bugün
- pkk'nın zafer kazanması13
- ülkede akp ve chp den başka parti yok mu11
- gecenin şarkısı12
- mete han28
- anın görüntüsü21
- 0 0 79
- truenin düğünü için 800 km yol gitmek12
- true'nun sanat için soyunması14
- marlboro touch gray15
- ilkcahilbukucu8
- bir kadın hesabını ödediği erkeğe saygı duymaz23
- neden matematiği anlayamıyoruz19
- los angeles12
- neden boktan enerji elde etmiyoruz10
- sürekli devlet konuşan gariban insan10
- son kez erdoğan diyoruz11
- saçları sarıya boyatmak8
- basınç enerjisi elektriğe çevrilebilir mi8
- milas 16'nın sözlüğe geri dönmesi9
- cenaze evinde kavga etmek8
- istiklal mahkemeleri yeniden kurulsun15
- içilebilir kuran'ı kerim ayetleri11
- en son ne zaman ağladınız8
- küçükken nasıl çıkıyordun merdivenleri10
- cenaze evinde pide ayran dağıtmak28
- taziye evinde hunharca çay içen akraba8
- mide ağrısı9
- işsiz misiniz çalışıyor musunuz10
- hasta ziyaretine götürülen şeyler10
- gaz odasında sevişmek14
- seni hamile bırakmak istiyorum diyen erkek20
- beklenen büyük istanbul depremi12
- faiz yer misiniz'ya da yiyor musunuz18
- hala ak parti ye oy verecek olan insan19
- chpe kazanırsaaa apoyu çıkartacaklaarrrr11
- bir türkiye klasiği soygun ihaleleri10
- 8 ocak 2025 galatasaray başakşehir maçı10
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı16
- kiranın 30 bin olduğu ülkede devletin evlen demesi16
- ip tv kullanmak vs domuz eti yemek10
- seçilmiş bir milletvekilini tehdit eden mhpli9
- apo piçtir piç kalacak25
- iş hayatında yavşak tipleri sikme stratejileri16
- kıvılcım harika ertunç11
- evrim gerçekse neden ara form yok22
- güzel iççamaşırla ilk buluşmaya gitmek11
- evrim teorisi saçmalıktır20
- ferdi vs müslüm vs orhan25
- sözlüğün en zekalı erkeği8
- en son ne yediniz8
entry'ler (1118)
Bir golcünün günlerdir hatta haftalardır gol atamamasının yarattığı psikolojinin dışa vurumu. Yalnız Fenerbahçe artık nasıl baskı kuruyorsa futbolcunun üstünde psikoloji sıfır. Oyunun ortasında ağlamak, sağlam bir psikolojinin olmaması... Anlayamadım açıkçası.
Fenerbahçeli olduğumu söylememe gerek yok sanırım.
Fenerbahçeli olduğumu söylememe gerek yok sanırım.
Unutulmaması gereken özel bir zaman dilimi. Ha unutulursa da sorun değil. Ben yine de not düşeyim buraya 19 Ocak.
Dün akşam Konyaspor maçı sonrası kendisine eski sevgili muamelesi yapılandır. Kör ölünce badem gözlü olur misali. Yalnız ben bile dedim ki ey Aykut hoca sen neymişsin yahu.
Torbayıcıya yazıldığı hisse veren, eğlenceli flört şarkısı. Sabahları uyanmaya da yardımcı olur.
Mümkünse su dahi iÇmeyeceksiniz. Evde put gibi oturacaksınız. Sonra kılınız tüyünüz de ortalığa saÇılıyor kadın milleti olarak sinir oluyoruz.
aklımı başımdan alan, ailemden gibi hissettiğim, eşinin, çocuğunun yerine kendimi koyduğum bu akşamın benim şahsımda bir numarası. sağlığının iyi olmasına çok sevindim. tüm dualarım onunla. allah ailesine ve fenerbahçe'ye bizlere bağışlasın.
kocanız sayesinde tüm süper lig maçlarını izlemek zorunda kaldığınız eğlenceli olay. şuan en az uğur meleke kadar yorum yapabilecek durumdayım.
evlenmeden duramazlar.
ilacı 'x' butonudur. *
artık yerini minik süs objelerine bırakmıştır. çerez demode kalmıştır.
bazı durumlarda (ciddi bel ağrılarında) son derece lükstür (eğilmek ne de güzel hareketimizmiş fahriye abla). tabi yanınızda sevgiliniz varsa ve de o bu kibarlığı yapabilecek olgunluktaysa tadından yenmez.
maalesef olmayandır. dünden beri acıdan ölüyorum ne ağrı kesiciler ne de kas gevşetici ilaçlar merhem oldu yarama. iki büklüm kaldım ağrıdan. yalnız çelik korse ağrıları dindirmede gerçekten işe yarıyor.
papa john's varken esamesi bile okunmayacak olan, kötü pizzaların sahibi pizzacı.
bu memleketin milli eğitim bakanı bile 'öğretmenler 3 ay tatil yapıyor' diyebiliyorsa sıradan vatandaş elbet böyle düşünür. yalnız bunu diyen insan evladı da öğrenciliği boyunca 6 ay tatil yapmıştır.
(bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
(bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
uzo (ouzo), esmer şeker ve limondan yapılan, tekiladan daha lezzetli yunan içkisi. shot olarak sunuluyor. çok lezzetli lan!
uzunca bir zaman rüyanızda görmediğinizde allah'a yalvarırsınız sadece bir kerecik görmek için. öyle çok özlersiniz ki özlemin ne demek olduğunu anlarsınız.
* fırtınalarda sığındığınız limanın (bir daha asla inşa edilemeyecek) büyük bir dalgayla yok olması gibidir.
* fırtınalarda sığındığınız limanın (bir daha asla inşa edilemeyecek) büyük bir dalgayla yok olması gibidir.
imelda may- road runner.
muhabbeti güzel sevgili. bir de büyükada'da güzel bir günün sonundaysanız dadına doyum olmaz valla.