bugün
- sevgilinin memelerine nutella sürüp yalamak9
- ece gürel21
- sürekli engelleyip engelli kaldıran erkek10
- evlilik düşünmeyen kadının hayattaki amacı9
- duygularla oynamak9
- sahurdayız uludağ sözlük40
- dünyada tüm çağların aynı anda yaşanması9
- cadılık eğitimi almak13
- an itibariyle yazarlarin yaptigi seyler18
- kitap tavsiyeleri9
- ilk buluşmada hesabı kim öder sorunsalı21
- sevgilisi olduğu halde sözlükte takılan kişi10
- sahurda ne yediniz9
- aylık 298 tl ile geçinmek12
- erkekler olarak kadınlarla sevişmiyoruz8
- 7 mart 2025 itlerin katlettiği 2 yaşındaki çocuk13
- kadınlar olarak erkeklerle sevişmiyoruz12
- ahlaksız teklifte bulunan sözlük kızı8
- anın görüntüsü25
- diyanetin baldız fetvası15
- dişçi fobisini yenmek15
- octavio ponce de leon ile soru cevap9
- ideal yaş farkı15
- iftar yemeği menüsü13
- ioçk radyo programı13
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı18
- rolex takan erkek20
- imamoğlu'nun 2 yıl kuran kursuna gitmesi14
- colani vs mustafa kemal9
- kendini öven insan iticiliği14
- 8 mart dünya emekçi kadınlar günü23
- imamoğlu'nun erdoğan'a diplomasız demesi15
- 50 liraya saat almak8
- 0 0 711
- karınıza tepsi kebabı yapar mısınız13
- sözlüğe sesini atan yazarın asıl amacı8
- giresunlu erkekler nasıldır sizce10
- sözlükte karısının fotolarını paylaşan pezevenk11
- ahmet beyin beyaz bareti8
- menemen soğansız olur8
- çin türkiye'nin 100 yıl ilerisinde8
- jose mourinho29
- tüm eski sevgililere kadınlar günü mesajı atmak10
- ailesini terkedip başka şehirde yaşayan insan12
- türkiye'nin başına musallat olmuş en büyük bela30
- kent lokantasına giden vedat milör'e soruşturma19
- manuel vites mi otomatik vites mi sorunsalı19
- dereotlu poğaça13
- bu yaz hayata geçirilecek planlar14
- ben ioçk sorularınızı alayım13

entry'ler (262)
7-13-25-39-41-44 kesin burada.
ev arkadaşınızın kabızlık sorunu varken tuvalet ihtiyacınızı karşılamak adına bir yöntemdir. ishal olma durumunda da geçerlidir.
ne diyeyim secgilim herşey gönlünce olsun.
yahu bir insanda çözüm yazsın. an itibariyle banyomda nereden geldiği belli olmayan minik bir fare var. güzelim makinemin arkasında ikamet ediyor. hayır öldürmekte istemiyorum. pet şişeden kapan kurdum lakin başarısız bir deneme oldu girip bazlamayı yeyip çıkmış, uykusuzlukla delirme arasında gidip geliyorum.
çünkü yapıcağımız devrimin tadına doyum olmamalı. Herkes aynı anda isyan demeli.
efenim benim galiba. kendim çalıp kendim dinliyorum *
hayatta olanlardan David Gilmour, tanrı olanlardan ise Jimi Hendrix'dir efenim.
hayatta olanlardan David Gilmour, tanrı olanlardan ise Jimi Hendrix'dir efenim.
efendim bende anlatayım.
geçtiğimiz 30 mart seçiminden hemen sonra kız arkadaşımla sinemaya gitmeye karar verdik. Neyse ki sinemaların saat beş buçukta yayınlanacağını öğrendik. o sırada kız arkadaşımın tuvaleti geldi ve sinemanın tuvaletine girdi. dolayısıyla bende onu kapıda bekledim.
beklerken iki tane hatunun bana bakarak geldiklerini gördüm, bende baktım. onlarda tuvalete giriyorlardı kapıyı açıp arkalarını döndüler. biri kendi suratını avuçlarının arasına alarak bir şey söyledi anlamadım. olur ya benim hatunda o anda çıkıyordu. olayı fark etti dediklerinide duydu. neyse ki sözlük edilen iltifat "ayy çok tatlı" idi. fakat bu sözü kullanan kadın yüzünden ben suçlu oldum. aslında derdimi anlatmak istemiştim iltifat sayılır buda yani.
geçtiğimiz 30 mart seçiminden hemen sonra kız arkadaşımla sinemaya gitmeye karar verdik. Neyse ki sinemaların saat beş buçukta yayınlanacağını öğrendik. o sırada kız arkadaşımın tuvaleti geldi ve sinemanın tuvaletine girdi. dolayısıyla bende onu kapıda bekledim.
beklerken iki tane hatunun bana bakarak geldiklerini gördüm, bende baktım. onlarda tuvalete giriyorlardı kapıyı açıp arkalarını döndüler. biri kendi suratını avuçlarının arasına alarak bir şey söyledi anlamadım. olur ya benim hatunda o anda çıkıyordu. olayı fark etti dediklerinide duydu. neyse ki sözlük edilen iltifat "ayy çok tatlı" idi. fakat bu sözü kullanan kadın yüzünden ben suçlu oldum. aslında derdimi anlatmak istemiştim iltifat sayılır buda yani.
yan yana geldiğinde pek hayrını gören yoktur.
imha etme, soykırım veya ortadan kaldırma düşünceleri.
bi yabancı olsam ve türkiye'ye gelsem 'aga bu nedir?' sıfatını taşıyacak dizidir.
lisenin diploması alımıyla sonlandırılması gereken durumdur.
samimi gerçek anne babadır, yavşak sıfatı biraz ağırdır.
kendileri dışındaki herkesin ayyaş olduğunu savunan ve gerekirse Anıtkabir'ide avm yapacak bir zihniyeti (ellerinde palalarıyla) holigan tarzı destekleyen yobaz bir kesimin, sözlüğe pekte yararlı bir etkisi olamayacağından başlatılmış bir kampanyadır.
"ben erdoğanın götünün gılıyım" veya "hülooooğğğğ" diyebilen bir nesilin sözlüğe pek katkıda bulunamayacağını düşündüren kampanyadır.
gezi olayları nedeniyle grev yapan radyodur. Genco Erkal' la da alt metini vermiştir. sevilir.
çok iyi. koku alamayanlar yardımdan senkronize etsinler.
öbür tarafta anlatılıcak en iyi hikaye sizinki olur. 'kömürümü hitler bizzat elleriyle attı.'
alkolün sızdırmadan önceki evresidir.
bira işte.
akıllı kürttür. Anca böyle ırkçıları susturur.
Ülkeye, o can feda bu can feda diye konuşurken umarım bu ülke de yaşıyan her bir bireyin kürtten farkı olmadığı anlaşılır.
Ülkeye, o can feda bu can feda diye konuşurken umarım bu ülke de yaşıyan her bir bireyin kürtten farkı olmadığı anlaşılır.