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
entry'ler (1118)
Bir golcünün günlerdir hatta haftalardır gol atamamasının yarattığı psikolojinin dışa vurumu. Yalnız Fenerbahçe artık nasıl baskı kuruyorsa futbolcunun üstünde psikoloji sıfır. Oyunun ortasında ağlamak, sağlam bir psikolojinin olmaması... Anlayamadım açıkçası.
Fenerbahçeli olduğumu söylememe gerek yok sanırım.
Fenerbahçeli olduğumu söylememe gerek yok sanırım.
Unutulmaması gereken özel bir zaman dilimi. Ha unutulursa da sorun değil. Ben yine de not düşeyim buraya 19 Ocak.
Dün akşam Konyaspor maçı sonrası kendisine eski sevgili muamelesi yapılandır. Kör ölünce badem gözlü olur misali. Yalnız ben bile dedim ki ey Aykut hoca sen neymişsin yahu.
Torbayıcıya yazıldığı hisse veren, eğlenceli flört şarkısı. Sabahları uyanmaya da yardımcı olur.
Mümkünse su dahi iÇmeyeceksiniz. Evde put gibi oturacaksınız. Sonra kılınız tüyünüz de ortalığa saÇılıyor kadın milleti olarak sinir oluyoruz.
aklımı başımdan alan, ailemden gibi hissettiğim, eşinin, çocuğunun yerine kendimi koyduğum bu akşamın benim şahsımda bir numarası. sağlığının iyi olmasına çok sevindim. tüm dualarım onunla. allah ailesine ve fenerbahçe'ye bizlere bağışlasın.
kocanız sayesinde tüm süper lig maçlarını izlemek zorunda kaldığınız eğlenceli olay. şuan en az uğur meleke kadar yorum yapabilecek durumdayım.
evlenmeden duramazlar.
ilacı 'x' butonudur. *
artık yerini minik süs objelerine bırakmıştır. çerez demode kalmıştır.
bazı durumlarda (ciddi bel ağrılarında) son derece lükstür (eğilmek ne de güzel hareketimizmiş fahriye abla). tabi yanınızda sevgiliniz varsa ve de o bu kibarlığı yapabilecek olgunluktaysa tadından yenmez.
maalesef olmayandır. dünden beri acıdan ölüyorum ne ağrı kesiciler ne de kas gevşetici ilaçlar merhem oldu yarama. iki büklüm kaldım ağrıdan. yalnız çelik korse ağrıları dindirmede gerçekten işe yarıyor.
papa john's varken esamesi bile okunmayacak olan, kötü pizzaların sahibi pizzacı.
bu memleketin milli eğitim bakanı bile 'öğretmenler 3 ay tatil yapıyor' diyebiliyorsa sıradan vatandaş elbet böyle düşünür. yalnız bunu diyen insan evladı da öğrenciliği boyunca 6 ay tatil yapmıştır.
(bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
(bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
uzo (ouzo), esmer şeker ve limondan yapılan, tekiladan daha lezzetli yunan içkisi. shot olarak sunuluyor. çok lezzetli lan!
uzunca bir zaman rüyanızda görmediğinizde allah'a yalvarırsınız sadece bir kerecik görmek için. öyle çok özlersiniz ki özlemin ne demek olduğunu anlarsınız.
* fırtınalarda sığındığınız limanın (bir daha asla inşa edilemeyecek) büyük bir dalgayla yok olması gibidir.
* fırtınalarda sığındığınız limanın (bir daha asla inşa edilemeyecek) büyük bir dalgayla yok olması gibidir.
imelda may- road runner.
muhabbeti güzel sevgili. bir de büyükada'da güzel bir günün sonundaysanız dadına doyum olmaz valla.